Degeceğine emin olabilirsin.Teknik bilgileri bilmediğim için soruyorum sadece ses farkı mı var acaba? Verimlilik performans olarak da LG iyi mi 700₺ farka değer mi?
Verimlilik,sessizlik,tasarım,stabilite olarak
LG daha önde.
Degeceğine emin olabilirsin.Teknik bilgileri bilmediğim için soruyorum sadece ses farkı mı var acaba? Verimlilik performans olarak da LG iyi mi 700₺ farka değer mi?
Yalıtım var mı.Selamlar, çatı katı 15-16 metrekare oda için(soğutma) 9000 btu klima yeterli olur mu? Şu iki klimadan birini önerir misiniz? Alınır mı? Üstadların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Baymak 9000 btu 3596 TLZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vestel Flora 9000 btu 3200 TLZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yeni bina olduğu için fena değil ama açık teras ve üstü sandviç panel tavan olduğu için normalde çok sıcak oluyor, bu aralar havalar iyi gittiği için sorun yok ama o kavurucu sıcaklar başlayınca durulmuyor odada. O yüzden 9000 btu klima soğutma için yeterli mi İzmir'de?Yalıtım var mı.
En kötü şartlara sahip olduğunuzu varsayarsak 9000btu tam sınırda kalıyor.Yeni bina olduğu için fena değil ama açık teras ve üstü sandviç panel tavan olduğu için normalde çok sıcak oluyor, bu aralar havalar iyi gittiği için sorun yok ama o kavurucu sıcaklar başlayınca durulmuyor odada. O yüzden 9000 btu klima soğutma için yeterli mi İzmir'de?
Teşekkürler, klima marka ve modelleri ile ilgili ne dersiniz? İkisi de alınır mı veya tavsiyeniz nedir?En kötü şartlara sahip olduğunuzu varsayarsak 9000btu tam sınırda kalıyor.
Bence yeterli gelir.
Baymağı geç hocam.Selamlar, çatı katı 15-16 metrekare oda için(soğutma) 9000 btu klima yeterli olur mu? Şu iki klimadan birini önerir misiniz? Alınır mı? Üstadların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Baymak 9000 btu 3596 TLZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vestel Flora 9000 btu 3200 TLZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Akrabamda ve komşumda gözlemleme şansım oldu, çok iyi soğutuyodu ve dış ünite sessiz. Problem mi yaşadınız?Baymağı geç hocam.
İyi bir cihaz değil.
Muhattap bulamazsın sorun yaşadığında.Akrabamda ve komşumda gözlemleme şansım oldu, çok iyi soğutuyodu ve dış ünite sessiz. Problem mi yaşadınız?
Vestel Flora önerir misiniz veya 9000 btu başka marka-model? Fiyat paylaştığım civarda olmalı.Muhattap bulamazsın sorun yaşadığında.
Ayrıca 4 yıl önceki teknoloji ve yazılımı kullanacaksın.
Yazılım olarak beğenmiyorum baymak klimaları.
Baymak klimada sen fanı kısarsın biraz, sesten rahatsız olduğun için yada başka bir sebeple, ama klima senin fanı kısma sebebini anlamaz, yüksek fan ve düşük fanda, aynı tepkiyi veriyor klima, bu durum da hem konfor bozukluğuna hemde fazla elektrik tüketimine yol açıyor.
Ne de olsa 4 yıl öncesinin yazılımı ve teknolojisi, gayet normal.
Dış ünite sessizdir, katılıyorum.
Bunlar benim şahsi ve amatör gözlemimdir.
Ben ikisinide almazdım ama bütçeniz buysa bakmak vestel göre bir gömlek daha iyiSelamlar, çatı katı 15-16 metrekare oda için(soğutma) 9000 btu klima yeterli olur mu? Şu iki klimadan birini önerir misiniz? Alınır mı? Üstadların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Ben az önce evime gelen bir arkadaşıma LG dual serisini tavsiye ettim, gösterdim cihazı.Vestel Flora önerir misiniz veya 9000 btu başka marka-model? Fiyat paylaştığım civarda olmalı.