Çok teşekkür ederim Sota Hocam, bu arada şu an için klimadan memnunum soğutması gayet iyi. Saygılarımla.ürün doğru
PC12SQ kısa model kodu
S3NM12JA2FA İç ünite kodu
S3UM12JA2FA Dış ünite kodu
18.000btu Arcelik klima kullaniyoruz 2 hafta oldu alalı 36.000tl ye almistik 30m2 salonda gunun yaklasik 20 saati calisiyor salon kapisi acik ,diger odalara serin hava bir sekilde sirayet ediyor .Merhabalar,
Salonda soğutma için düşünülüyor. 18.000 Btu alınsa diğer odalara faydası olur mu? 4 kişi yaşıyor. Sık olmamakla beraber misafir geliyor. İtina ile kullanıcıya aç kapa yapmaması hususunda gerekli uyarı yapılacaktır.
Bu şartlar doğrultusunda iç ünite montaj yeri ve model önerilerinizi rica ederim.
18.000 Btu için 35.000 TL düşünülmüştü. Tavsiyelerinize göre tekrar bütçe çalışması yapılacaktır.
20K 12lik klima kalmadı yapıştır. Şu koşullarda 6K fazla vermenin manası yok.merhabaSota hocam babamlar için çok sık kullanamdıkları msiafir odası için 12000 btu klima bakıyordum aslında lg almayı düşünüyordum ama kapalı kutu airfel klima buldum 20000 tl ye sizce fiyat olarak almaya değer mi en uygun hepsiburada 23500 tl şu an yoksa lg ye yürümek daha mı mantıklı olur?şehir antalya kuzey taraf 20 metrekare civarı ama dediği gibi misafir odası genellikle misafar geldiği zaman kullılacak
şota hocam bahsettiğim klimayı alamama durumunda internette airfel 23500 lg de 26-26500 civarı bu şartlarda lg almaya değer mi?20K 12lik klima kalmadı yapıştır. Şu koşullarda 6K fazla vermenin manası yok.
3 odayı da soğutsun istiyorsanız klimanın konumu çok önemli. Oturma odasındaki fransız balkon kapısı üzerine montaj yapılırsa. İster salonu isterseniz diğer odaları da serinletebilirsiniz.Herkese Merhaba
3 katlı yalıtımlı Aile Apartmanı 2. Kat için klima tavsiyesi alabilirmiyim?
Elimden geldiğince kroki çizdim. Evde salon ve mutfak açık planda arada duvar kapı bölme yok.
Öncelik olarak Oturma odasını soğutmak istiyoruz. Fiyat çok yüksek Olmazsa Oturma odası , salon ve mutfak üçü bir arada sıcağı kırsın istiyoruz.
Doğu Cephesinde evin karşısında da 4 katlı apartman var çok güneş görmüyoruz.
Yer :Bursa/Osmangazi Teşekkürler.
![]()
Marka model alabilirmiyim? Lg Dualcool 18 binlik tavsiye etmişsin daha önceki yorumlarda işimizi görür mü? Yada farklı marka model olabilir montaj gününü cok ileri atıyorlarmış. Fransız balkon kapısının üstünde çok mesafe yok montaj için perde falan sıkıntı olacak gibi kapı baya yüksek.3 odayı da soğutsun istiyorsanız klimanın konumu çok önemli. Oturma odasındaki fransız balkon kapısı üzerine montaj yapılırsa. İster salonu isterseniz diğer odaları da serinletebilirsiniz.
Minimum 18lik klimaya ihtiyacınız var.
18lik LG işini görür, Montaj yoğun il ve ilçelere göre değişir yarın servisi arayıp en yakın montaj tarihini sorun..Marka model alabilirmiyim? Lg Dualcool 18 binlik tavsiye etmişsin daha önceki yorumlarda işimizi görür mü? Yada farklı marka model olabilir montaj gününü cok ileri atıyorlarmış. Fransız balkon kapısının üstünde çok mesafe yok montaj için perde falan sıkıntı olacak gibi kapı baya yüksek.
Cevaplar için teşekkürler. Kapının üstünde tavandan 40cm boşluk var orası zor olur.18lik LG işini görür, Montaj yoğun il ve ilçelere göre değişir yarın servisi arayıp en yakın montaj tarihini sorun..
Perdeyi klimanın altına alabilirsiniz.
Deli oluyorum böyle cevaplara.! Açacak ajandayı gün gün randevu sırası belirli bildiğin terbiyesizlik işi yokuşa sürmüş.Lg yetkili servise uğradım evime yakın olana tam montaj süresi veremediler
Sadece üzerini kapatacak kadar (ön,yan,arka açık kalmalı) sundurma yapılırsa hatrı sayılır derecede tüketim düşer.Merhabalar,
Direkt güneş alan bir dış üniteye buna benzer bir ürün kullansak soğutmaya ve elektrik sarfiyatına olumlu etkisi olur mu? Üst kısma köpük koyup buna benzer bir şey kullansam olur mu? Hava sirkülasyonuna olumsuz etkisi olur mu?
![]()