F
Fatih009
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sadece soğutma amaçlımı,Selamunaleyküm, Daha önce klima almadım tecrübem yok ama bir haftadır bakınıyorum, nasipse30m2 lik salonuma bir adet split klima alacağım. Min. 18000btu alacağımdan fiyatı da mecburen 7500-8000 bandına çıkardık Foruma bayağı göz attım, lg dual serisi öneriliyor fiyatı da fena değil M. Elektrik hare sanırım giriş seviyesi. Bayi 16000lik klimayı 7800 civarında verebileceğini, diğer markaların 18000btu olanına tekabul ettiğini söyledi.
Lg- Me Hare yi epey'den karşılaştırdım kağıt üzerinde Lg bir adım önde 2000tl fiyat farkına rağmen..
Merak ettiklerim şunlar: makinelerde kullanılan malzeme arasında ciddi farklar var mıdır? (lg, arçelik ve bekoyla aynı, kalitesiz malzeme kullanılıyor kore üretirken böyle değildi yerli olunca ucuz parçalarla üretiliyor vs diyenler oldu.)
2. Sorum ise Lg Dual dış ünite çok sesi yapıyor mu? Ses noktasında mE Hare alırsam kafam çok daha rahat olur mu??
Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hangi il, ara katmı, çatı katını, binanın yalıtım durumu nedir, klimanın takılacağı oda hangi yöne bakıyor.
Diye sorar sana konunun uzmanları.