Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Rezerve
)

gokyuzu' Alıntı:Merhaba cevabınız için teşekkürler.ME satıcısı bana sf 42 modelimi önerdi. Pencerelerim sürgülü ve evim çatı katı. Yerler granit. Duvarlarda Tuğla kullanılmış ev yalıtımsız. Ama hatay olduğu için çok soğuk değil. Her klima bayisi fark li birşey söylüyor arçelik servisi 12 lik zor yetmeyebilir 18 lik alin dedi. Kafamız iyice karıştı.
gokyuzu' Alıntı:Merhaba cevabınız için teşekkürler.ME satıcısı bana sf 42 modelimi önerdi. Pencerelerim sürgülü ve evim çatı katı. Yerler granit. Duvarlarda Tuğla kullanılmış ev yalıtımsız. Ama hatay olduğu için çok soğuk değil. Her klima bayisi fark li birşey söylüyor arçelik servisi 12 lik zor yetmeyebilir 18 lik alin dedi. Kafamız iyice karıştı.
Benim arkadaşım 12 lik altus kullanıyor ev ılık ısıtma adına çok bir fark yok. Arakat olmasına ragmen böyleyse çatı katını düşünemiyorum.. arkadaşa gore klima güzel ısıtıyor. Bana göre ılıtıyor.sizin klima hangi markaclearidas' Alıntı:gokyuzu' Alıntı:Merhaba cevabınız için teşekkürler.ME satıcısı bana sf 42 modelimi önerdi. Pencerelerim sürgülü ve evim çatı katı. Yerler granit. Duvarlarda Tuğla kullanılmış ev yalıtımsız. Ama hatay olduğu için çok soğuk değil. Her klima bayisi fark li birşey söylüyor arçelik servisi 12 lik zor yetmeyebilir 18 lik alin dedi. Kafamız iyice karıştı.
Yok hocam ne 18 ligi . Benim odam 30 m2 müstakil ev banada öyle yaptılar mağazalar. Ama normalde 12 lik yeterli olabilirdi ben son anda 18 lik aldim .çok rahat ısınıyorum faturam da baya az geliyor.
gokyuzu' Alıntı:Benim arkadaşım 12 lik altus kullanıyor ev ılık ısıtma adına çok bir fark yok. Arakat olmasına ragmen böyleyse çatı katını düşünemiyorum.. arkadaşa gore klima güzel ısıtıyor. Bana göre ılıtıyor.sizin klima hangi markaclearidas' Alıntı:gokyuzu' Alıntı:Merhaba cevabınız için teşekkürler.ME satıcısı bana sf 42 modelimi önerdi. Pencerelerim sürgülü ve evim çatı katı. Yerler granit. Duvarlarda Tuğla kullanılmış ev yalıtımsız. Ama hatay olduğu için çok soğuk değil. Her klima bayisi fark li birşey söylüyor arçelik servisi 12 lik zor yetmeyebilir 18 lik alin dedi. Kafamız iyice karıştı.
Yok hocam ne 18 ligi . Benim odam 30 m2 müstakil ev banada öyle yaptılar mağazalar. Ama normalde 12 lik yeterli olabilirdi ben son anda 18 lik aldim .çok rahat ısınıyorum faturam da baya az geliyor.
clearidas' Alıntı:gokyuzu' Alıntı:Benim arkadaşım 12 lik altus kullanıyor ev ılık ısıtma adına çok bir fark yok. Arakat olmasına ragmen böyleyse çatı katını düşünemiyorum.. arkadaşa gore klima güzel ısıtıyor. Bana göre ılıtıyor.sizin klima hangi markaclearidas' Alıntı:Yok hocam ne 18 ligi . Benim odam 30 m2 müstakil ev banada öyle yaptılar mağazalar. Ama normalde 12 lik yeterli olabilirdi ben son anda 18 lik aldim .çok rahat ısınıyorum faturam da baya az geliyor.
Benim klima Vestel nature plus 18 btu. Müstakil ev üst kat boş çatı da yok düz tavan alt kat ztn yok tek katlı ev. Ama diş cephe var gayet iyi ısınıyorum hatta 25 e alınca 4 5 saat sonra terledigim oldu diyebilirim.