S Çevrimdışı

Siyah

Yeni Üye
6 Ara 2020
7
Cihazdan memnun kalmamanıza üzüldüm. Size zahmet olmazsa video kaydı alarak burada paylaşabilir misiniz. Wifi için kullandığınız telefonun marka-model-yazılım sürüm bilgisi nedir.
Videoyu yarın müsait olunca yükleyeyim.
Telefonum 1 yıllık samsung, android 14 one ui 6.1 sürümü.
Bu arada bahsedilen fan sesinden ben de rahatsızım. Birinci kademede bile fazla sesli. Şikayetçi olduğum uğultu sesinden bahsetmiyorum bu arada.
İşyerindeki york klima çalışırken dışarıdan odaya gelen biri içerinin neden serin olduğunu anlayamıyor. Klima öyle sessiz sakin çalışıyor. Ki sessiz diye pazarlanan bir model de değil.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
IMG_20240628_000352.jpg
IMG_20240628_000506.jpg

.

Dış ünite

IMG_20240628_000419dcc687b6203b5ccf.jpg
üzerinde açıkça üretim tarihi yazmıyor fakat sağ taraftaki barkod 24 başlıyor. 2024 kısaltması olabilir.

E Çevrimdışı

evrenselo

Yeni Üye
23 Haz 2024
14
32
IMG_0120.jpg

klimayı takacağım yatak odası planı bu şekilde klimayı pencerenin sol kısmına koyamıyorum sığmıyor
1. pencerenin sağ tarafına koyacağım ama direkt üstüme üfleyecek
2. yatak başının tam üstüne
3. yatağın tam karşısına
hangisine koymak daha mantıklı direkt üzerime vurmaması adına

IMG_0121.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
IMG_0120.jpg

klimayı takacağım yatak odası planı bu şekilde klimayı pencerenin sol kısmına koyamıyorum sığmıyor
1. pencerenin sağ tarafına koyacağım ama direkt üstüme üfleyecek
2. yatak başının tam üstüne
3. yatağın tam karşısına
hangisine koymak daha mantıklı direkt üzerime vurmaması adına

IMG_0121.jpg
1 ve 3 numara sizi perişan eder. 2 numara en mantıklısı ki bende bu şekilde kullanıyorum. Kanatlar tam karşıya baktığında rüzgarı size değmez.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
252
45
Yüksek ihtimal 2024'tür bir ihtimal 2023 iç dış etiketlerini buraya yüklermisin.
Bence klima şuan çok iyi iş çıkarıyor kapı açık 30m2 alanı 0.6kw soğutuyor.
Klimanın sogutması cok iyi ,enerji tuketimine bakayım dedim 0.4kw gosteriyor şuan 0.3kw ,23 derecede çalışıyor.İzmir...

IMG_20240629_000802.jpg

IMG_20240629_013500.jpg

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lacewing

Yeni Üye
30 Haz 2024
3
35
merhaba Sota bey.
evim Adana’da, odam 16,5 m2 doğu cephesi, yatak odası olarak kullanacağım odama klima almak istiyorum.
12000 btu boyutu uygun mudur?
aklımda baymak var önereceğiniz bir marka mı?
birde eğer bilginiz varsa baymak elegant prime ile elegant plus uv arasında ki fark nedir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
merhaba Sota bey.
evim Adana’da, odam 16,5 m2 doğu cephesi, yatak odası olarak kullanacağım odama klima almak istiyorum.
12000 btu boyutu uygun mudur?
aklımda baymak var önereceğiniz bir marka mı?
birde eğer bilginiz varsa baymak elegant prime ile elegant plus uv arasında ki fark nedir?
Merhaba, güney tarafan güneş almıyorsa 9luk bile fazlasıyla yeterli gelir. Eviniz kiraysa (yeni evde yetersiz gelebilir) o zaman 12liği düşünün.
Maks. bütçeniz nedir.

I Feel , 4 Yöne hava salınımı, UltraViole ampül

L Çevrimdışı

lacewing

Yeni Üye
30 Haz 2024
3
35
Merhaba, güney tarafan güneş almıyorsa 9luk bile fazlasıyla yeterli gelir. Eviniz kiraysa (yeni evde yetersiz gelebilir) o zaman 12liği düşünün.
Maks. bütçeniz nedir.

I Feel , 4 Yöne hava salınımı, UltraViole ampül
evim kira, güney taraftan güneş almıyor oda. yeni evleniyorum o kadar çok masraf var ki bütçem yok deyim siz anlayın artıkk :))
bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,491
evim kira, güney taraftan güneş almıyor oda. yeni evleniyorum o kadar çok masraf var ki bütçem yok deyim siz anlayın artıkk :))
bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Arçelik,Beko, Baymak, (Simfer'in Aux üretimine denk gelirsen olur fakat servis konusunda birşey diyemem) Altus soğutma performansı fena değil fakat ısıtmada ara ara defrost yapar.
Düğüne bizi çağırmayı unutma :sopa1

L Çevrimdışı

lacewing

Yeni Üye
30 Haz 2024
3
35
Arçelik,Beko, Baymak, (Simfer'in Aux üretimine denk gelirsen olur fakat servis konusunda birşey diyemem) Altus soğutma performansı fena değil fakat ısıtmada ara ara defrost yapar.
Düğüne bizi çağırmayı unutma :sopa1
baymakta prime alayım ben o halde hanımefendininde tercihi baymaktı en azından kırmamış olayım ☺️
sizi özel olarak davet edeceğim mutlaka bekliyorda olacağımm iyi pazarlar ☺️

Geri
Üst Alt