G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza.değerli hocam 9köy gerekenleri çok güzel özetlemiş.öncelikle tabikii bütçeniz yeterse me sf serisi .hizmetide kaliteside herşeyiyle on numara.verdiğiniz paranın karşılığını geri misliyle alırsınız.bayiler arası fiyatlar çok değişebiliyor bence şansınızı deneyin bayileri dolaşın.nasibinizde varsa inşallah olur.gokcekazel' Alıntı:şimdi de midea ya yöneleceğim sanırım foruma şöyle bir baktım çok adı geçmiş9köy' Alıntı:mitsubihi ye bakacaksanız mitsubsihi heavy industries yani mhi srk serilerine bakmayın onlarım üst serisi zmx tir ki onun bile plastiği sağlam değildir. ve çok pahalıdır zaten.
size sf serisi mitsubishi electric yani ME yeter artar.
daikinde serin üfelem sorunları ve kompresör sorunları mevcut. bende aynı zamanda daikin eski V serisi kullanıcısıyım orj. daikindir ama bakın kışın serin üflediği için nasıl kullanıyoram sağ alt tarafında bilgisayar var ve yine az ilerisnde çekyat var. uyduruk bir kartondan paravan yaptım yoksa çarpıyor klima
![]()
benim tecrübe ettiğim markalar ME daikin sharp midea ama bunların hepsi sezonsal öncesi ürünler. sezonsala en yakın daikinn yenisi o çünkü. büyük ihtimallede seoznsal olabilir çünkü aynı yıl girid bunlar Türkiyeye ama sezonsal geçmiyordu. artık sezonsal olduüundanmı serin üflüyor bilmiyorum.
ben çok spordum sezonsal ME klimalarıda serin üflem duymadım ama Shiradanda serin üfleme sorunları çok duydum antalyalı bir arkadaş var bir dönem bu işlerin içince oldu zaten mühendistir anlar bu işlerden. daikinciye gittiğim zaman karşısında ıturamıyorum boynumu felç ediyor diyor.
ben şimdi size ne desem yalan olur zatenr her ürünü denem şansımız olmaz klimacı olsakta zor bu.
şuan midelardan sorun çıkmıyor toshiba ve carrier sesli iç ve dış ünite sorunları düzeldi deniyor zira midea ile aynı alt yapı aşağı yukarı .
yani bunalrı söyleyebilrim arkadaşım. kimseyede inanmayın desem kaba olur belki yok aynı komponenteler kullanılıyormuş ucuz klimalrdada vs onu diyen dhdeki Ado arkadaşımzıla görüşüyrum zaten ben o baymaklar sıcak bölgelerden çıksında gelsin istanbulda ısıtsın. dhde yazanların çoğu utançlarından sorun bile yazamıyorlar bilinçsizce sağa sola saldırdıkları için. Vallahi kalitesiz malzemden üretilen ürün 1 lirada olsa ben o paraya yanarım birde servsilerle uğra işin yoksa.
dünyaya göre pahalı satıalbilir burada me daikin toshiba vs ama bzi bunun çözmünü 75 dolara ithal edilen klimalar alarak nekadar çözebilriz bilemiyorum.
sizde sağolun bu arada.sadece gürültülü demişler o biraz kafamı karıştırdı. mideayı araştırayım biraz o zaman
![]()
sayet alamazsanız türkiye pazarında fiyatıyla performansıyla olmayan tek klima midea missiona bakın kesinlikle.fakat ondada stok sıkıntısı var bir çözemediler bu işi.çok satan bir modeli.normalde mideanın en üst klasman kliması premier dir ama mission ondanda iyidir.sessizlik olarak çok güzeldir verim performans olarakta on numaradır.forumda çok kullanıcısı var.memnuniyetlerini zaman zaman dile getiriyorlar.
ses şikayetleri eski midealarda vardı pat çat çıkıyordu.missionla ilgili şikayet yok.blanc modelinin sesli olduğunu yazanlar var aynı zamanda çok sessiz olduğunu yazanlarda var.ses kişiden kişiye değişiklik göstereceğinden size çok gelebilir birbakasına az gelebilir.ama soğutmada kolay kolay çok vasat klimalar hariç ses yapmaz klimalar.ısıtmada değişir herşey tabiki a dan z ye.mission ısıtmadada sessizddir.
birde şuna adınız gibi emin olunuz orta segmen ve alt segment hatta birçok markanın en üst segment klimaları kesinlikle ve kesinlikle ısıtmada ses yapar.bu sessizliği başarmış bir iki üretici vardır alt segmentlerde.me , daıkınve mhı..siz gidin gree olsun,sigma olsun veyahutda bizim yerliler olsunen üst klasman klimasını alın ısıtmada ses yapar.iç ünite sesi ise aşşa yukarı bütün klimalarda aynıdır.debilerine göre fan moturu hızına göre değişiklik gösterir.tabi bu konu çok ince konu uzun uzun tartışılması gereken bir konu.