slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bence çok yeterli olmayacak. Ama bu benim şahsi fikrim. Sota Başkan' ın da görüşünü almak sağlıklı olur.
Bence çok yeterli olmayacak. Ama bu benim şahsi fikrim. Sota Başkan' ın da görüşünü almak sağlıklı olur.
Ben ilk defa gördüm. Açıkçası burada sormak isterim. Yorumu yapan kim? Hangi teknik verilere göre yapıyor? Sadece görsel üzerinden ampirik bir bilgiyle konuşacak olursam klima kendi kendine takılıyor burada. (Bunlar tamamen kendi yorumlarım. Bireysel olarak bana hediye etseler klimanın önüne böyle bir aparat takmam.)Üstadlar birde benim anlamadığım Böyle Klima aparatları var. Kullananlarda çok memnunlar. Yorumlarda gayet iyi.
Benim 2 metre az geliyorda bunların Klimayla araları direk 10cm falan. Bunlarda nasıl hava çarpıp geri sensöre gitmiyor bir türlü anlamıyorum. Gözden kaçırdığım ne?
Sota slowfood
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam attığım linkteki yorumları kastettim. Bayağı yorum yapan kullanan var çoğu memnun. Sende linke bakarsan görürsün.Ben ilk defa gördüm. Açıkçası burada sormak isterim. Yorumu yapan kim? Hangi teknik verilere göre yapıyor? Sadece görsel üzerinden ampirik bir bilgiyle konuşacak olursam klima kendi kendine takılıyor burada. (Bunlar tamamen kendi yorumlarım. Bireysel olarak bana hediye etseler klimanın önüne böyle bir aparat takmam.)
Aslına bakarsan çok ucuz bir plastik parçayı gayet pahalıya millete satıyorlar ama Yorum sayısına ve içeriklerine bakarsan alanların çoğu da memnun.Ben ilk defa gördüm. Açıkçası burada sormak isterim. Yorumu yapan kim? Hangi teknik verilere göre yapıyor? Sadece görsel üzerinden ampirik bir bilgiyle konuşacak olursam klima kendi kendine takılıyor burada. (Bunlar tamamen kendi yorumlarım. Bireysel olarak bana hediye etseler klimanın önüne böyle bir aparat takmam.)
eşeğin kulağına iyice su kaçırıldı.Bilgi için teşekkürler hocam. Zaten midea alsak da kurulum ucretliymis. Lglere bakayım duruma göre.
forumda midea diye diye havalandılar kendilerini m.e sanmaya başladılar.eşeğin kulağına iyice su kaçırıldı.
Kusura bakmayın 2 gündür böbrek ağrısıyla uğraşıyorum.
Bendeki Samsung, Annemdeki Sirius Iyonizer mevcut. Aktif edildiğinde bir farklılık hissetmedim.Sota başkan klimalardaki iyonizer özelliği hakkında ne düşünüyorsun?
Site yeni kurulmuş. iletişim adresi yurtdışı.!şota ustam bilader klima alacak bu site güvenilrimi acaba en uygun burda gördük
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.