Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Peki hocam sizce ne almalıyım 3000 e kadar bütçem var
Sota Sota kardeşim dahi FLORA dedi gerisini siz düşünün artık :ok

İşin ciddi tarafı ise eğer VESTEL grubundan ürün alacaksanız almanız gereken tek model şu an için FLORA dır, zira ciddi bir mühendislik eseridir bu model.

Gerek kullanılan kompresör markası ve gerekse kodu gereği tereddütsüz alabileceğiniz bir üründür.

Bunun dışında bir marka düşünürseniz rakamsal durumunu bilmiyorum ancak Midea Blanc incelemenizi tavsiye ederim :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
15gun oldu bir arkadasa taktirdim
Geri donusu guzel klimanin
Surekli kullanim buaydan sonra baslar
Fatura bilgiside bilgisini burdan paylasirim

E Çevrimdışı

Experim

Yeni Üye
14 Haz 2018
5
35
15gun oldu bir arkadasa taktirdim
Geri donusu guzel klimanin
Surekli kullanim buaydan sonra baslar
Fatura bilgiside bilgisini burdan paylasirim
Teşekkür ediyorum hocam 6x4mt salon 3. Son kat yukarisa cati var güneş görüyor izmirde 18 lik mi taktirayim yoksa 12 lik li

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
43
klima işinden hiç anlamam, önümüzdeki 1 sene boyunca da ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan arkadaşlar için bunu buraya bırakıyorum konunun uzmanı Sota Sota f/p bakımından değerlendirmesini yapar sanırım. Herkese iyi forumlar

324c9712-e3ea-4a71-aed8-e2fda8e49327.jpg

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
klima işinden hiç anlamam, önümüzdeki 1 sene boyunca da ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan arkadaşlar için bunu buraya bırakıyorum konunun uzmanı Sota Sota f/p bakımından değerlendirmesini yapar sanırım. Herkese iyi forumlar

Hocam geçen yaz 999tl maliyet ile BİM mağzasından satın alıp takdırdığım klima olur kendileri.

Parasının hakkını fazlası ile veren FİYAT/PERFORMANS ürünüdür.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Benerivo Benerivo, vestel uretımı cıhazlara Adem Helvacı Ado daha hakım

gecenlerde butce dusuk bır arkadasıma vestel flora taktık oldukca memnun
sogutması benımde hosuma gıttı
7/24 kullanım yapıyor gelecek faturayı gore daha kesın konusuruz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Arkadaşlar Selam;

Bu üretimdeki kompresör değişkendir, Ancak sakıncalı bir durum görmedim zira kullanılan her ikimodel kompresör kodu da 12.000BTU A+ enerji bir klima için oldukça uygun kompresörlerdir. En çok kullanılan Kompresör R410A-ASN108D22UFZ kodlu GMCC kompresördür (TOSHİBA ortaklığı MİDEA)

Bizim geçtiğimiz yılarda itiraz ve isyan ettiğimiz konu, 108 lik kompresörün 18.oooBTU klimalarda kullanılmış olmasıydı. Evet BTU anlamında istenen sonuç alınmış olsa da, SES ve TÜKETİM konusunda bizim istediğimiz sonuçları kesinlikle vermemekteydi.
2017 yılı üretimleri ile birlikte LG kompresöre geçilmekle birlikte, 2018 itibariyle de daha yüksek kodlar ile yine GMCC TOSHİBA kompresörler ürünlerde yer almaya başlamıştır.

Kondanser Eşanjör bakır olmakla birlikte montaj kiti kaliteli Alüminyum kit şeklindedir ve 10 metreye kadar (Klima 12 lik olması nedeniyle) ücretsizdir.

Ürün içerisinden 4 metrelik kit çıkar arkadaşlar, Daha uzun borulama yapılaması gereken durumlarda 7 ve 10 metrelik kitler devreye girer, eski 4 metrelik kitiniz servis tarafından alınır ve yerine sizin ihtiyacınız olan 7 metrelik veya 10 metrelik kit ücretsiz olarak kullanılır. (Tüketiciden kablo farkı talep edilebilir bu konu servisten servise değişiklik göstermektedir, Aslında kurum içi alma hakları var lakin bazı servisler tüketicisini üzmemek adına almamaktadır)

Yalnız ankastre tesisat talep eden tüketiciler için yine de ücretsiz 5 Metre bakır boru hakları mevcuttur

İklim sınıfı T1 dir.
Display 7 segment dir
İonizer mevcuttur
Enerji sınıfı A+ dır

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
43
Benerivo Benerivo, vestel uretımı cıhazlara Adem Helvacı Ado daha hakım

gecenlerde butce dusuk bır arkadasıma vestel flora taktık oldukca memnun
sogutması benımde hosuma gıttı
7/24 kullanım yapıyor gelecek faturayı gore daha kesın konusuruz :ok

Bana önümüzdeki sene lazım
Biri 21 metre² diğeri 32,5 metre² iki oda için vaktim çok tırıs tırıs bakınıyorum bulduklarımı da buradan paylaşırım hep beraber bakarız :)

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
Geçen yıl yani 2016 sonunda BİM marketten satın aldım ve Mayıs 2017 de yetkili servise ÜCRETSİZ kurulum yaptırttım.
Fiyat olarak 1350tl idi ve satılmayınca 999tl fiyata çekmişlerdi.
Yani 2016 yılı fiyatına göre %23 lük bir fiyat artışı söz konusu olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt