Kendin de bağlayabilirsin azizim, Malzemeleriniz sana bıraksınlar, Ben telefonda da bağlattırırım sana.
@Sota başkan video da hazırlayacakmış akşama daha ne olsun.
Yalnız ufak bir detay var, Gelen servis bağlamak zorunda diye bir şey yok bunu zaten artık biliyoruz, Ancak eğer işletmede lisans kullanımı var ise bağlayabilirler. Muhtemelen yoğun yaz temposu nedeniyle bu kanuni avantajı kendi lehlerine kullanıp ''Abi Yasak'' diyeceklerdir lakin Ahmet kardeşimin de belirttiği üzere aranızdaki ilişkiye göre durum değişkenlik gösterir.
Bu arada aklıma gelmişken.
Evet elektriği bağlamak zorunda değiller, lakin kutusu dahil Votomat'ı yani sigortayı bağlayıp, enerji girdi çıktılarını yapıp geriye sadece yasal elektrik bağlantısı yani FAZ NÖTR TOPRAK uçlarını bırakacaklar.
Bunun yanısıra 5 metreye kadar iç ünite enerji kablosu hakkını da var bunu da unutmayınız yani klima iç ünitesinin takılacağı yere 5 metre mesafede herhangi bir buata kadar kabloyu8 da çakmaları gerekir.
Şimdi ben bunları böyle yazınca sanki servisi yokuşa sürüyorum gibi algılanabilir ki alakası yok, ben yetkili servislere, VESTEL tarafından yollanan SPLİT KLİMA MONTAJ PROSEDÜRÜ nü neredeyse ezbere bilirim. (Ezber abartı olabilir

)