9köy' Alıntı:alikkk' Alıntı:tekrar merhaba. Geçen günlerde yazmıştım Tarsus da büyüklerimiz 18000 ve 12000 lik klima aramakta diye. Kendisi görüşmesinde daikin garantili vessman diye bir markaya 2300+3300 fiyat almış. Ayrıca bosch da aynı fiyatları vermiş. Daikin miyora için 4800+3300 fiyatlar almış. Fiyatları taksitli. Alışveriş siteleri dolaşmam sonucu vessman daha uygun fiyatlarda gördüm. Ancak malum bölge Mersin yaz kış uzun soluklu kullanılacak ürün olunca kafamıza çok yatmıyor. Daikin veya japonlara bütçe yetemeyecek bosch ürünlerini nette baktım 12604 ve 18604 ürünlerini alalım diyoruz. Ricam vessman nasıldır yorumunuz var mıdır? Bosch ürünü için de almaya değer mi ya da benzer fiyatlara öönerebileceğiniz ürün varsa memnun olurum.
merhaba.
öncelikle o marka ismi yanlış vessen olacak orayı düzeltelim. midea üretimi bir üründür daikin alt şirketi airfelce ithal edilmektedir.
boch ta midea üretimdir.
vessen ve airfel ürünlerde kumandada fonksiyon eksiklikleri var. bosch bilmiyorum.
ama bosch bayi tanıdıksa kesinleke bosch alın siz boşverin daikin garantisymiş daikin servismiş masallarını
daikin garantili diye bir şey yok o reklam öncelikle daikinin alt şirketi airfel garantili. airfelde daikine ait olunca milleti kandırmak için öyle diyorlar. daikin garantili olan klimayı söktün diyelim taşıdın yurt dışına olmaz ya oldu kabul edin.
o ürün oradada garantilidir. çünkü daikin garantiside uluslar arasıdır. siz buradan airfeli sökerseniz yurt dışında o marka bilinmez tamaman buradaki şirketin para kazanma politikasıdır. ticari sicil incelense neyin ne olduğu ortaya çıkar.
piyasada ayrıyeten forum çakalları var daikin garantisi diye ortalığa gaz veriyorlar. inanmayın kardeşim.
miyora seriside orj daikin değildir en alt kalite daikindir ama işte onda daikin garantisi vardır.
siz uzun soluklu kullancağız diyorsanız bu klimalın hiç birisi uzun soluklu klimalr değil ama işinizide görürler.
seçeneklerinizin arasına midea ve uğur uda ekleyiniz midea ve uğruda kumadan fonksiyonları tamdır.
Ben şahsen boschuda önermiyorum oda servisinden dolayı ne vakum var ne bişey arçelik beko vestel bosch markalarının serviscileri beyaz eşyacılardır. Çamaşır makinesi takarlar buzdolabı takarlar ama klimada takarlar hiç bir eğitim almadıkları taktirde. İnşallah bulunduğunuz yerde bosch servisinin klimacısı vardır.