Azizim yalansız dolansız riyasız ve çıkarsızdır bizim paylaştığımız bilgiler
Sota Kardeşimle bu konudan muzdarip olmuş kişilriz bu nedenle kimse dert çekmesin diye uğraşıyoruz. Zaten anlamışsınızdır bizim mal satma kaygımız yok, En uygun kullanıcıya en ideal ürünü önermeye çalışıyoruz.
Bakınız dikkat ederseniz Ahmet kardeşimle fikirlerimiz klima konusunda %100 örtüşmez, Yani forumun amacının bir markaya veya bir modele yönlendirme olmadığını buradan da çok net anlayabilirsiniz.
Gelelim 5 ekibe 2 vakum motoru konusuna. Ben buna ''Yazıklar olsun'' derim zira vakum motoru denen şey toplasanız 250TL
Bu işi yapıyor ve bu işten para kazanıyorsanız tüketicinize HAK ETTİĞİ hizmeti vermek zorundasınız.
Bakınız benim kullandığım vakum motoru aşağıdakidir, Yazdığım lütfen yanlış anlaşılmasın sadece aradaki emiş gücü farkını anlatabilmek adına bu videoyu çekmiştim zamanında, 250TL lik vakum motoru ile bu benim kullandığım arasında hem rakamsal olarak hem de vakum gücü olarak gerçekten 10 kat fark var, Buna rağmen (Boşver nasılsa o da vakum motoru bu da vakum motoru'' diyerek geçiştirmiyor, Daha kaliteli hizmet verebilmek adına daha yüksek bütçeler ayırıyoruz çünkü bu işten para kazanıyoruz.
Tamam ''git sen de bunu al'' demiyoruz o servise ama 5 ekibin var ise 5 ekiplik iş potansiyelin var demektir, 5 ekip günde 5 klima kursa 25 klima eder, 25 klima montajına ortalama 200TL desen sonuç olarak günde 5.000TL işçilik girdisi var demektir bu.
Tamam abartı oldu diyelim haydi bunu günde 3 klimaya düşürelim.
Günde 3 klimadan 5 ekip, vazgeçtim ekipleri de düşürelim, günde 3 klimadan 3 ekip demek, günde 9 klima montajı demek. Haftada 6 günden 54, ayda 216 klima eder, 216 x 200TL = 43.200TL ayda sadece klima montajından para kazanan bir işletmeden bahsediyoruz. (Ben demedim kendileri söylemiş size ekip sayısını) Bu koşullarda her ekibine bir vakum motoru ve birer saat takımı almayan servis sahibinin yüzüne tükürmek lazım.
Hesabımda bir yanlışlık yapmışsam beni uyarın lütfen