Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z Çevrimdışı

Ziya_17

Yeni Üye
10 Eki 2017
12

bozdem' Alıntı:
Ziya_17' Alıntı:
peki hocam ME olsun kafam tam rahat olsun diyeceğim bunun için 3500e kadar da kendimi zorlayabileceğim. Bu fiyata var mi ME nin modeli

O fiyata galiba sadece ME HJ35 var. Siz dediğim diğer markalarada bakın güncel fiyat listesi hakkında bir fikrim yok. Eğer gerekli indirim  yapılmazsa ben size izmir den fiyat alırım benim eski firmadan kargoyla falan gönderebiliriz. Mitsubishi Electric için konuşuyorum diğer markalarda tanıdığım yok.
Tamam diğer markalara bakacağım ancak bütçeme de en uygun olanı ve alacağımi düşündüğüm carrier xpowergold olacak büyük ihtimalle. Çok tesekkur ederim ilginize

O Çevrimdışı

Ok1512

Yeni Üye
14 Eki 2017
5

Herkese merhabalar

Bana ısıtma ve soğutma için kullanabileceğim az yakan bir klima lazım. İzmir de oturuyorum.Benim salon mutfak bir toplam 30 m2. Bütçe nakit 6000 

Bu arada mitsubishi electric den keşife geldiler ve şu ikiklimayı önerdiler

Mitsubishi Electric Deluxe Power Inverter MSZ-GF60V 6650tl Melcloud yok

Mitsubishi Electric MSZ-LN Legendera 18000 bunun için de 9000tl nakit fiyat verdiler. Zorlarsam ilkini almayı düşünüyorum fakat değer mi veya daha ucuz birşey bulabilir miyim bilmiyorum 

Teşekkürler

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

Ok1512' Alıntı:
Herkese merhabalar

Bana ısıtma ve soğutma için kullanabileceğim az yakan bir klima lazım. İzmir de oturuyorum.Benim salon mutfak bir toplam 30 m2. Bütçe nakit 6000 

Mitsubishi Electric MSZ-LN Legendera 18000 bunun için de 9000tl nakit fiyat verdiler. Zorlarsam ilkini almayı düşünüyorum fakat değer mi veya daha ucuz birşey bulabilir miyim bilmiyorum 

Teşekkürler
Kesinlikle her iksii icinde deger bu fiyat .

Hele legendera super fiyat elime yeni liste gecti ama cok flu  gozukmuyor isleyemiyirum oyuzden. bu fiyatlar tanitim fiyati legendera icin size galiba dahada uygun rakam vermisler gibi ama gunaha girniyim simdi tam olarak hatirlamiyorum 18lik fiyatini

Gf 60 ta super makinedir hangine gucunuz yeterse alin sayenizde dua aliriz.

Dikkatli olun camur atani coktur me nin kanmayin.

O cakallardan birine cakayim izninizle ulen mbirol kalire satanlar fiyati utanmadan soyler. Senin gibi soytarilarda utanmadan kalitesiz urunle kaliteli urunu bir tutup milleti kandirmaya calisir. It urur kervan yurur. Gunes balcikla sivanmaz gulum benim. Bekle daha biraz duzeleyim hep hastanedeydim bu hafta guzel taslaklarim var senin icin hostingciye gammazlamaya hazirlan domuz herif

O Çevrimdışı

Ok1512

Yeni Üye
14 Eki 2017
5

9köy' Alıntı:
Ok1512' Alıntı:
Herkese merhabalar

Teşekkürler

Hele legendera super fiyat elime yeni liste gecti ama cok flu  gozukmuyor isleyemiyirum oyuzden. bu fiyatlar tanitim fiyati legendera icin size galiba dahada uygun rakam vermisler gibi ama gunaha girniyim simdi tam olarak hatirlamiyorum 18lik fiyatini

O cakallardan birine cakayim izninizle ulen mbirol kalire satanlar fiyati utanmadan soyler. Senin gibi soytarilarda utanmadan kalitesiz urunle kaliteli urunu bir tutup milleti kandirmaya calisir. It urur kervan yurur. Gunes balcikla sivanmaz gulum benim. Bekle daha biraz duzeleyim hep hastanedeydim bu hafta guzel taslaklarim var senin icin hostingciye gammazlamaya hazirlan domuz herif

Teşekkür ederim cevap için, iki model arasında aşağı yukarı 2500tl fark var değer mi bu farkı vermeye? Nasıl bir artısı var ki bu kadar fark var ?

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

Ok1512' Alıntı:
9köy' Alıntı:

Teşekkür ederim cevap için, iki model arasında aşağı yukarı 2500tl fark var değer mi bu farkı vermeye? Nasıl bir artısı var ki bu kadar fark var ?

Kardes paraniz varsa deger legendera cok extrem bir urun. Daikin ururu sarara ile ayni segmentte.

Ustunlukleri en basta r32 gaz kullaniyor daha stabil bir gaz. Degerler acisundanda digerinden ustun.
Ve en onemlisi bu fiyattan birdaha zor bukunur o acidan deger dedim.
Normal fiyatlari olsa  daha yuksek olacakti fiyat bu yuzden bir miktar degerlerine katlanir lux derdim zaten suanda gucunuz varsa diyorum.

Ha bana sorarsaniz ben yine Gf 60 alirdim  sahsim adina. Buradada amacimiz bir miktar degerleri belirterek illaki lux e yonlendirmek degil kaliteli klima uygun fiyat onermek.

O Çevrimdışı

Ok1512

Yeni Üye
14 Eki 2017
5

9köy' Alıntı:
Ok1512' Alıntı:

Kardes paraniz varsa deger legendera cok extrem bir urun. Daikin ururu sarara ile ayni segmentte.

Ustunlukleri en basta r32 gaz kullaniyor daha stabil bir gaz. Degerler acisundanda digerinden ustun.
Ve en onemlisi bu fiyattan birdaha zor bukunur o acidan deger dedim.
Normal fiyatlari olsa  daha yuksek olacakti fiyat bu yuzden bir miktar degerlerine katlanir lux derdim zaten suanda gucunuz varsa diyorum.

Ha bana sorarsaniz ben yine Gf 60 alirdim  sahsim adina. Buradada amacimiz bir miktar degerleri belirterek illaki lux e yonlendirmek degil kaliteli klima uygun fiyat onermek.

Çok teşekkür ederim yorumlar için GF60ı alacağım bu hafta o zaman, umarım bir sıkıntı yaşamam

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

Ok1512' Alıntı:
Gf60 siyahi yokmuş legendera aldım

arkadaşım hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullnmanız nasip eylesin yeni ürün alna satn vs cümlesiyle. inanın adınıza çok sevindim. çünkü bu klimanın esas fiyatı 12-13 bin TL aklımda yanlış kalmadıysa.

sakın ha sakın sağdan soldan fişeklemelere kanmayınız bakınzı imzalarımızda mevcut başka foruma giden buraya gelmesin diye.

bunu isteyen ilk önce o forumun sahibi biz değiliz ama tabi şuda var bazı üyeler çıkarları uğruna ortalığı karıtırdkları gibi oldukçada kaba davranıyorlar zaten bu tür insanlarla muhatab olmayı kimse istemez bizm kültürümüzde bakkal komşusunu çiğneyetre diğer bakkala gitmek bile insanı vicdanen sıkarken. birde mecbursunuz ulan tavında laflala gezen klavye delikanlılarını görünce insan haliyle kızıyor. sonuçta o forumun sahibi satıcı biz değiliz burada bir tek satıcı adayımız var daha satıcı olmadı Allah kısmet ederse dükkan açacak @Bozdem arkadaşımız. oda olayı aşırı çıkarına kullanırsa hiç şakamız yok banlanır. yoksa başımız üstünde yeri var yüzü burada. sopa felan göstermiyoruz yanlış anlaşılmasın.

bakın şimdi bunları yazdım size siz o malum şahsada üye olmuşsuınuz ve size cevap yazmış general alın demiş.

arkadaşım aklınzı hiç karıştırmayın pişmanlık oluşturmak istiyor ****** herif kusura bakmayın ******ya orospıu denir . o bizm peşimziden konuşur biz ulu orta yazarız ondan çekineceğimiz bir durumumuz yok.

şimdi bu çakal adam hem buraya üye olup yazana kızarken hemde size haberi yokmuş gibi cevap yazıyor.

ulan kahpe mbirol buradan çıkmadığını görmüyormuyuz. köpek ben admin değilsem burada kendim istemiyorum . @sota forumu üstüme yıkıp kaçar yoksa. zaten foruma baktığı yok akvaryumculuk yapıyor köpek balığı besleyip satıyor. istersen müracaat et senide benekli köpek diye satsın.

ama merak etme bu forumda seni çok gördüm yeni geldiğimde..  yardımcı olmak için admin hesabımı açtı sota bazı düzenlemeler yaptık mybb den çat pat anladıığım için. o zamanda gördüm buradan çıkmıyordun şimdide sota ile ghost gene çıkmadığını söylüyor.

yani şimdi yapılan alışverişe çomak sokma ******luğu peşindesin gene değilmi kahpe seni gidi.

sn arkadaşım general asla ve asla ME kalitesinde değildir.

bu adam aslında general ve fujitsu lara fuji electric lere gıcıktır. bu grubun klimaları asla ve asla normal japon klimalrıyla eş tutulamz diye kendi ses kaydını tarafınızada gönderebilirim.

QpQllv.png

ama adi bir insan olduğu için işine geldiği gibi davranır şuanda sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor dikkatli olun.

siz klimanız gelnce dikkatli olun vakum yapılsın ne olur ne olmaz bazı servisler atlıyor yada elemanların işine gelmiyor vs. merkez ofisi 444 lü numarayı arayın utanmayın şikayet felan olmaz diyin forumlarda okuduk tavsiye verenler söylüyorlar. şu bayiden aldım diyin tabi bizleri söylemeyin kendimize görgüsüz ayılar gibi misyon yüklemek istemeyiz.

XEdokO.png

bu veya benzer daha dedaylı bir makineyi ,

JO34lB.png

manifold cihazıyla klimaya bağlayıp vakum olayı gerçekleştirilecek manifold cihazıda daha detaylı olabilir.

bLy2kY.png

C Çevrimdışı

cryosync

Yeni Üye
1 Eki 2017
8

9köy' Alıntı:
cryosync' Alıntı:
Çok teşekkürler cevap için,

Salon kapısı açık kalıyor, tavan standarttan 20 cm daha yüksek ve en az 30mt2.

Ayrıca bir klima daha alacağım Fethiye için, kardeşimin evine. Onların bütçesi biraz daha kısıtlı. Benzer şekilde 30 mt2 salon-mutfak birleşik, kapı açık. Carrier düşünüyoruz onlar için. Sorunsuz 5-10 yıl kullanabilirler mi bahsettiğim modeli? Isıtma için de kullanılacak.

Yeni sorularım;
1- Benim sorduğum bu iki klima(toshiba-carrier) kıyaslamada nasıldır. Fiyat farkı değer mi? Bu fiyat bantlarında kalite/performans alternatifler nedir? Sessizlik de önemli kriter.
2- Kasım ayını beklemek ne kadar mantıklıdır
3- Mitsubishi Electric ben de çok beğeniyorum ama internet satışı yok(bu olaya acayip deli oluyorum) pazarlık da yapmıyorlar o fiyatlara. Neden Daikin Shira modellerine bakmayayım 7.000 tl ye yaklaşırsam bütçe olarak?

Yanlış anlamayın lütfen, ben sağlıkçıyım. Analitik düşünüyorum ama ne teknisyen ne de mühendis gibi hakim değilim bu meseleye. Hakim olmaya çalışıyorum genel yaklaşıma. 

Saygılar sevgiler
İyi çalışmalar.

hocam diğer linkide okudunuzmu salon kapısı açık kalması çok önemli değil ben genel olarak kokulmaması açısından yazıyorum kapı kapalı olursa şuda yeter şekllinde ve soğutma açısından.

ama tabiki oranın esas hakkı 18liklitir 18lik oldumu kalite klimalrın fiyatları baya yükseliyor. benim amacımsa soğutma oldumu ufakta olsa kalite ürüne yönlensin istiyorum yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlar.

fethiye içinde üstte belirttiğiniz markalar olur hocam bütçe düşükse carrier xpowergold süper hiç düşünmeyin bile.

1- fiyat farkı bence değer hemde plastk kalitesi açısından toshşba daha iyidir. yanlı şu var eskiden 16lık serilerin iç ünitesi baya sesliydi. sebebiyse ebat ufaktı. şuan nedir ne değildir bilmiyorum yanlız.

2- hocam o konuda ne desek yanlış olur bir bakmışsınız dolar frılamış fiyatlar uçmuş. genelde kasım ayında ME kampanyasıda olur ama ekonominin gidişine bağlı bşr bakarsınız olmaz. oldu diyelim fiyatları bilemeyiz bu kezde

3- hocam ona herkes deli oluyor ama yapabilecek bir şey yok internetteki rskller yüzünden girmiyorlar bu işlere. ufak yerlerde evet pazarlıkta zor iş gerçi istanbuldada aynı hocam. bende şahsen hep yüksek fiyatla aldım klimalarımı. bu işin membaı izmir işte . siz izmirde uygun fiyata bulursanız merkezi arayıp yardım isteyebilirsiniz.

daikin shira ya gelince hocam me den üstün bir klima değilki eski serilerde gree kompresör kullanıyor daikin eski daikin değil maalesef. bende daikin kullnıcıyım aynı zamanda benim klimanın kompresörüde gitti gider.

ha diyorsanızki yeni seri shira R32 gazlı onunda ucuzu pahalısı var dilkkatlii olun. fiyatlarını tam bilmiyorum gerçi me fiyatlarınıda tam bilmiyorum .  

sorun hocam kusur yok neden olsun ben bşiraz ağır aksağım geciksem bile diğre arkadaşlar var. sağlıkçıysanız bilirsiniz ankilozan spondilit var bende sağ gözmede üveyt vurdu diğer gözümüde zorluyor zaten bu hasatalıkta rahat yoktur herkese sağlık dileklerime saygı sevgi bizden sn hocam :ok:

cevap için çok teşekkürler.

iş yoğunluğundan cevap yazamadım. gerçekten nefes almadım 2 haftadır. hastalığınız için şifa diliyorum, zor hastalık. benim alanım değil gerçi ama bilirim.

sanırım bütçemiz 6000-7000 tl arası esnetebiliyoruz. 18.000 btuluk bir kapasite hedefimiz.

1- istanbulda(anadolu yakası) mitsubishi electric için fiyatta yardımcı olabilecek tanıdığınız bayi var mıdır? çok şiddetle mi önerirsiniz ME'yi?
2- Toshiba RAS 16 N3KVR ve Toshiba RAS 16 S3KVR arasında fark nedir? Fiyat farkına değer mi? Kodlar farklı.
3- Daikin FTXS 42 K için 6700 tl ler değer mi?
4-Farklı önerilerde herkes bulunabilir. Çok memnun olurum farklı fikirlerden.

Saygılar

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

cryosync' Alıntı:
9köy' Alıntı:
hocam diğer linkide okudunuzmu salon kapısı açık kalması çok önemli değil ben genel olarak kokulmaması açısından yazıyorum kapı kapalı olursa şuda yeter şekllinde ve soğutma açısından.

ama tabiki oranın esas hakkı 18liklitir 18lik oldumu kalite klimalrın fiyatları baya yükseliyor. benim amacımsa soğutma oldumu ufakta olsa kalite ürüne yönlensin istiyorum yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlar.

fethiye içinde üstte belirttiğiniz markalar olur hocam bütçe düşükse carrier xpowergold süper hiç düşünmeyin bile.

1- fiyat farkı bence değer hemde plastk kalitesi açısından toshşba daha iyidir. yanlı şu var eskiden 16lık serilerin iç ünitesi baya sesliydi. sebebiyse ebat ufaktı. şuan nedir ne değildir bilmiyorum yanlız.

2- hocam o konuda ne desek yanlış olur bir bakmışsınız dolar frılamış fiyatlar uçmuş. genelde kasım ayında ME kampanyasıda olur ama ekonominin gidişine bağlı bşr bakarsınız olmaz. oldu diyelim fiyatları bilemeyiz bu kezde

3- hocam ona herkes deli oluyor ama yapabilecek bir şey yok internetteki rskller yüzünden girmiyorlar bu işlere. ufak yerlerde evet pazarlıkta zor iş gerçi istanbuldada aynı hocam. bende şahsen hep yüksek fiyatla aldım klimalarımı. bu işin membaı izmir işte . siz izmirde uygun fiyata bulursanız merkezi arayıp yardım isteyebilirsiniz.

daikin shira ya gelince hocam me den üstün bir klima değilki eski serilerde gree kompresör kullanıyor daikin eski daikin değil maalesef. bende daikin kullnıcıyım aynı zamanda benim klimanın kompresörüde gitti gider.

ha diyorsanızki yeni seri shira R32 gazlı onunda ucuzu pahalısı var dilkkatlii olun. fiyatlarını tam bilmiyorum gerçi me fiyatlarınıda tam bilmiyorum .  

sorun hocam kusur yok neden olsun ben bşiraz ağır aksağım geciksem bile diğre arkadaşlar var. sağlıkçıysanız bilirsiniz ankilozan spondilit var bende sağ gözmede üveyt vurdu diğer gözümüde zorluyor zaten bu hasatalıkta rahat yoktur herkese sağlık dileklerime saygı sevgi bizden sn hocam :ok:

iş yoğunluğundan cevap yazamadım. gerçekten nefes almadım 2 haftadır. hastalığınız için şifa diliyorum, zor hastalık. benim alanım değil gerçi ama bilirim.

sanırım bütçemiz 6000-7000 tl arası esnetebiliyoruz. 18.000 btuluk bir kapasite hedefimiz.

1- istanbulda(anadolu yakası) mitsubishi electric için fiyatta yardımcı olabilecek tanıdığınız bayi var mıdır? çok şiddetle mi önerirsiniz ME'yi?
2- Toshiba RAS 16 N3KVR ve Toshiba RAS 16 S3KVR arasında fark nedir? Fiyat farkına değer mi? Kodlar farklı.

Saygılar

Öncelikle merhaba. Sırayla cevap vermek gerekirse,
1- Siz araştırmanızı yapın benim İzmir'de eski bayiden de fiyat alırız peşin alacaksanız yardımcı olabilirim ama işte kargo olayı sıkıntılı. Bayiler ellerinde stok durumuna göre fazla indirim yapabiliyorlar onun için bayi fiyatları değişkenlik gösteriyor.
2- Aynı markanın iki modelinden bahsediyoruz. Biri pahalı biri uygun bunu araba gibi düşünürsek mesela hyundai i20 1.5 dizel boş modeli diğeri hyundai i20 1.5 dolu modeli cam tavan, otomatik klima, dokumalar farklı, ses sistemi, beygiri yüksek, yazılım farklı cart curt. Yani iki klimanın katalog değerlerini elinize alırsanız farkı görebilirsiniz nelerde üstün neden pahalı olduğunu. 1. si yazılım kesinlikle farklı 2. kompresörle aralıklarıyla daha güzel oynuyor ve tasarrufu arttırıyor. 3. defrostu daha kısa yapar gibi mekanik çoğu özellikte fark eder. Filtre farkı otomatik sağa sola dönen kanat falan olabilir ama bunlara fazla kanmamanızı öneririm. Klimalarda mekanik kaliteye bakmanız yeterlidir. Isıtmada kullanacaksanız ve uzun süreli kullanacaksanız kesinlikle fiyat farkına değer çünkü ilerde bunu amorti edersiniz ve inanın daha rahat ısınacaksınız.
3- Ben Daikına bir türlü ısınamadım neden bilmiyorum eski daikınlar çok hoşuma gidiyor ama yenilerine sıcak bakamıyorum sanki insanları kandırıyolar gibi geliyor bana ama düncaya kendini kanıtlamış bir marka almayın demem ama ben daikına sıcak değilim.
4- ME bu işin babasıdır. VRF sistemlerinde bile adamlar sadece 2 borulu sistemle bir odayı soğuturken diğer odayı ısıtabiliyor ve patenti ondadır. Daikın bile 3 borulu sistemle yapıyor bunu. İşin özü klima alacaksanız japondan şaşmayacaksınız paranızın karşılığını her japondan alırsınız. Tabi nadide şeyler oluyor artık mercedes bmw honda da bile sorunlar oluyor onlarada yapacak birşey yok bu dünyadaki herşey kul yapısı.

Önerdiğim klimalar sırasıyla;
Mitsubishi Electric-Daikın-Toshiba-Hitachi-Panasonic... Mitsubishi Heavy de yazardım ama onu bu markaları alamayan bütcesi yetmeyen kişilere yazıyorum. Daha bir sürü japon var fakat ilk 3 ten sonrasında servis sıkıntıları yaşanabiliyor. Bundan sonrası sizindir iyi günler...

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

cryosync' Alıntı:
9köy' Alıntı:

Saygılar

merhaba kardeşim hhoşgeldin sefalar getirdin forumumuza.öncelikle bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle ve kesinlikle me diyorum.her haliyle ister klimaları olsun ister distiribitörü olsun son derece müşteri odaklıdır.baştan verdiğiniz miktar büyük gözüküyor olsa bile zamanla ne kadar doğru karar vermiş olduğunuzu anlarsınız.gerek yakıtı gerekse performansı heranlamıyla tadmin edicidir.

kendim izmirliyim ama istanbulda çok değerli ve saygıdeğer bir abimiz var.siz selam söyleyin bizlerden size elinden geldiğince hertürlü yardımcı olacaktır.şahsen kendisi bu işin profesyonelidir.gerek teknik gerekse diğer yönlerden son derece donanımlı ve eline su dökebilecek insan tanımam.abartı gibi gelebilir okununcak ancak bu yazdıklarım az biledir.

almanız şart değil gidin fikir alın hasbihal edin kafanıza takılan vs olur sorun.kendişi şeker gibi bir adamdır.burdan selam olsun tekrardan yüksek tekniğe.

ben iletişim bilgilerini ekleyim:

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

forumumuzdan başka gidecek arkadaşlar olur bilgi almak isteyen arkadaşlar olur sizlerde verdiğim adresten ulaşabilirsiniz.sadece şunu söylersem sanırım size çok abartılı gelmez:

gözünüz kapalı güvenebileceğiniz tek adrestir.

belki birileri beni gene satıcı vs sanacaktır ama yormasınlar kendilerini malesef bu işle uğraşmıyorum.ama bu işle uğraşan profesyonelleride iyi tanıyorum.iyi tanıdığım insanlarıda ihtiyacı olan her kardeşime güvenerek öneririm.bu zamanda böylesi profesyonelleri bulmak nerdeyse imkansızdır arkadaşlar.karşıdan bakarsanız döner sandalye masa başında oturan herkez sözde klimacı.ama sorsanız daha kendi sattığı klimanın özelliklerini teknik bilgisini size söyleyemez.sadece halk dilini bizim kandırılabileceğimiz şekilde kullanırlar.o yüzdendirki önce klima almayın :

önce güvenilir bir adres, profesyonel çalışan bir usta alın sonra marka alın.markayı almak bulmak çok zor değil verirsin parayı alırsın ama milyarları verdiğin klimanın ustasını bulamazsın.ben ne adamlar gördüm tanıdım.yurdum insanını evirip çeviren işine saygı duymayan.pazar terazisiyle gaz basan,klimanın performansını boruya dokunarak anlayan vs vs .

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

Ok1512' Alıntı:
Gf60 siyahi yokmuş legendera aldım

arkadaşım hayırlı olsun

yazınızı gördüm ama diğer taraftan sizi caydırmak isteyen şeytanı görünce detaylı bir yazı yazayım diye yazıya başladım ama bir türlü yazabilmek kısmet olmadı bir girdim bir giremedim foruma yazdığımı taslağa almayı unutup çıkmakmı hayat meşgalesi öyle kaldı tekrar yazdım onuda bitiremedim düzenlenecek yerlerde olabilir bu yazımda vs vs. 

Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip eylesin yeni ürün alan satan herkes için cümlesiyle. inanın adınıza çok sevindim. çünkü bu klimanın esas fiyatı 12-13 bin TL aklımda yanlış kalmadıysa.

sakın ha sakın sağdan soldan fişeklemelere kanmayınız bakınız imzalarımızda mevcut başka foruma giden buraya gelmesin diye.

bunu isteyen ilk önce o forumun sahibi olan şeytan mbirol dur biz değiliz .ama tabi bize sataşmak harici haklılığıda var şuda var bazı üyeler çıkarları uğruna ortalığı karıştırdkları gibi oldukçada kaba davranıyorlar zaten bu tür insanlarla muhatab olmayı kimse istemez bizim kültürümüzde bakkal komşusunu çiğneyerek diğer bakkala gitmek bile insanı vicdanen sıkarken.
inançsızlıkları had safada birde mecbursunuz ulan tavında laflarla gezen klavye delikanlılarını görünce insan haliyle kızıyor. e tabi haliyle hoş bir laf olmasada kullanadığım için özür dilerim ''ağzı olan konuşacak'' onada fazla bir şey deme durumumuz nasıl olsunki. adam yanlış konuşsada insalarda gurur kibir olduktan sonra kimse doğru yola getirilemez.

buradada aslında amaç mbirol a takmak değil karakterini insanları nasıl kandırdığını yönlendirdiğini dile getirmek şeytan ayrıntıda gizlidir.

sonuçta o forumumun sahibi satıcı biz değiliz illaki satıcılara karşıda değiliz dürüst olsun canımız feda sadece kendi önerdikleine iyi diyip insalara çamur atmadıktan sonra.

burada bir tek satıcı adayımız var daha satıcıda olmadı Allah kısmet ederse dükkan açacak @Bozdem arkadaşımız. oda olayı aşırı çıkarına kullanırsa hiç şakamız yok banlanır en çok ben şa şa lasamda şahsen ben banlarım. yoksa başımız üstünde yeri var yüzü burada.
niyeti iyi olan her satıcıya kapımız açık Bozdem gibi başımızın üstünde yeri var.
bizlere gelirsek ne ben ne @sota ne @ghostkiller1 satıcıyız bu forum işi bizim zevkimiz vaktimiz sağlığımız oldukça elden geleni yapmaya çalıişıyoruz dilimiz sert olsada kalbimiz öyle değil derler ya inanın öyle aslında.

bakın şimdi bunları yazdım size dikkatli olun. siz o malum şahsada üye olmuşsuınuz ve size cevap yazmış general alın demiş.

arkadaşım aklınzı hiç karıştırmayın pişmanlık oluşturmak istiyor ne diye çok para verdin vs diyerek aklınca pişmiş aşa su katacak it herif.

alsın o generalini soksun bir yerine. ****** herif kusura bakmayın ******ya orospıu denir . o bizim peşimizden konuşur özel mesajlarla e postalarla. biz ulu orta yazarız ondan çekineceğimiz bir durumumuz yok. gizli saklı yapacağımız bir çakallık yok. tabi ben bunları yazarken sizde tutup bana bunlara gerek yok vs demeyin kurallarımızda her şey yazılı bu forum bu şekilde kurallarda okunmak için sonuçta. zira bazı aklı evvelelri vs gönderdi burya sözde bize terbiğye verdirmey çalışacaktı biz bu tip ortadan giden adamı sevmiyoruz ve istemiyoruz herkes kendinden mesuldür. zaten sözümde tamamen size değil genele her zaman bu tür yazılar yazarız biz burada.

neyse
şimdi bu çakal adam hem buraya üye olup yazana kızarken hemde size haberi yokmuş gibi cevap yazıyor.

ulan kahpe mbirol buradan çıkmadığını görmüyormuyuz. köpek ben admin değilsem burada kendim istemiyorum . @sota forumu üstüme yıkıp kaçar yoksa.
zaten foruma baktığı yok akvaryumculuk yapıyor köpek balığı besleyip satıyor. istersen müracaat et senide beneklisinden bir köpek diye slogan oluşturup satsın.

ama merak etme bu forumda seni çok gördüm.  yeni geldiğimde zaten açtık admin hesabını ama kullanmıyorum . istediğim zamanda admin hesabımı açar görürüm yine. aha böyle bak

DyBvyv.png

len mal sota admin tanımlıyorum forum yöneticisi çıkıyor. kurucu yazıyor birde  formatı bozmuşsun düzelt şuraları kıçını kaldır biraz.

GyPrmr.png

bari kurucu admin yapayım kendimi.

qJjXED.png

yardımcı olmak için admin hesabımı zaman zamanda açtım  bazı düzenlemeler yaptık ilk geldiğimde senin forumdan olan tecrübemle mybb den çat pat anladıığım için. o zamanda gördüm buradan çıkmıyordun şimdide hesabımı açmasamda forum başıma kalmasın diye sota ile ghost gene çıkmadığını söylüyor. 

yani şimdi aptala yatma ayağıyla gaz vereceksin aklınca arkadaşa yapılan alışverişe çomak sokma ******luğu peşindesin gene değilmi kahpe seni gidi.

sn arkadaşım general asla ve asla ME kalitesinde değildir. burada klima kötülemek amacındada değiliz inanın. adamın yaptığı kahpeliğe kızıyoruz.

bu adam aslında general ve fujitsu klimalara fuji electric klimalara gıcıktır. defalarca kovulmuştur fujistsu ve general topiklerinden.

adam zamanında yerden yere vuryordu öyle damardan giriyorki güven sağlamak için millete diyor fuji ciddi klimadır ama önemli olan nasıl çalışıp çalışmayacağıdır yok cop düşük vs. sonrada tepki çekince çirkefleşiyor.

6yrbRl.png

4G1WA0.png

POn2g9.png

d78D5r.png

Mao2vN.png

not bu resimlerdeki quatrros denen kişide çok normal laflar etmemişti önce bir aylık kullanımım sadece 6 tl diyerek söze başladığından bu kavga çıkmıştı yani 06 tl 60 tl değil. sonra yavaş yavaş yükselterek 50 altmış tl ye çıkmıştı. . o konuda birol haklıydı onuda belirtmiş olayım.  burada anlatmak istediğim konu f G klimaları kötülemesi  

AynN10.png

7y7d65.png

yzN1a7.png

bu grubun klimaları asla ve asla normal japon klimalrıyla eş tutulamaz diye kendi ses kaydını bile tarafınızada gönderebilirim. bu tür ******lukları bu adam yaptı çünkü o açıdan hiç eleştiri bile kabul etmem bu konuda.  

QpQllv.png

ama adi bir insan olduğu için işine geldiği gibi davranır şuanda sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor dikkatli olun.

dikkat edilirsede general ve fujitsu hakkında kötü eleştirleride yapıştırmadım tıkırtı sorunları malzem kalitesiinin kötülüğü vs dh forumda bunların her hepsi mevcut. buradaki amaç insanın nasıl döek olduğunu insanları kandırmak için taklalarını gösterebilmekti. anlatmaklada bitmez.

siz klimanız servis  gelince geldimi takıldımı onuda bilmiyoruz geciktik yazmaya ama gelmediyse dikkatli olun vakum yapılsın ne olur ne olmaz bazı servisler atlıyor legenderada vs bu davranıiı yapacaklarını hiç sanmam ama insan oğlu yada elemanların işine gelmiyor vs. merkez ofisi 444 lü numarayı arayın utanmayın şikayet felan olmaz diyin forumlarda okuduk tavsiye verenler söylüyorlar. şu bayiden aldım diyin tabi bizleri söylemeyin kendimize görgüsüz ayılar gibi misyon yüklemek istemeyiz.

XEdokO.png

bu veya benzer daha dedaylı bir makineyi ,

JO34lB.png

manifold cihazıyla klimaya bağlayıp vakum olayı gerçekleştirilecek manifold cihazıda daha detaylı olabilir.

bLy2kY.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt