Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K Çevrimdışı

KarabeY

Yeni Üye
30 Haz 2017
26
Aynen arkadaşlar. Diğer sitelerle de kıyasladım. Pek fark yok. GG 9 taksit yapmıyor. n11 yapıyor yine aynı paraya geliyor. Eğer peşin almış olsaydım daha uyguna geliyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Dolar Aldı Basını Gıttı Satıcı Ne Yapsın

Onlar Pesın Fıyatını Asagı Cekıp Vadeye Bındırıyorlar...

T Çevrimdışı

tarkan0808

Yeni Üye
5 Ocak 2018
6
Siteyi biraz incelediğim zaman anladığım tek şey var o da tamamen Mitsubishi Electric reklamı ,tavsiyesi ve fanboyluğu yapılmasıdır ve sürekli en iyisi Mistubishi Electric klimadır algısı yaratılmış tüketici yönlendirilmiş. Sitenin adını Mitsubishi Elecrtic tavsiye forumu yapın daha iyi olur.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
tarkan0808' Alıntı:
Siteyi biraz incelediğim zaman anladığım tek şey var o da tamamen Mitsubishi Electric reklamı ,tavsiyesi ve fanboyluğu yapılmasıdır ve sürekli en iyisi Mistubishi Electric klimadır algısı yaratılmış tüketici yönlendirilmiş. Sitenin adını Mitsubishi Elecrtic tavsiye forumu yapın daha iyi olur.

Neden böyle bir düşünceye kapıldınız bilmiyorum bende bu siteye geldiğim de klimam yoktu ve Vestel aldım. Mitsubishi midea Vestel Alarko daha bir çok marka tavsiye ettiler ben Vestel aldım. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Buda aldıktan sonraki paylaşımlarım.

http://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-klima-deneyimleri.html

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
tarkan0808' Alıntı:

Güzel Öneri Dikkate Alacagız :ok:

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
Merhaba arkadaşlar youtubede bu videoyu gördüm bunu paylaşan arkadaş deneyimlerini paylaşabilir mi?

Samsung Jungfrau Klima 15 Günlük Elektrik Tüketimi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
gokyuzu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar youtubede bu videoyu gördüm bunu paylaşan arkadaş deneyimlerini paylaşabilir mi?

Samsung Jungfrau Klima 15 Günlük Elektrik Tüketimi

Video Bana Ait

Sorularınız Cevaplayabılırım.

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
Merhaba videoyu yayınlamanız çok iyi olmuş elinize sağlık Bu gün samsung  ile görüştüm klimaları hakkında bilgi verdiler. Uzun zamandır klima almaya çalışıyorum. Arçelik alacaktım baktım fiyatlar uçmuş. Sonra lg alayım dedim ondada bayi fiyatları tavan yapmış lg sirus smart 18 btu için 4500 tl istediler. Bir arkadaşım samsung klima virus doctor olanından 9 btu kullanıyor ve kocaman bir alanı bir kısmını ısıtıyor aylık 100 tl gibi  elektrik faturası geliyor.  Fakat kime sorsam bu klimalar hakkında alınmaz diyor. Kime güveneceğim bilemedim. Klima ile ısınmak istiyoruz fakat kimseye güvenemiyoruz. internette elle tutulur bir veri yok. Kime sorsam klima alacağım dediğim anda ME klimaları öneriyor fakat bu klimalar hakkında adam akıllı sadece bir serinin videosu elektrik tasarrufu hakkında bilgi buldum. Samsung klimanın ısıtmasından memnun musunuz. Youtubede bir kaç videosu var dış ünite çok ses çıkarıyor diyorlar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
gokyuzu' Alıntı:
Merhaba videoyu yayınlamanız çok iyi olmuş elinize sağlık Bu gün samsung  ile görüştüm klimaları hakkında bilgi verdiler. Uzun zamandır klima almaya çalışıyorum. Arçelik alacaktım baktım fiyatlar uçmuş. Sonra lg alayım dedim ondada bayi fiyatları tavan yapmış lg sirus smart 18 btu için 4500 tl istediler. Bir arkadaşım samsung klima virus doctor olanından 9 btu kullanıyor ve kocaman bir alanı bir kısmını ısıtıyor aylık 100 tl gibi  elektrik faturası geliyor.  Fakat kime sorsam bu klimalar hakkında alınmaz diyor. Kime güveneceğim bilemedim. Klima ile ısınmak istiyoruz fakat kimseye güvenemiyoruz. internette elle tutulur bir veri yok. Kime sorsam klima alacağım dediğim anda ME klimaları öneriyor fakat bu klimalar hakkında adam akıllı sadece bir serinin videosu elektrik tasarrufu hakkında bilgi buldum. Samsung klimanın ısıtmasından memnun musunuz. Youtubede bir kaç videosu var dış ünite çok ses çıkarıyor diyorlar.

Merhaba Hosgeldın Forumumuza

Kafandakı Soru Isaretlerı Tek Tek Gıderelım

Oncelıkle Hangı Sehırde Oturuyorsunuz

Evınız Ara Kat mı

Evınızın Yalıtım Durumu Nedır

Herkesın Isınma Anlayısı Farklıdır Mesala Ben 23-24 Derece Ustunu Pek Sevmem

Kımısıde 30 Derece Rahat Eder

Bu Sızın Faturanıza Dogrudan Etkı Eder

23-24 Dereceler Makul Sıcaklı Degerlerıdır  :ok:

Gelelım Klımaya Benım Kullandıgım Klıma Artık Turkıyeye Getırılmıyor

Bızım Forumda Kullandıklarımız yada Tavsıye Ettıklerın Klımarın Hem ıc Hemde Dıs Unıtelerı Bakırdır

Suan Samsung Turkıyeye Getırdıgı Tum Klımalar Alumınyumdur

Alumınyum Klımayı Kesınlıkle Onermıyoruz... :hayır:

Bu Kısma Dıkkat Edın

Sız Butcenızı ve Ust Kısımda Yazdıgım Evınızın Fızıkı Sartları Belırtın

Bırazda Klıma Bolumundekı Acılmıs Konu Baslıklarına Goz Atın Kafanızda Soru Isaretlerı Bır Bır Yok Olacaktır...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
tarkan0808' Alıntı:

@sota ya katılmıyorum bence değerlendirmemek lazım zira forumda sadece klima tavsiye edilmiyor. World Of Tanks oyununda @Umut Barış kardeşimiz T29 tankı bu forumda tavsiye etmişti bana.

Ayrıca Köpek eğitimine dair izlenmesi gereken videoları da @clearidas kardeşimiz tavsiye etmişti.

Dijital platformlardaki kampanyaları ve paket tavsiyelerini ise @The_Sret kardeşimiz takip ediyor vs vs vs

Yani TAVSİYE genel başlığı bu nedenle sabit kalmalı.

ME konusuna gelince, aslında bunu kendime hakaret kabul ederim zira benim gibi, ME denen markayı sırf markalarının ADI nedeniyle araba fiyatına satmalarına karşı defalarca ANTİME girişimlerinde bulunmuş birisine bu itham uymamış.

Enteresandır ki bu sefer de ME düşmanı ilan edilmiştik :kıskıs:

Kabul etmek gereken diğer gerçek ise teknolojik olarak adamların kaliteli mühendislikleri ve donanımlarını göz ardı edemeyeceğimiz oluşudur.

ME ye alternatif olabilecek markaları da önerebilmek adına sırf testlerini yapabilmek için gidip satın aldığımızı da hatırlatmak isterim.

Bence biraz daha forumda gezip, sonra daha objektif bir yorum yeniden yapabilirsiniz diye düşünüyorum.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sota' Alıntı:
gokyuzu' Alıntı:

Merhaba Hosgeldın Forumumuza

Kafandakı Soru Isaretlerı Tek Tek Gıderelım

Oncelıkle Hangı Sehırde Oturuyorsunuz

Evınız Ara Kat mı

Evınızın Yalıtım Durumu Nedır

Herkesın Isınma Anlayısı Farklıdır Mesala Ben 23-24 Derece Ustunu Pek Sevmem

Kımısıde 30 Derece Rahat Eder

Bu Sızın Faturanıza Dogrudan Etkı Eder

23-24 Dereceler Makul Sıcaklı Degerlerıdır  :ok:

Gelelım Klımaya Benım Kullandıgım Klıma Artık Turkıyeye Getırılmıyor

Bızım Forumda Kullandıklarımız yada Tavsıye Ettıklerın Klımarın Hem ıc Hemde Dıs Unıtelerı Bakırdır

Suan Samsung Turkıyeye Getırdıgı Tum Klımalar Alumınyumdur

Alumınyum Klımayı Kesınlıkle Onermıyoruz... :hayır:

Bu Kısma Dıkkat Edın

Sız Butcenızı ve Ust Kısımda Yazdıgım Evınızın Fızıkı Sartları Belırtın

Bırazda Klıma Bolumundekı Acılmıs Konu Baslıklarına Goz Atın Kafanızda Soru Isaretlerı Bır Bır Yok Olacaktır...

Konuyu okumadım ama @sota nın parmak salladığını görünce baktım konu alüminyuma gelmiş :kıskıs:

Ben de alm kondanser ve eşanjörlü klimalara soğuk bakarım ve eğer alternatif var ise elbette istemem lakin alm montaj kitlerine karşı benim ön yargım yoktur diyerek @sota ya muhalefet edeyim biraz. :kıskıs:

eğer kaliteli ve mühendislik hesaplarına riayet edilerek üreitlmiş ise alm montaj kitli klimalardan zarar geleceğini düşünmüyorum.

Düşünmemekle birlikte yıllardır da (Sanırım 6 yıl oldu) kullanıyorum ne performans sorunu ne enerji tüketim yüksekliği ne de delinme çürüme gibi bir sorunla karşılaşmadım.

İstisnai ve kullanıcıya özel bir durum diye düşünülmesin diye yıllar boyunca bu kitleri kullandığımı ve sorun yaşamadığımı da belirtmek isterim. 

Hatırlatmak lazım, OLMASI GEREKEN HER ZAMAN BAKIRDIR  :ok:

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
59
sevgili ado ve sota kardeşim..iyi geceler.başka bi sayfaya yazdım ama yanlış yapmışım diye bu sayfaya da yazayım dedim. bilgileri çok beğendim ellerinize sağlık.... bir hafta önce vestel 18 lik (invertör nature plus galiba) alıp montajı yaptırdım.daha önce de 24 m2 salonda 7-8 yıl sigma marka 18 lik ınv.klima kullanıyordum.ısıtma ve soğutma çok iyi memnunduk lakin dış ünite kartı arıza yaptı.özel servis modül yanık dediler 800 civarı masraf çıkardılar bende yeni alayım dedim.şu an yeni klimanın ısıtmasından hiç memnun değiliz. bazen çok iyi bazen soğuk üflüyor. birde az önce iç ünite ekranında ( er 02 ) arıza kodu verdi..klimayı kapattım ve biraz sonra tekrar açtım normal eskisi gibi çalılştı.. 10 gün olmadan yeni alınca bu duruma üzüldüm.. forumdaki kod listenizde akımla alakalı diye anladım daha doğrusu tam anlayamadım.. servis çağırıp kontrol ettireceğim.. ama bu koddaki hatanın nedenlerini merak ettim.sık karşılaşılan bir durummu bu.montajla alakası varmı.. tavsiyeniz olacak mı..teşekkürler kolay gelsin..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
@ercans42 kullandıgınız ınternet tarayıcısının gecmısını cerezler tamamını sılerek

tekrardan foruma gırıs yapmayı deneyınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt