Evet soğutma amaçlı urfada malum sıcakları biliyorsunuz evim 20 metre kare 12 lik yeter diye düşünüyorum başka forumlar gree veya sigma plus öneriyor ama sizin fikirlerinizi almak istiyorunMerhaba M Miy33 Sadece Sogutma amacli mi kullanilacak.
Evet soğutma amaçlı urfada malum sıcakları biliyorsunuz evim 20 metre kare 12 lik yeter diye düşünüyorum başka forumlar gree veya sigma plus öneriyor ama sizin fikirlerinizi almak istiyorunMerhaba M Miy33 Sadece Sogutma amacli mi kullanilacak.
Bugün şanlıurfadan klima sordun ve bütçeme göre 18 lik midea blanch( 3000₺ uygun mu )ve sigma plus var son karar olarak sizce midea blanch mi yoksa sigma plus mı ? Sadece soğutma amaçlı kullanacağım acil cevaplarsanız sevinirim yarın almayı planlıyorum..Dogrudur 12lik yeterli
O forum, bu forum bu isler cok karisik
sadede gelirsek
Biz kullanici deneyimleri sonucu olusan bilgiyi ve tecrubeleri size aktariyoruz
Baska forumlarda
Busene A Markasi, Seneye B Markası
Peki Niye
Baskalari gibi kâra gore makina onermesi yapmiyoruz
Geriye donuk yorumlara bakiniz
tum forumlarda
Yillara gore markalar nasil degisiyor daha iyi anlarsiniz.!!!
Sadece sogutmada yillardir sorunsuzlugu ispatlanmis
Az yakan cok kacan Midea Blanc Oneririm.
Sıra Bende, ben geldim
Arkadaşlar Ev 1+0, yani mutfak, yaşam alanı aynı yerde, yaklaşık 20 M2. 5 senedir UFO Karbon kullanıyorum, gündüzleri yakmıyorum, akşamları da 3-4 saat yanıyor, hafta sonları gece hariç full.
İyimi yapıyorum kötümü ama hem yandığında İs yapması, karşısından ayrılınca soğuk olması açısından klimaya geçmek istiyorum, siz ne dersiniz. Evde azda olsa Nem var.
Isınma amaçlı kullanacağım, Soğutma benim için önemli değil, bahçe katı olduğu için yazın serin oluyor.
Bütçe 2500 TL , amaç kışın iyi ısıtması. Binada mantolama mevcut, klimanın dış ünitesi bina dışına değil, 50 m2 kullanılmayan kazan dairesine konacak. Yani kışın Ankara nın kuru ayazında kalmayacak. Klimalardan hiç mi hiç anlamam, tavsiyelerinizi bekliyorum
Saygılar..
Ado
Sota
Klimaya geçince hem konfor hem de faturayı düşünürsek çok rahatlayacaksınız hocam.Sıra Bende, ben geldim
Arkadaşlar Ev 1+0, yani mutfak, yaşam alanı aynı yerde, yaklaşık 20 M2. 5 senedir UFO Karbon kullanıyorum, gündüzleri yakmıyorum, akşamları da 3-4 saat yanıyor, hafta sonları gece hariç full.
İyimi yapıyorum kötümü ama hem yandığında İs yapması, karşısından ayrılınca soğuk olması açısından klimaya geçmek istiyorum, siz ne dersiniz. Evde azda olsa Nem var.
Isınma amaçlı kullanacağım, Soğutma benim için önemli değil, bahçe katı olduğu için yazın serin oluyor.
Bütçe 2500 TL , amaç kışın iyi ısıtması. Binada mantolama mevcut, klimanın dış ünitesi bina dışına değil, 50 m2 kullanılmayan kazan dairesine konacak. Yani kışın Ankara nın kuru ayazında kalmayacak. Klimalardan hiç mi hiç anlamam, tavsiyelerinizi bekliyorum
Saygılar..
Ado
Sota
SevgiliAdo ustam, açıklayıcı ve aydınlatıcı yazınız için çok teşekkür ederim. Flora nın görünüşü hoşuma gitti, 9 olanı önerirseniz hiç başka markaya bakmayım, A++ 1800 TL civarında görünmekte.
Bu klimaların belli indirim zamanları oluyor mu? Kışa girerken ucuzluyorlar mı? Sonuçta ben binanın kiracısıyım, ben peşin alıp bitene kadar kira ödemeyeceğim.
flora değil ama vestel nature plus kullanıyorum ben A++ soğutma A ısıtma. bu kış bizi çok mutlu etti ısıtması faturası herşeyiyle A harfi de yanında + ları olmadan mutluluk verebiliyormuşFlora A++ fakat ısıtmada A dır bilginiz olsun.
Her ne kadar çok güvenip kefil dahi olabileceğim bir klima olsa da, Bu bilgiyi vermezsem olmaz şimdi.
Her klimanın soğutma verimliliği ile ısıtma verimliliği farklıdır. Zor olanı ısıtmaktır bu nedenle soğutmaya nazaran daha fazla güç kullanır, doğal olarak daha fazla enerji harcar.
Yine de 9.000BTU flora sürekli kullanımda sizi üzmeyecektir![]()
Ado, Hocam Isıtma Saglanacak Bolge Ankara Kısları Ortalama Gecelerı -10 Derece Cıvarı
Daha Ekstrem Soguklara Sahıt Oldum
Bu Kıs 2 Gece Kaldım Ankarada Geceleri -15 Dereceydı Dıs Ortam
Gırıs Sınıfı Klımaların Bu Sıcaklıklarda Anca Kendını Isıtır
Orta yada Ust Modellerı Tercıh Etmek Gerekır - Derecelerde Pdesıng Yuksek Olan Modellerden Bahsedıyorum![]()
Dış ünite kapalı alanda olacakAdo, Hocam Isıtma Saglanacak Bolge Ankara Kısları Ortalama Gecelerı -10 Derece Cıvarı
Daha Ekstrem Soguklara Sahıt Oldum
Bu Kıs 2 Gece Kaldım Ankarada Geceleri -15 Dereceydı Dıs Ortam
Gırıs Sınıfı Klımaların Bu Sıcaklıklarda Anca Kendını Isıtır
Orta yada Ust Modellerı Tercıh Etmek Gerekır - Derecelerde Pdesıng Yuksek Olan Modellerden Bahsedıyorum![]()