tarkan0808' Alıntı:Siteyi biraz incelediğim zaman anladığım tek şey var o da tamamen Mitsubishi Electric reklamı ,tavsiyesi ve fanboyluğu yapılmasıdır ve sürekli en iyisi Mistubishi Electric klimadır algısı yaratılmış tüketici yönlendirilmiş. Sitenin adını Mitsubishi Elecrtic tavsiye forumu yapın daha iyi olur.
tarkan0808' Alıntı:Siteyi biraz incelediğim zaman anladığım tek şey var o da tamamen Mitsubishi Electric reklamı ,tavsiyesi ve fanboyluğu yapılmasıdır ve sürekli en iyisi Mistubishi Electric klimadır algısı yaratılmış tüketici yönlendirilmiş. Sitenin adını Mitsubishi Elecrtic tavsiye forumu yapın daha iyi olur.
gokyuzu' Alıntı:Merhaba arkadaşlar youtubede bu videoyu gördüm bunu paylaşan arkadaş deneyimlerini paylaşabilir mi?
Samsung Jungfrau Klima 15 Günlük Elektrik Tüketimi
gokyuzu' Alıntı:Merhaba videoyu yayınlamanız çok iyi olmuş elinize sağlık Bu gün samsung ile görüştüm klimaları hakkında bilgi verdiler. Uzun zamandır klima almaya çalışıyorum. Arçelik alacaktım baktım fiyatlar uçmuş. Sonra lg alayım dedim ondada bayi fiyatları tavan yapmış lg sirus smart 18 btu için 4500 tl istediler. Bir arkadaşım samsung klima virus doctor olanından 9 btu kullanıyor ve kocaman bir alanı bir kısmını ısıtıyor aylık 100 tl gibi elektrik faturası geliyor. Fakat kime sorsam bu klimalar hakkında alınmaz diyor. Kime güveneceğim bilemedim. Klima ile ısınmak istiyoruz fakat kimseye güvenemiyoruz. internette elle tutulur bir veri yok. Kime sorsam klima alacağım dediğim anda ME klimaları öneriyor fakat bu klimalar hakkında adam akıllı sadece bir serinin videosu elektrik tasarrufu hakkında bilgi buldum. Samsung klimanın ısıtmasından memnun musunuz. Youtubede bir kaç videosu var dış ünite çok ses çıkarıyor diyorlar.
Sota' Alıntı:gokyuzu' Alıntı:Merhaba videoyu yayınlamanız çok iyi olmuş elinize sağlık Bu gün samsung ile görüştüm klimaları hakkında bilgi verdiler. Uzun zamandır klima almaya çalışıyorum. Arçelik alacaktım baktım fiyatlar uçmuş. Sonra lg alayım dedim ondada bayi fiyatları tavan yapmış lg sirus smart 18 btu için 4500 tl istediler. Bir arkadaşım samsung klima virus doctor olanından 9 btu kullanıyor ve kocaman bir alanı bir kısmını ısıtıyor aylık 100 tl gibi elektrik faturası geliyor. Fakat kime sorsam bu klimalar hakkında alınmaz diyor. Kime güveneceğim bilemedim. Klima ile ısınmak istiyoruz fakat kimseye güvenemiyoruz. internette elle tutulur bir veri yok. Kime sorsam klima alacağım dediğim anda ME klimaları öneriyor fakat bu klimalar hakkında adam akıllı sadece bir serinin videosu elektrik tasarrufu hakkında bilgi buldum. Samsung klimanın ısıtmasından memnun musunuz. Youtubede bir kaç videosu var dış ünite çok ses çıkarıyor diyorlar.
Merhaba Hosgeldın Forumumuza
Kafandakı Soru Isaretlerı Tek Tek Gıderelım
Oncelıkle Hangı Sehırde Oturuyorsunuz
Evınız Ara Kat mı
Evınızın Yalıtım Durumu Nedır
Herkesın Isınma Anlayısı Farklıdır Mesala Ben 23-24 Derece Ustunu Pek Sevmem
Kımısıde 30 Derece Rahat Eder
Bu Sızın Faturanıza Dogrudan Etkı Eder
23-24 Dereceler Makul Sıcaklı Degerlerıdır:
Gelelım Klımaya Benım Kullandıgım Klıma Artık Turkıyeye Getırılmıyor
Bızım Forumda Kullandıklarımız yada Tavsıye Ettıklerın Klımarın Hem ıc Hemde Dıs Unıtelerı Bakırdır
Suan Samsung Turkıyeye Getırdıgı Tum Klımalar Alumınyumdur
Alumınyum Klımayı Kesınlıkle Onermıyoruz... :hayır:
Bu Kısma Dıkkat Edın
Sız Butcenızı ve Ust Kısımda Yazdıgım Evınızın Fızıkı Sartları Belırtın
Bırazda Klıma Bolumundekı Acılmıs Konu Baslıklarına Goz Atın Kafanızda Soru Isaretlerı Bır Bır Yok Olacaktır...