F
Fatih009
Kayıtsız / Doğrulanmamış
İyi almışsınız gene. Güle güle kullanın.viola 12000 aldım. ben alırken n11 de, tlc de falan 4800 idi fiyatı. 4000 e anlaştık.
İyi almışsınız gene. Güle güle kullanın.viola 12000 aldım. ben alırken n11 de, tlc de falan 4800 idi fiyatı. 4000 e anlaştık.
klimanın dibine kadar elektiriği çekmiştim zaten hocam ama yalan yok ben demeden bağlamaları benide şaşırttı sağolsunlar temizde çalıştılar gelen arkadaşlar servisten memnun kaldım.servise tebrikler hem vakum yapmış hemde elektrik tesisatı çekmiş.bana gelen servisler vakum yapmamak için fabrikadan vakumlu geliyır vs gibi şeyler söyleyip vakum yapmamak için ellerinden gelen herşeyi yaptılar.
Teşekkürler hocam ben kiraladim servis karişmadi 1 saat 30dk sürdü aşaği yukari 250 lira aldi vinçU ugur625, Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sepetli vinci kim kiraladı-getirdi.
Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun ?Hayırlı olsun, çok güzel bir montaj olmuş, güle güle kullanın.
Kıskandım biraz ??
Hayirli olsun. kısa orta uzun vadeSelamlar,
Bugün itibari ile LG Dual Eco 12000Btu klimamız monte edildi. Çanakkale servisi, hızlı bir şekilde geldi ve güzel bir işçilik yaptı. 30 Dakikadan fazlada vakum yapıldı. Başta Sota hocam olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
3300tl bandına seni üzmeyecek nerdeyse klima yok.merhaba maalesef foruma denk gelmeden önce vestel flora 12000btu klima sipariş ettim 3300tl ye geldiği için çok olumsuz yorumlar var sanırım iptal mi etmeliyim?
yaklaşık 20metre kare alan mersin bölgesi kuzey doğu cephe için öneriniz nedir bu fiyat bandında? güneş almayan bir oda nem artmadığı sürece serin kalıyor soğutma amaçlı kullanılacak
Teknik bilgileri bilmediğim için soruyorum sadece ses farkı mı var acaba? Verimlilik performans olarak da LG iyi mi 700₺ farka değer mi?3300tl bandına seni üzmeyecek nerdeyse klima yok.
4000 bandına çıkabilirsen LG dual eco
kaçırma çünkü yavaş yavaş fiyatlar yükseliyor.
bütçemi artıramam sağımda solumda diş ünitenin ziriltisindan kimse rahatsiz olmaz diyorsan
Vestel Flora Doğa yola devam.
Bence aradaki 700 liraya değer.
Teknik bilgileri bilmediğim için soruyorum sadece ses farkı mı var acaba? Verimlilik performans olarak da LG iyi mi 700₺ farka değer mi?