Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
Kullanılacak Yerin Alan (m2):20
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:2.70
Bölge/Şehir/İlçe:Hatay /Antakya
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat:Ara kat
Ev /İş yeri:Ev
Kişi Sayısı:2
özellikle ısıtma ekstra sogutma amacli klima icin ne onerirsiniz.butcem 3500-4500 arasinda

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Merhaba, Butcenız Dogrultusunda Tavsılerım

Evınızde Cok Isı Kaybı Yoksa Kapasıte Olarak 2,5kw yanı 9000btu Sıze Yeterlı Gelır

Mıtsubıshı SF25

Panasonic Etherea Kıt E9

Toshiba Daiseikai Ras 10

Midea Mission 09

Modellerını Inceleyebılırsınız

Benım Tercıhım SF25 :ok:

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
Merhaba cevabınız için teşekkürler.ME satıcısı bana sf 42 modelimi önerdi. Pencerelerim sürgülü ve evim çatı katı.  Yerler granit. Duvarlarda  Tuğla kullanılmış ev yalıtımsız. Ama hatay olduğu için çok soğuk değil. Her klima bayisi fark li birşey söylüyor arçelik servisi 12 lik zor yetmeyebilir 18 lik alin dedi. Kafamız iyice karıştı.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
gokyuzu' Alıntı:
Merhaba cevabınız için teşekkürler.ME satıcısı bana sf 42 modelimi önerdi. Pencerelerim sürgülü ve evim çatı katı.  Yerler granit. Duvarlarda  Tuğla kullanılmış ev yalıtımsız. Ama hatay olduğu için çok soğuk değil. Her klima bayisi fark li birşey söylüyor arçelik servisi 12 lik zor yetmeyebilir 18 lik alin dedi. Kafamız iyice karıştı.

Yok hocam ne 18 ligi . Benim odam 30 m2 müstakil ev banada öyle yaptılar mağazalar. Ama normalde 12 lik yeterli olabilirdi ben son anda 18 lik aldim .çok rahat ısınıyorum faturam da baya az geliyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
gokyuzu' Alıntı:

Arakat yazmissiniz ona istinaden 9luk
Onerdim

Kapi ve pencereleriniz pimapen anladigim kadarıyla

Altkatinizda oturan var mi
Isinma olarak ne kullaniyor
Dogalgaz , klima ???

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
Evet bende gördüm yanlış yazmisim kusura bakmayın.pencereler pimapen sürgülü çift cam. İç kapılar ahşap.Alt kat şuan bos camsız bu yazın babamlar yerleşecek ısınmak için soba kullanacaklar.

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
clearidas' Alıntı:
gokyuzu' Alıntı:

Yok hocam ne 18 ligi . Benim odam 30 m2 müstakil ev banada öyle yaptılar mağazalar. Ama normalde 12 lik yeterli olabilirdi ben son anda 18 lik aldim .çok rahat ısınıyorum faturam da baya az geliyor.
Benim arkadaşım 12 lik altus kullanıyor ev ılık ısıtma adına çok bir fark yok. Arakat olmasına ragmen böyleyse çatı katını düşünemiyorum.. arkadaşa gore klima güzel ısıtıyor. Bana göre ılıtıyor.sizin klima hangi marka

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,710
Altkatin Bos Olmasi Devazantaj

7/24 Hic Kapamadan Kullanirsaniz

Ustte Bahsettigim

Modellerin 12likleri Rahatlikla Yeter

Ac Kapa Kullanirim Dersen Bu Sartlarda Biraz Zor Isinirsin

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
gokyuzu' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
gokyuzu' Alıntı:

Benim arkadaşım 12 lik altus kullanıyor ev ılık ısıtma adına çok bir fark yok. Arakat olmasına ragmen böyleyse çatı katını düşünemiyorum.. arkadaşa gore klima güzel ısıtıyor. Bana göre ılıtıyor.sizin klima hangi marka

Benim klima Vestel nature plus 18 btu. Müstakil ev üst kat boş çatı da yok düz tavan alt kat ztn yok tek katlı ev :). Ama diş cephe var gayet iyi ısınıyorum hatta 25 e alınca 4 5 saat sonra terledigim oldu diyebilirim.

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
clearidas' Alıntı:
gokyuzu' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Benim klima Vestel nature plus 18 btu. Müstakil ev üst kat boş çatı da yok düz tavan alt kat ztn yok tek katlı ev :). Ama diş cephe var gayet iyi ısınıyorum hatta 25 e alınca 4 5 saat sonra terledigim oldu diyebilirim.

Karşıma çıkmıştı bu klima vestel toshiba pompası kullanıyor diye duydum. Fakat vestel iç ünitesi çok kalitesiz gibi. Aylık elektrik sarfiyatı ne kadar ve kaç saat açık kalıyor.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Vestel bu sene LG kompresör kullanmış geçen sene Toshiba bu seneki daha iyimis özellikle bu sene üretilmis olanı aldim. Söyle soyliyim 1 ay boyunca klima ile ısındık sabah bazen 1 2 bazen 3 4 gibi açtım gece 12 den önce kapatmadım geç kapattığımda oldu. Normalde bize 100 TL 105 TL gelen fatura 140 TL geldi bence çok iyi bir rakam. Kalitesiz derken gösterişli bir klima değil ama performanstan çok memnunum. Forumda Vestel bölümü var orda konu açtım ilk günden itibaren göz atabilirsiniz.

G Çevrimdışı

gokyuzu

Yeni Üye
2 Ocak 2018
28
LG Sirus Smart Yeni seri için düşünceleriniz nelerdir. Lg yeni seride bakır kullanmış elektrik sarfiyatı çok iyi diyorlar.

K Çevrimdışı

KarabeY

Yeni Üye
30 Haz 2017
26
Merhaba arkadaşlar. 2018 hayırlı olsun herkese.
Yakın zamanda evime MİDEA BLANCK 9000BTU klima almıştım. Sıkıntısız kullanmaktayım.
Şimdide babamgile 12 lik klima bakıyorum. Sanırım fiyatlarda da artma oldu. Bugün bakıcam birkaç yere
Aklımda olan modeller şu şekilde.
Midea Blanc 12000
Midea Mission 12000 bu modelin fiyatı bile ben 9000 liği alırken yüksekti. Belki diyorum buna.
Uğur Smart 12000 bunda midea mı üretiyordu. Midea dan fiyat olarak biraz daha uygundu sanırım. Yada Ugurun hangi modeli.
York Sierra 12000
Airfell 12000 bu marka aliminyum malzeme kullanıyordu sanırım. 

Aklıma bunlar geldi. Zaten en az 2000tl nin altında 12 lik yok. En fazla 2300 2400 civarı çıkabiliriz. 
Bunlardan başka tavsiyeniz olurmu. Hiç bilemezsem midea blanck fiyatı uyarsa onu alır geçerim. Ama sorcam. Yazarım fiyatını buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt