Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba. Beko 18000 btu klima almayı düşünüyorum. Gerek taksit gerekse fiyat nedeniyle bu modeli düşündüm. Nasıldır, memnun eder mi?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Lg ünite olduğu için üzmez diye düşünüyorum. @Sota

LG'nin bu modeli mi Lg S3-W18KL3BA
Bayi Beko'yu 4000 lira 12 taksitle verecekti. Webden alma durumum olmadığı için siteleri incelemedim. LG bayilerine de bakayım olmazsa.
@Sota,

Son düzenleme:
LG'nin bu modeli mi Lg S3-W18KL3BA
Bayi Beko'yu 4000 lira 12 taksitle verecekti. Webden alma durumum olmadığı için siteleri incelemedim. LG bayilerine de bakayım olmazsa.
@Sota,
LG modellerini sanal mağazalardan cok daha uyguna alabilirsiniz.

Lg model bilgisi dogru :ok

Klimayı sadece akşamları 4 5 saat çalıştırsak çok elektrik sarfiyatı olur mu?

anlik tüketimi fazladan hesapliyorum.
5 saat x 1kw x 30gün = 150kw
150kw x 0.62krs = 92tl
Yani sürekli çalışması(7/24) ile günlük 5 saat çalışması arasında çok uçuk fark olur mu onu merak ediyorum. Aç kapa yapmak çok farkettirir mi.

Yani sürekli çalışması(7/24) ile günlük 5 saat çalışması arasında çok uçuk fark olur mu onu merak ediyorum. Aç kapa yapmak çok farkettirir mi.
oturduğun yer eksi dereceye dusmuyorsa
gunluk 10kw olarak baz alabilirsin.
(25 derecenin uzerine setlersen tuketim 10kw uzerine cikar)

İnternet satıcılarında fiyat uygunmuş bir de mağazalara bakayım. O fiyatlara yakınsa LG alırım yoksa Beko almak durumundayım çünkü başka bir ürün de alacağım. Teşekkürler.

İnternet satıcılarında fiyat uygunmuş bir de mağazalara bakayım. O fiyatlara yakınsa LG alırım yoksa Beko almak durumundayım çünkü başka bir ürün de alacağım. Teşekkürler.
Alacagin cihazin uretim kaliteli belli
Fayda-fiyat olarak bana gore favori cihaz.
Arcelik,beko,Lg olmasi onemli degil.
urunler ayni.

Alacagin cihazin uretim kaliteli belli
Fayda-fiyat olarak bana gore favori cihaz.
Arcelik,beko,Lg olmasi onemli degil.
urunler ayni.
Anladım, Airfel veya ECA spylos düşünüyordum ama fiyat ve taksit sayısı cazip gelince Beko düşündüm. Artık bakacağım hangisi uygun olursa onu alırım.

Anladım, Airfel veya ECA spylos düşünüyordum ama fiyat ve taksit sayısı cazip gelince Beko düşündüm. Artık bakacağım hangisi uygun olursa onu alırım.
Bence o markalar arasından beko yu alın. @Sota abi sence?

bende kredi kartının kesim tarihini bekliyorumlg dual eco 12000btu almak ıcın. lg yorumlarına bakarken nette baska bir yerde lg yi nedense yerden yere vuruyorlar ama tv de ado reis klima da sota reisi dinlerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt