G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
Beyaz eşyacı mantığına pek katılmıyorum ben.tamam karşıdan ilk bakışta yakışık almıyor gibi gelsede klimada artık oldu beyaz eşya.ihtiyaç listesine girdi son yıllarda hızlandı bu durum.haliylede her marka kendi adında klima ürettiriyor.
Eğitim konusuna gelirsek kim eğitim veriyorki beyaz eşyacılar eğitim versin.bir iki markanın dışındakiler eski usul çalışmaya devam ediyorlar.en ünlü marka bile 16-17 yaşında cahil çocukları çalıştırıyor montaj yaptırıyorsa bizim yerlilere yada beyaz eşyacılara klima işini çok görmemek gerekiyor.
Dersenizki üretici firma başka fasoncu firma başka ona katılırım.herhalukarda üretici üreticidir.fasoncuyla bir olmaz
Gene diyorumki bir iki marka dışında arçelik-vestel çok güzel hizmet sunuyorlar.boschta peşlerinden gelebilir ama asla bu ikili gibi olamaz.günümüz şartlarında artık tüketici işi bilmek zorunda ve ona göre yönlendirmek zorunda.hersektör ve çalışanları işin kolayına kaçıyor.birkaç istisna hariç işine saygı duyan yok,işini hakkıyla yapan yok,tüketiciye saygı zaten yok.bu zamanda tüketici bilinçli ve yönlendirici olmazsa vay haline.esnaflık bitti,ustalık bitti.herkez kısa yoldan sahtekarlık yaparak kazanmanın peşine düştü.
Ve gene diyorumki bugün dünya markası olan koskoca daıkın beyaz eşya markası olan vestel-arçelik kadar tüketiciye yardımcı olmuyor mağduriyetlerini gidermiyor