Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

Fury1934

Yeni Üye
7 Nis 2018
2
37
Arkadaşlar aşağıdaki ürünler hakkında sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hatay iskenderunda yaşıyorum
Evimin salonu 30m2
6. Ve en üst kat. Camlar cift cam parkeli.
Özellikle soğutmada kullanacağım ama ilerleyen zamanlarda da ısıtmada da kullanabilirim.

Mitsubishi heavy Diamond Seri SRK50ZSX-S
Mitsubishi electric MSZ-GF60VE
Sigma Plus SGM18INVDME

Moderatör tarafında düzenlendi:
K Çevrimdışı

kqlkqn

Yeni Üye
12 Nis 2018
2
42
Merhabalar ben buradaki tavsiyeler sonucu midea misson klima aldım. Ege ticaret den fakat firmanın sitesinde ürün açıklamaları kısmında wifi özelliği var. Fakat ürün wifi kiti olmadan geldi. Firmaya sorduğumda wifi kiti ürün içerisinde çıkmıyor. Ayrıca alıyorsunuz. Oradaki özellik öyle kullanılır. Fakat egeticaret.com.tr sitesinde midea misson 9000 btu ürün açıklamaları kısmında (opsiyonel) yazmıyor. Bunu söylediğimde 2 yıl önceki ürünlerde çıkıyordu şimdi çıkmıyor. Ama bana gönderilen ürünün iç ünitesi 2015 dış ünitesi 2016 üretim ozaman çıkması lazım dediğimde. Biz iki yıl önce 2014-2013 üretimli ürünleri satıyordu dendi. Şimdi ben bu durumda nasıl davranmalıyım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,709
merhaba, 1 yıldır fazladır wıfı kıtler klımalarla beraber verılmıyor
daha oncesınde bende dahıl cıhazı alırken yanında teslım etmıslerdı

sımdı ne yapabılırız
mıdea turkıye dıstırıbutoru modern klımayı arayarak durumu anlatın ve wıfı dungle talep edın ucretsız olarak
onlar sıze ulastırmakla yukumlu

son zaman alan arkadaslar hep bu sekılde temın ettıler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,709
K kqlkqn, Merhaba bayi sahibiyle görüşme sagladim
Distribütör wifi dongle ekstra ücret karşılığı
Bayileri vermesi sebebiyle
Bayilerde ekstra ücret talep etmekte

Aldığınız urun fiyati piyasa altında olmasi
Sebebide budur yanın wifi kit katmadıkları icin tâbi bu kisimlar kotu haberdi

Iyi haberi verelim yeni serisi midealar geldiginde size ucretsiz wifi kit hediye edilecek
Sözünü aldim iyi günlerde kullanin..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
K kqlkqn, Merhaba bayi sahibiyle görüşme sagladim
Distribütör wifi dongle ekstra ücret karşılığı
Bayileri vermesi sebebiyle
Bayilerde ekstra ücret talep etmekte

Aldığınız urun fiyati piyasa altında olmasi
Sebebide budur yanın wifi kit katmadıkları icin tâbi bu kisimlar kotu haberdi

Iyi haberi verelim yeni serisi midealar geldiginde size ucretsiz wifi kit hediye edilecek
Sözünü aldim iyi günlerde kullanin..

İşte tavsiyeforumu.com farkı da bu olsa gerek.

''Biz böyle bizzat kurumlarla görüşme sağlayıp sorunları çözeriz'' diyor @sota başkan :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,709
Bir Arkadaşimizin isi görüldüyse ne mutlu bize Ado hocam
Firma Sahibi Ismail BEY Teşekkürler.

K Çevrimdışı

kqlkqn

Yeni Üye
12 Nis 2018
2
42
Bir Arkadaşimizin isi görüldüyse ne mutlu bize Ado hocam
Firma Sahibi Ismail BEY Teşekkürler.
İlgini için Teşekkürler Profil resmi gibi SÜPER ADMİN (Sota)
Az Önce Modern Klima Çağrı Merkezinden (0850 200 49 29) aradılar. Firmayla gerekli görüşmenin yapıldığını Firmanın en kısa sürede size wifi kitini ücretsiz olarak gönderileceğini belirtiler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
İlgini için Teşekkürler Profil resmi gibi SÜPER ADMİN (Sota)
Az Önce Modern Klima Çağrı Merkezinden (0850 200 49 29) aradılar. Firmayla gerekli görüşmenin yapıldığını Firmanın en kısa sürede size wifi kitini ücretsiz olarak gönderileceğini belirtiler.

Gözünüz aydın :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,709
Gozunuz Aydın , GuleGule Kullanmak Nasıl Olsun

Wıfı Kıtın Kurulumu Bıraz Garıp Gelebılır Forumumuzda Kurulum Vıdeo Paylasmıstım

Kurulumu Yapamazsanız Donus Yaparsanız Yardımcı Oluruz. :ok

K kqlkqn

A Çevrimdışı

ayavas 

Yeni Üye
5 Nis 2018
22
57
Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado bey 12000btu vestel flora almayı düşünüyorum.25 m salona koyucam yalıtımlı bir bina önceden servis çağırmama gerek varmı sonradan bu buraya küçük deyip şer koyarlarmı.garantide uzatmayı düşünüyorum
Değerli Kardeşim Hoş Geldiniz;

Şartları biraz daha zorlasak 9 luk bile yeter diyecek kadar iddialıyım FLORA konusunda lakin elbette ki biz yine de 12 lik klima önereceğiz size. Servisi önceden çağırmasınız da, Yine de montaja geldiklerinde kendilerinden, önce keşif hizmeti sunup formunu da size teslim etmelerini isteme hakkını zvar. Sonrasında Montajı yapar bitirir testlerini yapar size teslim eder ve bu sefer de montaj formunu çıkartılrlar yanlarındaki mobil yazıcıdan :ok

A Çevrimdışı

ayavas 

Yeni Üye
5 Nis 2018
22
57
Değerli Kardeşim Hoş Geldiniz;

Şartları biraz daha zorlasak 9 luk bile yeter diyecek kadar iddialıyım FLORA konusunda lakin elbette ki biz yine de 12 lik klima önereceğiz size. Servisi önceden çağırmasınız da, Yine de montaja geldiklerinde kendilerinden, önce keşif hizmeti sunup formunu da size teslim etmelerini isteme hakkını zvar. Sonrasında Montajı yapar bitirir testlerini yapar size teslim eder ve bu sefer de montaj formunu çıkartılrlar yanlarındaki mobil yazıcıdan :ok[/QUOTE teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt