1
1071HALİL1453
Yeni Üye
- 25 Eki 2023
- 10
- 37
Ahmet kardeşim 3 sene mhi premium kullandım onu sattım Şuan Me legendera 18 btu kullanıyorum. Bu klimaların üstüne yok. Teyze oğlumda Panasonic heatcharge 9vz kullanıyor. Bunlar elektriği kokluyor hem de mükemmel ısıtma sağlıyor. Haa Midea yı neden aldın dersen Adem helvacının söylemlerine kandık. Şöyle iyi klima böyle mükemmel klima , dünyanın en az elektrik tüketen kliması….. vs. Rahmetli babalığın evine almıştık. Hiçte memnun kalmadık -11 kerde stabil ısıtma sağlayamadı. Kış günü mağdur etti. Diğer Japon segment cihazlarımız ise çatır çatır çalıştı. Rakım da paylaşayım 1400 m de ikamet ediyoruz. Geçen sene -17 leri 3 hafta boyunca bilfiil gördük 2 ondan önceki sene -22 leri gördük bu sene ise kış olmadığından ötürü sadece 4 yada 5 gün -11 leri görebildik. Uzun lafın kısası bu Midea lar rakımı 1000 m üzeri yerler için kullanmaya uygun değil. Hava sucaklığı -eksilere düşünce ciddi performans kayıpları yaşayarak ısıtma hususunda kullanıcıyı yüz üstü bırakıyorZamanında burada Midea klimaları, Mitsubishi Electric'le bir tutanlar vardı