LG de ek garanti var mı yoksa sadece Arçelik markasina mi mahsus klima ek garantiben burdaki tavsiyeler dogrutusunda bugun lg dualcool plus 24 btu aldım bayiden fiyat olarak 25bin tl 18 btu ise sasırtıcıydı aralarında wifi olmayan modelde 3bintl fark vardı
bayiye sordum bunu bugun varmıs 3sene uzatma garantisi için 4000tl dedilerLG de ek garanti var mı yoksa sadece Arçelik markasina mi mahsus klima ek garanti
İyi makina istiyorsanız bütçenizi biraz daha zorlamanız gerekecek35
İlk ve son klimamiz 20 yıldır bizimle , varsa yine uzun yillar bize eşlik edecek bir ürün olsun istiyoruz.
Malum her geçen gün kalite düşüyor.
Demirdöküm coolline 12000 BTU vardı , ısıtması başta iyi olsa da , sonraki yıllarda yetersiz kaldı.
LG klima grubuna ek garanti yok.LG de ek garanti var mı yoksa sadece Arçelik markasina mi mahsus klima ek garanti
Ek garanti bayağı pahalı, herşey gibi... Hayırlı uğurlu olsun... Aslında ben 18000 BTU midea all Easy Pro sipariş verdim, Temmuz ayında , stokta yokmuş, beklemekten de yoruldum.Servis durumunu düşününce farklı markalar daha uygun olacak sanki.Hafta içinde bayi fiyat araştırması yaparım ,bazen bayiler daha uygun oluyor.İsitma için de kullacagim için midea düşünmüştüm.Simdi en başa döndük.bayiye sordum bunu bugun varmıs 3sene uzatma garantisi için 4000tl dediler
mrb ustad bugun bana bayideki satıs temsilcisi ek garanti verdiklerini söyledi hatta sistemden bakıyorum diyip cevap verdi.yanlışmı söyledi acabaLG klima grubuna ek garanti yok.
Belki öyle bir uygulama başlatmış olabilirler. Detaylı bilgi için ek garanti koşullarını içeren bir belge istemeniz mümkün müdür? Biz de bilgilerimizi güncellemiş oluruz.mrb ustad bugun bana bayideki satıs temsilcisi ek garanti verdiklerini söyledi hatta sistemden bakıyorum diyip cevap verdi.yanlışmı söyledi acaba
Müşteri hizmetleri arayıp sorun. Klima grubunda yok diye biliyorum bayide beyaz eşya grubuyla karıştırıyor olabilir.mrb ustad bugun bana bayideki satıs temsilcisi ek garanti verdiklerini söyledi hatta sistemden bakıyorum diyip cevap verdi.yanlışmı söyledi acaba
ugradıgımda tekrar sorarım tabikide özelijkle sormustum belki satıs temsilci sota hocanın dedigi karıstırmıs olobilir ama bayi isimi verebilirim herkez arayabilirBelki öyle bir uygulama başlatmış olabilirler. Detaylı bilgi için ek garanti koşullarını içeren bir belge istemeniz mümkün müdür? Biz de bilgilerimizi güncellemiş oluruz.
Yok, bilgiyi belge ile teyit etmeden iletişim bilgisi paylaşmayalım. Ne olur ne olmaz. ;)ugradıgımda tekrar sorarım tabikide özelijkle sormustum belki satıs temsilci sota hocanın dedigi karıstırmıs olobilir ama bayi isimi verebilirim herkez arayabilir
)Yok, bilgiyi belge ile teyit etmeden iletişim bilgisi paylaşmayalım. Ne olur ne olmaz. ;)
Sonra reklam yapıyor diyen, firma kötülüyor diyen onu diyen, bunu diyen çıkmasın. ;)
marka model öneriniz var mı ?20 m2 için 12000 btu sadece soğutma için yeterli gelebilir.