Ok1512' Alıntı:
Gf60 siyahi yokmuş legendera aldım
arkadaşım hayırlı olsun
yazınızı gördüm ama diğer taraftan sizi caydırmak isteyen şeytanı görünce detaylı bir yazı yazayım diye yazıya başladım ama bir türlü yazabilmek kısmet olmadı bir girdim bir giremedim foruma yazdığımı taslağa almayı unutup çıkmakmı hayat meşgalesi öyle kaldı tekrar yazdım onuda bitiremedim düzenlenecek yerlerde olabilir bu yazımda vs vs.
Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip eylesin yeni ürün alan satan herkes için cümlesiyle. inanın adınıza çok sevindim. çünkü bu klimanın esas fiyatı 12-13 bin TL aklımda yanlış kalmadıysa.
sakın ha sakın sağdan soldan fişeklemelere kanmayınız bakınız imzalarımızda mevcut başka foruma giden buraya gelmesin diye.
bunu isteyen ilk önce o forumun sahibi olan şeytan mbirol dur biz değiliz .ama tabi bize sataşmak harici haklılığıda var şuda var bazı üyeler çıkarları uğruna ortalığı karıştırdkları gibi oldukçada kaba davranıyorlar zaten bu tür insanlarla muhatab olmayı kimse istemez bizim kültürümüzde bakkal komşusunu çiğneyerek diğer bakkala gitmek bile insanı vicdanen sıkarken.
inançsızlıkları had safada birde mecbursunuz ulan tavında laflarla gezen klavye delikanlılarını görünce insan haliyle kızıyor. e tabi haliyle hoş bir laf olmasada kullanadığım için özür dilerim ''ağzı olan konuşacak'' onada fazla bir şey deme durumumuz nasıl olsunki. adam yanlış konuşsada insalarda gurur kibir olduktan sonra kimse doğru yola getirilemez.
buradada aslında amaç mbirol a takmak değil karakterini insanları nasıl kandırdığını yönlendirdiğini dile getirmek şeytan ayrıntıda gizlidir.
sonuçta o forumumun sahibi satıcı biz değiliz illaki satıcılara karşıda değiliz dürüst olsun canımız feda sadece kendi önerdikleine iyi diyip insalara çamur atmadıktan sonra.
burada bir tek satıcı adayımız var daha satıcıda olmadı Allah kısmet ederse dükkan açacak
@Bozdem arkadaşımız. oda olayı aşırı çıkarına kullanırsa hiç şakamız yok banlanır en çok ben şa şa lasamda şahsen ben banlarım. yoksa başımız üstünde yeri var yüzü burada.
niyeti iyi olan her satıcıya kapımız açık Bozdem gibi başımızın üstünde yeri var.
bizlere gelirsek ne ben ne
@sota ne @ghostkiller1 satıcıyız bu forum işi bizim zevkimiz vaktimiz sağlığımız oldukça elden geleni yapmaya çalıişıyoruz dilimiz sert olsada kalbimiz öyle değil derler ya inanın öyle aslında.
bakın şimdi bunları yazdım size dikkatli olun. siz o malum şahsada üye olmuşsuınuz ve size cevap yazmış general alın demiş.
arkadaşım aklınzı hiç karıştırmayın pişmanlık oluşturmak istiyor ne diye çok para verdin vs diyerek aklınca pişmiş aşa su katacak it herif.
alsın o generalini soksun bir yerine. ****** herif kusura bakmayın ******ya orospıu denir . o bizim peşimizden konuşur özel mesajlarla e postalarla. biz ulu orta yazarız ondan çekineceğimiz bir durumumuz yok. gizli saklı yapacağımız bir çakallık yok. tabi ben bunları yazarken sizde tutup bana bunlara gerek yok vs demeyin kurallarımızda her şey yazılı bu forum bu şekilde kurallarda okunmak için sonuçta. zira bazı aklı evvelelri vs gönderdi burya sözde bize terbiğye verdirmey çalışacaktı biz bu tip ortadan giden adamı sevmiyoruz ve istemiyoruz herkes kendinden mesuldür. zaten sözümde tamamen size değil genele her zaman bu tür yazılar yazarız biz burada.
neyse
şimdi bu çakal adam hem buraya üye olup yazana kızarken hemde size haberi yokmuş gibi cevap yazıyor.
ulan kahpe mbirol buradan çıkmadığını görmüyormuyuz. köpek ben admin değilsem burada kendim istemiyorum .
@sota forumu üstüme yıkıp kaçar yoksa.
zaten foruma baktığı yok akvaryumculuk yapıyor köpek balığı besleyip satıyor. istersen müracaat et senide beneklisinden bir köpek diye slogan oluşturup satsın.
ama merak etme bu forumda seni çok gördüm. yeni geldiğimde zaten açtık admin hesabını ama kullanmıyorum . istediğim zamanda admin hesabımı açar görürüm yine. aha böyle bak
len mal sota admin tanımlıyorum forum yöneticisi çıkıyor. kurucu yazıyor birde formatı bozmuşsun düzelt şuraları kıçını kaldır biraz.
bari kurucu admin yapayım kendimi.
yardımcı olmak için admin hesabımı zaman zamanda açtım bazı düzenlemeler yaptık ilk geldiğimde senin forumdan olan tecrübemle mybb den çat pat anladıığım için. o zamanda gördüm buradan çıkmıyordun şimdide hesabımı açmasamda forum başıma kalmasın diye sota ile ghost gene çıkmadığını söylüyor.
yani şimdi aptala yatma ayağıyla gaz vereceksin aklınca arkadaşa yapılan alışverişe çomak sokma ******luğu peşindesin gene değilmi kahpe seni gidi.
sn arkadaşım general asla ve asla ME kalitesinde değildir. burada klima kötülemek amacındada değiliz inanın. adamın yaptığı kahpeliğe kızıyoruz.
bu adam aslında general ve fujitsu klimalara fuji electric klimalara gıcıktır. defalarca kovulmuştur fujistsu ve general topiklerinden.
adam zamanında yerden yere vuryordu öyle damardan giriyorki güven sağlamak için millete diyor fuji ciddi klimadır ama önemli olan nasıl çalışıp çalışmayacağıdır yok cop düşük vs. sonrada tepki çekince çirkefleşiyor.
not bu resimlerdeki quatrros denen kişide çok normal laflar etmemişti önce bir aylık kullanımım sadece 6 tl diyerek söze başladığından bu kavga çıkmıştı yani 06 tl 60 tl değil. sonra yavaş yavaş yükselterek 50 altmış tl ye çıkmıştı. . o konuda birol haklıydı onuda belirtmiş olayım. burada anlatmak istediğim konu f G klimaları kötülemesi
bu grubun klimaları asla ve asla normal japon klimalrıyla eş tutulamaz diye kendi ses kaydını bile tarafınızada gönderebilirim. bu tür ******lukları bu adam yaptı çünkü o açıdan hiç eleştiri bile kabul etmem bu konuda.
ama adi bir insan olduğu için işine geldiği gibi davranır şuanda sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor dikkatli olun.
dikkat edilirsede general ve fujitsu hakkında kötü eleştirleride yapıştırmadım tıkırtı sorunları malzem kalitesiinin kötülüğü vs dh forumda bunların her hepsi mevcut. buradaki amaç insanın nasıl döek olduğunu insanları kandırmak için taklalarını gösterebilmekti. anlatmaklada bitmez.
siz klimanız servis gelince geldimi takıldımı onuda bilmiyoruz geciktik yazmaya ama gelmediyse dikkatli olun vakum yapılsın ne olur ne olmaz bazı servisler atlıyor legenderada vs bu davranıiı yapacaklarını hiç sanmam ama insan oğlu yada elemanların işine gelmiyor vs. merkez ofisi 444 lü numarayı arayın utanmayın şikayet felan olmaz diyin forumlarda okuduk tavsiye verenler söylüyorlar. şu bayiden aldım diyin tabi bizleri söylemeyin kendimize görgüsüz ayılar gibi misyon yüklemek istemeyiz.
bu veya benzer daha dedaylı bir makineyi ,
manifold cihazıyla klimaya bağlayıp vakum olayı gerçekleştirilecek manifold cihazıda daha detaylı olabilir.