2022 Yılı için şahsen, 2021 de bize gerek ÜRÜN ve gerekse HİZMET kalitesi anlamında ciddi bir fark hissettiren FG Europe ve MİDEA klimalarının da 2021 e nazaran daha da fazla ön plana çıkacağı düşüncesi içindeyim.
Yeni 4-5 modelin sahaya girecek olması güzel gelişme, bu modellerin performans ve malzeme kalitesi anlamında MİDEA PRİME modelinden daha etkili olacağı belirtiliyor lakin bize ne sunabilirler, Prime üzerine daha ne ekleyebilirler inanın ben bilmiyorum.
Sanıyorum ki Mart-Nisan ayında 2022 için inceleme amaçlı yollayacakları model belli olur, 2021 inceleme ürünümüz olan MİDEA PRİME yanında yeni gelecek olan modeli de AYNI KOŞULLAR İLE test edip sonuçlarını elbette paylaşacağız.
Belli aralıklar ile gerek SSH ve gerekse pazarlama departmanındaki yönetici arkadaşlar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Baklım yeni ürünlerin lansmanlarını heyecanla bekliyor olacağız.
FG Europe gibi, Mehmet Atmaca Elektronik gibi cesur firmaların sayılarının artmasını temenni ediyoruz. MA Elektronik yarın yeni bir TV daha sevk ediyor test için, Speclerine baktım hakikaten şaşırdım, ürünün kendisi de umarım aynı derecede şaşırtır.
2022 Klima tavsiyeleri konusunda daha nice markaların nice modellerinde artık HALK FAYDASI sonuçlar verecek olan daha kaliteli ve yüksek verimliliğe sahip ürünlerin tartışılması ve tüketicilerin evlerinde yerlerini alması dilekleriml