İçiniz rahat olsun azizim, Ürün sizi kesinlikle üzmeyecek bir yapıya sahip. Eskidendi o VESTEL üretimi klimalardan korkumuz olan dönemler. Az çektirmedi bize sağ olsun VESTEL.
Fakat 2017 itibari ile olan neredeyse TÜM üretimlerde eskiye kıyasla inanılmaz bir ivme aldılar ve kaldı ki VESTEL cesaretinde piyasaya böyle ürün sürebilen (Bu fiyatlara bu hizmet, 3 yıl garanti ve kalite anlamında) Kolay kolay başka marka da bulamazsınız
Montaj sürecinde gelen ekip MUTLAKA vakum yapsın, ayak diretir, bhane öne sürer, ''Bunlar zaten vakumlu geliyor'' gibi saçmalıklar öne sürmeye kalkarlarsa mutlaka hemen ekibin yanında 08502224123 numaralı telefonu arayıp durumu bildiriniz, zaten daha siz aramayı yapmaya kalktığınızda o vakum motoru çoktan klimaya bağlanmış olur
Bu arada klimanız REGAL ve 3 yıl garantili olmsına karşın üründe kullanılan kompresönüz GS102MAA kodlu LG marka kompresördür.
Benim gözümde dehşet bir klima aldınız azizim, inanıyorum ki montajdan sonra kısa bir kullanım ve hemen buraya gelip memnuniyetinizi yazacaksınız, o derece inanıyor ve güveniyorum ürüne![]()
Hocam iyi geceler öncelikle, Regal RAC-5012 ile Vestel Flora kompresör aynı mıdır? Sadece soğutmada kullanmayı düşünüyoruz.
Aklımdı karıştıran sorular şöyle,
1. RAC-5012 ile Flora arasındaki fiyat farkı özelliklerine göre değer mi yoksa sırf Vestel Flora diye mi fiyat yüksek?
2. Bakır kondenser ve kompresör dışında soğutmada kullanılacak klimada önemli faktör var mıdır? Yani ucuz klima alabiliyorum şuanki bütçe ile. Olmazsa olmazları olan uygun fiyat klima olarak model tavsiyesi de alabilirim.
Teşekkürler.