Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,344
Rahat olun.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bana da çok mantıklı gelmemişti ama gene de içime bir kurt düşmüştü
Rahat olun.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bana da çok mantıklı gelmemişti ama gene de içime bir kurt düşmüştü
Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)Evdeki kolileri toparlarken dikkatimi çekti, bu alet kaira klimanın uzaktan kontrolü için gerekli olan modülü sanırım, servis gelip klimayı taktığında bu modül için extara ücret ödemem gerektiğini söylemişti, kutu var içinde modülün ucu da var i, bu şerefsiz servis benden habersiz cebe atmış olabilir mi ?
o takııdır klimada belki baktınızmı modul takılımı değilmi diye.Evdeki kolileri toparlarken dikkatimi çekti, bu alet kaira klimanın uzaktan kontrolü için gerekli olan modülü sanırım, servis gelip klimayı taktığında bu modül için extara ücret ödemem gerektiğini söylemişti, kutu var içinde modülün ucu da var i, bu şerefsiz servis benden habersiz cebe atmış olabilir mi ?
Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ürün bu
klimanın kapağını açıp kontrol edin.Evdeki kolileri toparlarken dikkatimi çekti, bu alet kaira klimanın uzaktan kontrolü için gerekli olan modülü sanırım, servis gelip klimayı taktığında bu modül için extara ücret ödemem gerektiğini söylemişti, kutu var içinde modülün ucu da var i, bu şerefsiz servis benden habersiz cebe atmış olabilir mi ?
Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
Ürün bu
kare kodu kaybetme o olmadan bağlanamazsın gerekirse telefonuna çek galeride kalsın.Şimdi söküp baktım yerindeymiş sakinleştim pardon, evimde internet altyapısı yok, kotalı diye superonline falan da almadım, hanımın telefonunu modem yapıp klimanın uygulamasını falan yükleyip uzaktan kontrolü bi denedim çalışıyor.
Servis ısrarla bunun wifi setinin ayrı satıldığını söylemişti kurulum yaparken, ben de internet olmadığı için ve taşınma telaşıyla çok sorgulayamamıştım açıkcası, teşekkür ederim.
zahmet olmazsa katların krokilerini çizin. (Kapı, penceler yerlerini belirtin.)Merhaba arkadaşlar, 3 katlı müstakil ev icin klima almam lazim. Salon yaklaşık 35 m2 ara katta 3 oda var. Odalar L yapıyor. Ortalama 15m2 herbiri. Ust kat 20m2. Ev yaz kış kullanılıyor. Doğal gaz yok. Yazın sıcak oluyor. Kışın da ısıtma da kullanılacak. 4 klima alacam. Bir tane eski midea var 9000lik onu bir odaya takacagiz. Bütçe 110-120 bin düşünüyorum. bölge Aydın Didim. Ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
zahmet olmazsa katların krokilerini çizin. (Kapı, penceler yerlerini belirtin.)
zahmet olmazsa katların krokilerini çizin. (Kapı, penceler yerlerini belirtin.)
son zamanlarda sıkça duymaya başladık.Bir arkadaşımın ricası üzerine:
Gree 12000lik klima alıyor, servis geliyor kuruyor, servis evin tesisatı olduğu için klimanın kendi bakır boruları kullanmayıp cebe atıyor, bizim arkadaş ev değiştireceği için bu duruma yeni uyanıyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Ne yapılabilir ?
ürün bu