K kqlkqn, Merhaba bayi sahibiyle görüşme sagladim
Distribütör wifi dongle ekstra ücret karşılığı
Bayileri vermesi sebebiyle
Bayilerde ekstra ücret talep etmekte
Aldığınız urun fiyati piyasa altında olmasi
Sebebide budur yanın wifi kit katmadıkları icin tâbi bu kisimlar kotu haberdi
Iyi haberi verelim yeni serisi midealar geldiginde size ucretsiz wifi kit hediye edilecek
Sözünü aldim iyi günlerde kullanin..
İlgini için Teşekkürler Profil resmi gibi SÜPER ADMİN (Sota)Bir Arkadaşimizin isi görüldüyse ne mutlu bize Ado hocam
Firma Sahibi Ismail BEY Teşekkürler.
İlgini için Teşekkürler Profil resmi gibi SÜPER ADMİN (Sota)
Az Önce Modern Klima Çağrı Merkezinden (0850 200 49 29) aradılar. Firmayla gerekli görüşmenin yapıldığını Firmanın en kısa sürede size wifi kitini ücretsiz olarak gönderileceğini belirtiler.
Hem ekonomik hem işlevsel hem de CANAVAR gibi klima
VESTEL FLORA
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-atak-ve-performans-vestel-flora-serisi.1095/
Değerli Kardeşim Hoş Geldiniz;Ado bey 12000btu vestel flora almayı düşünüyorum.25 m salona koyucam yalıtımlı bir bina önceden servis çağırmama gerek varmı sonradan bu buraya küçük deyip şer koyarlarmı.garantide uzatmayı düşünüyorum
Değerli Kardeşim Hoş Geldiniz;
Şartları biraz daha zorlasak 9 luk bile yeter diyecek kadar iddialıyım FLORA konusunda lakin elbette ki biz yine de 12 lik klima önereceğiz size. Servisi önceden çağırmasınız da, Yine de montaja geldiklerinde kendilerinden, önce keşif hizmeti sunup formunu da size teslim etmelerini isteme hakkını zvar. Sonrasında Montajı yapar bitirir testlerini yapar size teslim eder ve bu sefer de montaj formunu çıkartılrlar yanlarındaki mobil yazıcıdan[/QUOTE teşekkür ederim