Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,660
Hocam ar35 olanı midea üretimi değil mi. En azından onun içi bakırdır diye düşünüyorum.

IMG_7153.png
IMG_7154.png
Teshirdeki cihazlarin birinde kondenseri kontrol eder buraya tekrardan yazarım

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,660
s.a sota hocam yıllık bakımda temizleme yapılırken fanı sökmüyorlar diş fırçası ile temizliyorlar

izmir de yetkili servis fanı çıkartıp temizliyor

fanıda çıkarıp yıkamaları mı lazım fanda üstü bembeyaz toz oluşmuş kalıp gibi
Fani sökmeye gerek yok.

Ilk önce basınçlı suyla cihazın kabasi alınır. Daha sonra ilaç sıkılarak 5dk beklenir
Tekrardan basınçlı suyla yıkandığinda zerre pislik kalmaz.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
822
Makina fena değil memnun kalırsınız. Fgeuropa fiyat politikasını tam oturtamadı.

Kendi sitelerinde 60.000tl olan urun piyasada 42.000tl
Satıcı %20 kazansa geliş fiyatı 35.000tl

Kıssadan hisse kurtarmıyor diyerek neredeyse %50 iskontolu çalışıyorlar. :cigara
Sizin önerdiğiniz lg benim sorduğum Midea dan daha mı kaliteli acaba.

H Çevrimdışı

hakankoc431

Yeni Üye
19 Haz 2024
43
38
* Yoğun kullanımda haftalık filtre temizliğini aksatma filtre kirlendikçe sirkülasyon azalır bu bağlı olarak enerji tüketimi artar.
* Her yıl iç, dış ünite ilaçlı şekilde detaylı olarak yıkanmalı yıkama sonrası cihazın performansı ilk güne döner ayrıca mantar, küf oluşumu kaynaklı koku ve hastalıkların önüne geçerseniz.
* Klima sistemin randımanlı çalışabilmesi için dış ünitenin hava alması gerekir. Kesinlikle kapalı oda, hava almayan yerlerde çalıştırmayın çünkü cihazın verimi düşer ve fazladan elektrik sarfiyatına neden olur.

Dış ünite fan yönünü pencere kanadına denk gelmedi mi.?pencere tarafına enk geldi ama tam fan yönünde duvar var duvarın üstü bencere.
fan yönü pencereye bakıyor ama fan tam duvara bakıyor duvar 70 cm kadar üstünde pencere var 2 kanadı açtım. 4 kanat falan açacağım artık. + benim balkon öğleden sonra güneş aldığı için normaldede sıcak oluyordu.

R Çevrimiçi

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
864
51
Soru biraz şabalakça gelebilir ama;

Şu ana kadar klima benim neyime deyip sallamazdım pek. Ama bu sene iyi sarstı. Evdekiler de tatile gidemedikleri için, sıcağı yiyince "lazım bu zımbırtı" fikrinde mutabakata vardık. Ancak hala sezondayız ve gerek servislerin başını kaşıyacak vakti yok, gerekse satıcılar burnundan kıl aldırmıyor sezonun getirdiği hareket yüzünden.

Biz de dedik ki; ağustos yarıya geldi, geberten sıcaklar hafifledi. Sezon bitsin öyle alalım. Hem belki indirim mindirim neyin olur, ama daha önemlisi; servislerin biraz işi gevşer de, paketi kucağımıza atıp kaçan kargocular gibi vakumsuz makumsuz "tak-kaç" yapmazlar.

Elle tutulur yanı var mıdır bu düşüncenin yoksa bekleme yabıştır gitsin mi dersiniz...???

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,660
Multilerin elektrik tesisatı nasıl oluyor bir elektrik kablosu direk dış üniteye gidip oradan mı geriye alınıyor elektrik yoksa iki iç üniteye ayrı ayrı mı çekicez elektriği :hmm
Elektrikçi tarafından dış üniteye doğrudan elektrik tesisatı çekilmesi yeterli. Montaj borusunun yanından iç ünitelere iletişim-enerji kablosu da ayrıca klimacı tarafından çekilir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,660
Soru biraz şabalakça gelebilir ama;

Şu ana kadar klima benim neyime deyip sallamazdım pek. Ama bu sene iyi sarstı. Evdekiler de tatile gidemedikleri için, sıcağı yiyince "lazım bu zımbırtı" fikrinde mutabakata vardık. Ancak hala sezondayız ve gerek servislerin başını kaşıyacak vakti yok, gerekse satıcılar burnundan kıl aldırmıyor sezonun getirdiği hareket yüzünden.

Biz de dedik ki; ağustos yarıya geldi, geberten sıcaklar hafifledi. Sezon bitsin öyle alalım. Hem belki indirim mindirim neyin olur, ama daha önemlisi; servislerin biraz işi gevşer de, paketi kucağımıza atıp kaçan kargocular gibi vakumsuz makumsuz "tak-kaç" yapmazlar.

Elle tutulur yanı var mıdır bu düşüncenin yoksa bekleme yabıştır gitsin mi dersiniz...???
eskiden klimalarda yaz sonu indirimleri olurdu artık rastlamak pek mümkün değil. Sepette yada ürüne özel indirim yakalarsan eyvallah.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,660
fan yönü pencereye bakıyor ama fan tam duvara bakıyor duvar 70 cm kadar üstünde pencere var 2 kanadı açtım. 4 kanat falan açacağım artık. + benim balkon öğleden sonra güneş aldığı için normaldede sıcak oluyordu.
dış ünitenin üflediği sıcak hava kendisine geri dönerse cihazın verimi düşer elektrik tüketimi artar.

Geri
Üst Alt