shrapci' Alıntı:@Ado hocam sizden de tavsiye almak istiyorum 63 m3 alan alan için 3 bin tl civarında antalyada ısıtmada üzmeyecek bir klima önerisi almak istiyorum
clearidas' Alıntı:shrapci' Alıntı:@Ado hocam sizden de tavsiye almak istiyorum 63 m3 alan alan için 3 bin tl civarında antalyada ısıtmada üzmeyecek bir klima önerisi almak istiyorum
63 M2 için kaç btu Luk klima yeterli oluyor @sota @ado . Bende merak ettim o Mt2 ye göre bütçe düşük gibi geldi ama bende internettin altını üstüne getirip o fiyatlara bulmaya yardımcı olabilirim. Şuan kendime de TV box bakıyorum yanında kaynar oda.
Sota' Alıntı:clearidas' Alıntı:shrapci' Alıntı:@Ado hocam sizden de tavsiye almak istiyorum 63 m3 alan alan için 3 bin tl civarında antalyada ısıtmada üzmeyecek bir klima önerisi almak istiyorum
63 M2 için kaç btu Luk klima yeterli oluyor @sota @ado . Bende merak ettim o Mt2 ye göre bütçe düşük gibi geldi ama bende internettin altını üstüne getirip o fiyatlara bulmaya yardımcı olabilirim. Şuan kendime de TV box bakıyorum yanında kaynar oda.
63 m3 yani 63/2.7
23m2 gibi bir alan:
ckoca48' Alıntı:Şansıma bak ya tv kırık çıktı
ckoca48' Alıntı:Şansıma bak ya tv kırık çıktı
Sota' Alıntı:bozer506' Alıntı:Sota hocam birşey soracağım bu sirius termostat yapınca elektrik tüketiminde zarara giriyormuyuz?
Biraz Daha Acarmisin Tam Anlamayadim..
bozer506' Alıntı:Sota' Alıntı:bozer506' Alıntı:Sota hocam birşey soracağım bu sirius termostat yapınca elektrik tüketiminde zarara giriyormuyuz?
Biraz Daha Acarmisin Tam Anlamayadim..
Yani hocam termostat yapıyor ya dur kalk oluyor klimalar dur kalk yaptığında daha fazla yakmıyormu