G Çevrimdışı

gurkan3407

Yeni Üye
8 Ağu 2019
8
35
Plus serisinin kırpılmış hali gibi duruyor. Plus serisi fiyatına göre başarılıydı bu seride de donanımsal kısmaya gitmedilerse sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Esinti modu için Flapları bal peteği forumu verilmiş. :ok
esinti modu samsung gibi değil hocam. videonun 5.12 kısmında dilim döndüğünce soft modunu aktarmaya çalıştım. izleyince demek istediğimi daha da iyi anlayacaksınız aslında

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
615
sendeki makinanın 9luğunu alabilrsin.
merhaba sota hocam nasılsınız

yazlığa geldim 2 senedir klima kullanılmadı klimayı açtım temizledim iyice 25 dereceye setledim çekilen kw 1,7 ile 1,5 kw asağı düşmüyor oda sıcaklığı ise 25,5 derecede kendini kısmıyor neden olabilir

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
615
Ne kadar süre bekledin.? Fan hızını kaça ayarladın.?
en son faz hızı

20 saatte tüm ev elektriği 28 kw tüketim yaptı aşırı fazla klima 1,5 / 1,7 kw aşağı düşmedi

ev sıcaklığı 32 derece iken çalıiştı klimam evin odanın duvaları serinleyince düşer kw galiba

A Çevrimdışı

ANIL34

Yeni Üye
16 Tem 2024
22
33
esinti modu samsung gibi değil hocam. videonun 5.12 kısmında dilim döndüğünce soft modunu aktarmaya çalıştım. izleyince demek istediğimi daha da iyi anlayacaksınız aslında

Geçen hafta kurulum yapıldı. Soft basinca mevcut fan ayarını koruması garip gelmişti.Ama soft ile turbo kullanma imkanı sağlamış oluyor.

Silence, fan 1-2-3 ve soft ile benim ihtiyacımı karşıladı. Yaşlı insanlar kullandığı için + kumanda çok basit.

Köşeye kurulum yapıldığı için kapaktan sızan hava sorun olmuyor. İç yönlendirme de duvara dönük.

Şuanlık dış ünite çok sessiz geldi bana.

Sizin klimanın yeri bayağı sıkıntılı çocuk için.

G Çevrimdışı

gurkan3407

Yeni Üye
8 Ağu 2019
8
35
Geçen hafta kurulum yapıldı. Soft basinca mevcut fan ayarını koruması garip gelmişti.Ama soft ile turbo kullanma imkanı sağlamış oluyor.

Silence, fan 1-2-3 ve soft ile benim ihtiyacımı karşıladı. Yaşlı insanlar kullandığı için + kumanda çok basit.

Köşeye kurulum yapıldığı için kapaktan sızan hava sorun olmuyor. İç yönlendirme de duvara dönük.

soft moduna basınca kapaklar tam kapanıyor mu hocam ?

hocam aslında klimanın yeri sıkıntılı değil. çünkü ürünün broşüründe bile yanlış yönlendirme yapılıyor tüketiciye. soft modda 2400 civarı mikro delikten üfleme yapıldığı söyleniyor. ki baymak bile bu şekilde reklam yapıyor. samsung wind free gibi tanıtım yapıyor.

şu linkteki söylemlere ve görsellere bakar mısın.
normal şartlarda ürün samsung gibi olsa hiçbir problem olmayacak çünkü yatak ile klima mesafesi 210-220cm arasında oluyor ve wind free modu için fazlasıyla yeterli bir mod.

A Çevrimdışı

ANIL34

Yeni Üye
16 Tem 2024
22
33
soft moduna basınca kapaklar tam kapanıyor mu hocam ?

hocam aslında klimanın yeri sıkıntılı değil. çünkü ürünün broşüründe bile yanlış yönlendirme yapılıyor tüketiciye. soft modda 2400 civarı mikro delikten üfleme yapıldığı söyleniyor. ki baymak bile bu şekilde reklam yapıyor. samsung wind free gibi tanıtım yapıyor.

şu linkteki söylemlere ve görsellere bakar mısın.
normal şartlarda ürün samsung gibi olsa hiçbir problem olmayacak çünkü yatak ile klima mesafesi 210-220cm arasında oluyor ve wind free modu için fazlasıyla yeterli bir mod.

Ufak bir ara kalıyordu sanırım.

Ben bu kadar reklam vs gormemistim. Hiç kaynak bulamadım direkt almıştım. Diğer en çok satan modeli ile aynı özelliklerde diye.

Geri
Üst Alt