ghostkiller1' Alıntı:
Selam arkadaşlar.baktımki sotaya şamar lağzım daldım hemen :yerlerde: ülen zamzungcu seni bikaç yıl sonra görcem ben burda ağladığını.dupontçu seni.para olsa me yi havada kapacanda cimri herif paraya kıyamıyorsun.birkere alıp kullansan zamzungu balkondan aşşa atarsın bea
Görüldüğü gibi herkez ne güzel fikirlerini ortaya dökmüş.bu bir zenginliktir bana göre.walla sizi baştan uyarayım ado hocam sizi bu konuda bayar kaçarsınız.çünki yazmaya bir başlarsa gitti bizim forum sayfaları :yerlerde:uv
İnsanlar değişken olduğu gibi fikirler görüşlerde değişkendir.önemli olan birbirimize sevgi saygı...ve fikirlere saygı duymak anlayış göstermek.ha ortada zaten gerçek bir eksi durum sözkonusu olur hepimiz o noktaya yöneliriz o ayrı.çünki amacımız insanlara yardımcı olmak bilgi aktarabilmek.
Elbette yanlışımızda vardır eksiğimizde vardır sonuçta insanoğluyuz.
Mesela bozdeme saygı duyuyorum yaşadıklarını gördüklerini belirtmiş art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Ado hocamda kendi penceresinden bildiklerini fikirlerini yazmış.
Sota derseniz o üçkatçı zaten işi gücü zamzung
Köylü ve ben me ciyim arkadeş kızmayın bize :yerlerde:
Alımlarda en önemli unsur maddiyatdır.adamın maddiyatı bellidir gücü bellidir gider x markayı alır kalite odur onun için.adam hizmet ister güven ister parası yerlilere yeter gider onu alır.
Sota gibi cimriler zamzung alır.sota klima alacak olsa gider gene samsung alır.neden içine sinen o olmuş .ben gider midea alırım.ado hocam gider bakış açısına uygun olanı alır.yalnız köylü me den şaşamaz.
Demem oki her markanın kendine göre avantajı ve dezavantajı var.hiçbir mal kusursuz ayıpsız değil.sonuçta kul yapısı bunlar.biz yerlileri beğenmeyiz ama kafanızı kaldırın en çok onları görürüz.peki neden insanlar me almaz yada alamaz çünki durumları iyi değildir.yada o kadar para bağlamak istemez haklı olarak.ben neden midea alırım parama göre benim işimi görecek olduğu için.bem vestel alırmıyım ,arçelik alırmıyım neden almayım.parası uygun olur kullanım şartlarıma hitap eder hizmeti güzeldir alırım
sonuç olarak bizler seçenekleri sunarız tüketicide kendi kararını verir vermeli.hangi tüketici olursa olsun körü körüne bir iki kişinin dediğiyle iş yapmamalı.araştırmalı bilgileri kendi kafasında harmanlamalı ve gene kendisi karar vermeli.arkadaşlar sorun yaşanmayan ve yaşatmayan firma yok bu net bana göre.ne varki az sorun yaşatan veya çözüm üretmeye çalışan firma vardır.iyi mal almakta bazen akıl karı olamayabiliyor.
Eskiden gree markası azda olsa güven verirdi.ve de kullanıcıları idare eder derecede memnundu.ama bugün ne yaptı çuvalladı resmen.adına leke düşürdü halk gözünde.düzeltmesi tabiki çok zaman alacaktır.bu demek değildirki gree birdaha eski güvenirliliğini kazanamaz.başlarına akıllı başlı biri gelir işin içinden çıkarır bu markayı adını temizler.
Yada midea iki gün sonra çuvallamayacağı ne malum.şımarmadıkları ne malum.örneğin midea şuan ülkemizde güzel bir ivme yakaladı ama bana göre hizmet iyi değil.versin bizim yerliler gibi hizmet takdir ederim.cihazları tamam cebimize ve beklentilerimize şuan için uyuyor.
Yerlilere gelirsek ado hocamızında dediği gibi eski olumsuzluklar bügün yaşanmıyor.yada yaşanıyor bizler göremiyoruz bilmiyorum.ama şunuda düşünüyorum :
Bu üretimler bu kadar içler acısı sorunlu olsa kullanım yüzdeliği en başı çekmez.şuan ülkemizde yerlilerin kullanımı diğerlerinden açık ara önde.peki neden:
Birçoğu eski beyaz eşya alışkanlıklarına ,birçoğu parasına,birçoğu hizmetine,birçoğu etkilenmeye,birçoğu memnuniyetine vs vs bakarak kararlar veriliyor.şahsen herzamanda derim gene diyorum bize yerliler gibi hizmet veren yok.
Bügün mesela gree kendi üzerine sürülen lekeyi temizleyene kadar ve gerçekten cihazlarında iyileştirme yapıncaya kadar önermem.ama iki gün sonra değişir düzelir bütçe karşılaştırması yapar gene öneririm.demek istediğim vestelde bir düzelme var bu aşikar.ado hocamızda bu işin içinde ve daha iyi gözlemleyip bilgi alabiliyor.ve haliyle bende zaman zaman fiyatları örnek göstererek önerdim.aynı fiyat politikasında gene öneririm.sonuçta alan kişi bu cihaza milyarlar bağlamıyor ve olası sorunlarda içi o kadar yanmaz.ama düşünürsek 8 milyar ver klima al Allah göstermesin komp yandı al sana bir klima parası.ve bununda piyasada çok örneği var.milyarlar verip alınan klimaya birde arıza durumunda gene yüksek mevlalar çıkıyor e tüketici haliyle gidip o parayı tamire verene kadar klima alırım diyor alıyor.empati yapalım bizler böyle bir durumu yaşamak istemeyiz.
Kısacası işin içinde çok işler var.boğulur kalırız.en güzeli tüketici kendi değerlendirmesini yapmalı kararını vermelidir.
Selamlar Sevgili @Ghostkiller1
Sana bir soru lakin tarafsız cevap isterim.
Evinin oturma odasına klima alacaksın ama çok kullanılmayan bir oda ve yüksek para bağlamak da istemiyorsun. BİM de SEG veya A101 de REGAL klima 1499TL
12.000BTU
LG kompresör
Bakır Eşanjör
Bakır kondanser
İsteğe bağlı 5m ye kadar (Ankastre için) ücretsiz bakır boru
A+ Enerji
3 Yıl garanti
Ücretsiz montaj
Erken Hizmet
Muhatap bulma sorunu yok (Bu gün müşterim Fuji Terma için 7 ayrı telefon görüşmesi yaptı, Herkes bir başkasının telefonunu veriyor ortada muhatap yok) ara VESTEL müşteri hizmetlerini tak 15 saniyede karşında muhatabın var, Malın arkasonda koca ZORLU holding var, Korku yok yani
Düştü kırıldı desen 20TL ye alabileceğin kumanda
Arıza yapsa hemen ulaşabileceğin servis.
Almazmısın bu klimayı ?
Kabul edelim arkadaşlar, istatistiki veriler ortada,
TÜRKİYE pazar payının %33.2 si ARÇELİK gurubuna, %26.7 si VESTEL gurubuna ait, Kalan kısım ise 10 larca marka arasında bölüşülüyor.
Bizler ise halen burada ''Aaayy Vestel miii? Onların tavası çatlıyooo'' dersek biteriz. O tavası çatlayan klimanın üzerinden 10 tane model geldi geçti, Teknolojisi değişti, on off sistemler öldü, invertere geçildi. Kendimizi güncellememeiz ve daha taze daha yeni bilgiler vermeliyiz forum dünyasında.
Daha kaç ay veya kaç yıl ''Aaayy Vestel miii? Onların tavası çatlıyooo'' ile insanları bilgilendirebiliriz ki? Biz sadece bilgilendirdiğimizi zannederek kendimizi kandırırız.
Meslea ''Nature modelinde şu KRONİK sorunu tespit ettim'' diyebiliyormuyuz? Diyebilen var ise ben buradayım eğer varsa öyle bir sorun ve inkar edersem namerdim, Veya ''RAİNDROP modelinde şu EPİDEMİK sorunu gördüm'' diyen var ise hemen gerekli cevabı vereyim.
Bu nedenle itiraz ediyorum zira güncel bilgiler paylaşmak zorundayız.
Tofaştan EGEA almış bir adam 'Aaayy Tofaş mııı? Onların şanzımanı ötüyooo''' demek gibi bir şey bu, ''yahu ne şanzımanı? o senin dediğin 20 yıl önceki şahinlerde kaldı, Egea da şanzımanın ne işi var?'' demezlermi adama? :kıskıs:
Ben artık IPM kartların kodlama tekniklerinden, PFC ünitesinin bulk kapasitöründe bulunan 450 voltun ne işe yaradığından, 30-90 hertz aralığında çalışan kompresörle, 18-120 hertz aralığında çalışan kompresörlerin ne gibi artıları eksileri olduğundan bahsetmek istiyorum.
Bu nedenle ALIŞILAGELMİŞ ÖN YARGILAR cümlesini kuruyorum
SORUN derseniz, sizin dediğiniz gibi her markada var, ancak bize KRONİK ve EPİDEMİK sorunlar lazım ki insanlara AMANNNNNN diyelim.
Yoksa 3-5 arıza görünce ''Aayyy ondan uzak durun'' demek oran orantı hesabına ters bir kere.
Şöyle bir kıyas yapabilirmiyiz sizce?
YORK çok iyi klimadır çünkü 2016 yılında toplam 150 arıza kayıdı var
VESTEL ise çok boktan klimadır zira 2016 yılında aynı statüde 1500 tane arıza kaydı var
10 katı :yuh:
Ama yine de diyebiliriz, Neden biliyormusunuz?
Yahu YORK klima 2016 da satmış 1.000 Tane
VESTEL aynı dönemde satmış 10.000 Tane.
Yani YORK klimaların da %10 u bozulmuş
VESTEL klimaların da %10 u bozulmuş
(Bütün rakamlar farazidir)
Biz artık günümüz ürünlerine bakalım lütfen, Elbette ürün şikayeti olacak, servis şikayeti olacak, mühendislik kusuru olacak, ''Şöyle kodlasalar daha iyi olurdu'' diyeceğiz. Lakin bütün bir iştiraki komple boktan ilan etmek için çok çok çok ciddi verilere sahip olmamız lazım.
Bu anlamda tarafsız yaklaşımınız için teşekkür ediyorum.
Aslında bir noktada rahatsız edici bu durum benim için, sanki hr platformda marka savunuyormuşum gibi oluyor lakin inanın yanlış bilinen çok şey var.
Sota şu resim konusunu çözdüğünde resimleri belgeleri kaynakları ile anlatırım çok daha anlaşılır olur konular.
Yukarıdaki REGAL SEG örneğini verdiğim gibi, bu koşullarda bu güvence ile bize 1499TL ye klima satılmasına vesile olunuyorsa ben bu insanlara oturup dua ederim.
Olaya bir de şu gözle bakmanızı rica ederim.
Hani şu meşhur ustalar diyormuş ya ''VESTEL mi aman uzak durun'' sormak lazım o ustalara ''ulen muhterem, evine ekmeği nasıl götürüyorsun? ''
ME yaptı klimayı 20 yıl bozulmadı
MHI yaptı klimayı 18 yıl bozulmadı
DAIKIN yaptı klimayı 15 yıl bozulmadı
Eeee? :sus: