Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
Aksama video anlatim hazirlarim
Elektrik tesisati nasil baglanir konumuz. :ok
valla video çekerseniz herkes faydalanır zira adamlar faz nötr toprak bağlantısı için 100 150 tl istiyorlar ayıptır bence bu.50 tl den fazlası bence üçkağıt ve kandırmaca işine giriyor. zaten ustalara iş yaptırmak ölüm bu zamanda ufacık bi vida sıkmaya 30 40 50 tl gibi rakamlar alıyorlar herkesin gözünü para bürümüş. nazicane fikrimdir. şimdi elektrikçi varsa aramızda kızabilir ama dediğim gibi bence benim kendi düşüncelerim bunlar.

A Çevrimdışı

Alp0101

Yeni Üye
3 Ara 2017
30
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ler geçen günde yazmıştım Vestel tavsiye etmiştiniz bende arkadaşıma Vestel al fazla para vermicen madem demiştim şimdi arkadaş iklimsada samui diye bı klima görmüş Vestel mi samui mi alsın teşekkür ederim simdiden

D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ler geçen günde yazmıştım Vestel tavsiye etmiştiniz bende arkadaşıma Vestel al fazla para vermicen madem demiştim şimdi arkadaş iklimsada samui diye bı klima görmüş Vestel mi samui mi alsın teşekkür ederim simdiden
iklimsa işin içindeyse sanırım gree üretimi cihaz pek bilgim yok ama gree ise pek tavsiye edilmiyor. gree ye verilecek paraya bence vestel alınabilir sonuçta arızasında herhangi bir parça sorunu olmaz. parçaların hepsi mevcut fabrikadan isteniyor geliyor. ama şikayetvar. com da ben baktım iklimsanın parça tedarik sorunu ve müşteri oyalama politikası var. genede en doğru kararı Sota Sota Adem Helvacı Ado verir sanırım..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
D dursunhkaya, 1-2 sene oncesıne kadar gree uretımı klımalarda ınsanların dılı cok fena yandı

forum uzerınde o klımaları satan pazarlayan kım varsa hala o urunler pazarlamaya devam edıyor futursuzca
arkadas malda hata varsa neden hala ınsanlara tavsıye edıyorsun

ben kımseye onermem, gerı donusler takıp ederım cevremde kullanan varsa gıder ıncelerım
sonrasında bakarım sorun yok ozaman mıllet alın arkadas derım.

D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
D dursunhkaya, 1-2 sene oncesıne kadar gree uretımı klımalarda ınsanların dılı cok fena yandı

@Sota forum uzerınde o klımaları satan pazarlayan kım varsa hala o urunler pazarlamaya devam edıyor futursuzca
arkadas malda hata varsa neden hala ınsanlara tavsıye edıyorsun

ben kımseye onermem, gerı donusler takıp ederım cevremde kullanan varsa gıder ıncelerım
sonrasında bakarım sorun yok ozaman mıllet alın arkadas derım.

haklısın bende klima arayışı içerisinde olduğum zaman ilk başta başka forum ile karşılastım oradaki biri devamlı sigma serilerini öneriyor başka klimalara sanki uyuz gibi bi durum söz konusu vardı hiç üşenmeden sayfalarca yazılarını okudum hatta daikin n serisileri çakma daikin almayın diyordu benim babamın evinde n serisi var gerçekten ne kompresörde ses var nede iç fanda sorun var. tamam belki çakma olabilir ama ben en ufak bir sorun görmedim ve alalı 6 yıl oldu hem faturada üzmedi hem performansta üzmedi yazın maksimum faturam en sıcak günlerde 95 tl yi geçmedi. sadece koku vardı ve gerekli araştırmaları yaparak ilaç aldım ve temizledim pırıl pırıl oldu.

IMG-20180630-WA0009a566ea57ddc45232.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
D dursunhkaya, Daikinin Shira Serisinin Alti
Cakmadir.
Cakmadan Kasit Su, Daikin Kendi Fabrikasinda Uretmiyor Bu Klimalari.
Klima Üretimi Yapan Baska Fabrika Satin Alip Alt Seri Cihazlari Orda Urettiriyor
Kendi Ismiyle

Bana Gore Klima Evap+Konderser Bakirsa
Cok Alt Seri Kompressior Kullanilmamissa
Yazilim Anlaminda Stabilse
Ariza Durumunda Arkadasinda Duracak Firma Varsa Bu Sartlari Tasiyan Klima Alinabilinir.

Bizim Tavsiye Ettigimiz Klimalar F/P Agirlikta
Ben Gidip Bir Sigmaya O Parayi Vermem
Verene Engel Olmam

Giris Modelleri Haric, O Paraya MHi yada ME Alirsin

Maddi Gucu Olan Arkadaslara Ust Seviye Klimada Tavsiye Ederiz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Iklimsa Kendi Sitesinde Urun Bilgisi Ve Satisida Yok
Baska Yerden Baktim Urun Bilgisine
Cok Fazla Veri Yok Standart Bilgiler Var
Oyuzden Birsey Soylemem Dogru Olmaz.

D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
D dursunhkaya, Daikinin Shira Serisinin Alti
Cakmadir.
Cakmadan Kasit Su, Daikin Kendi Fabrikasinda Uretmiyor Bu Klimalari.
Klima Üretimi Yapan Baska Fabrika Satin Alip Alt Seri Cihazlari Orda Urettiriyor
Kendi Ismiyle

Bana Gore Klima Evap+Konderser Bakirsa
Cok Alt Seri Kompressior Kullanilmamissa
Yazilim Anlaminda Stabilse
Ariza Durumunda Arkadasinda Duracak Firma Varsa Bu Sartlari Tasiyan Klima Alinabilinir.

Bizim Tavsiye Ettigimiz Klimalar F/P Agirlikta
Ben Gidip Bir Sigmaya O Parayi Vermem
Verene Engel Olmam

Giris Modelleri Haric, O Paraya MHi yada ME Alirsi

Maddi Gucu Olan Arkadaslara Ust Seviye Klimada Tavsiye Ederiz.
haklisin alt sinif klima belkide çakma ama beni hicbirzaman uzmedi bende ses dinleme hastaligi var arabaya binerken bile arabanin rolantideki sesini dinlerim garip bi ses oldumu hemen sanayiye giderim yada elimden gelirse ben yaparım yani demem o ki ben bu cakma daikinin bile kompresor sesini muazzam buluyorum kim ne derse desin hatta kompresör tam yukteyken bile cok az ses çıkıyor sadece fan sesi geliyor sinuc olarak cakma dedigimiz daikin bile bircok markaya tas cikarir benim kanatimce 6 yıldır 1 kere bile uzmedi maşallah. Ayrica ben daikin turkiyedeki airfell fabrikasini aldi kendi uretiyor diye biliyorum cunku made in turkiye yazitor etiketler. Ama kompresorun markasını merak etmiyo degilim icini acamam duvarda duruyor. Bende daikinin kendi kompresoru degil gibi geliyo cakmaysa eger

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Daikin Airfel Satin Aldi Dogrudur ama Airfel Klima Uretimi Yapmiyor
Baska Firmalara Ürettiriyor
Mesala Onceki Senelerde Gree Urettirdi (Hatali Üretimi Görünce Kendi Gorusum)
Gecen ve Bu Sene Midea Urettirmeye Basladi
Kompresorude GMCC

Daikin Shira Serisinde Bile Gree Kompresor Kullaniyor Gerisini Sen Dusun :kiskis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt