Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Sedat.' Alıntı:
Sota' Alıntı:
ızmıt kar kıs goruyor bıldıgım kadarıyla

yalıtım olsa olabılır denır ama yalıtımsız zor

ha ısıtmaz mı ısıtır ama tasarruf edemezsın

Hocam uygun bir zamanınızda sizden yorum yazmanızı rica ediyorum, diğer forumlarda bu zamanlarda ölü zaten hiç cevap gelmiyor 1-2 haftaya alacağım bilen birine sormadan almak istemiyorum.

Tekrardan Merhaba Sehirdisina Kacamak Yaptim
Cevap Veremedim Kusura Bakma :ok:

Sogutmada Kullanacaksan FH35 Orayi
Deli Eder

Adanada 12lik 30m2 Surekli Calismada Rahat Rahat Yetiyor

Ac Kapa Kullanirim Dersen
1 Saatte degilde 2 Saat Sonra Serinlersin
Tek dezavantaji Bu Olur Sana

Maddi Olanaklarinizi Bilmiyorum
ama
FH35 Sadece Sogutmada Biraz Luks Olur
Bende Demesi

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Sota' Alıntı:
Sedat.' Alıntı:
Sota' Alıntı:
ızmıt kar kıs goruyor bıldıgım kadarıyla

yalıtım olsa olabılır denır ama yalıtımsız zor

ha ısıtmaz mı ısıtır ama tasarruf edemezsın

Hocam uygun bir zamanınızda sizden yorum yazmanızı rica ediyorum, diğer forumlarda bu zamanlarda ölü zaten hiç cevap gelmiyor 1-2 haftaya alacağım bilen birine sormadan almak istemiyorum.

Tekrardan Merhaba Sehirdisina Kacamak Yaptim
Cevap Veremedim Kusura Bakma :ok:

Sogutmada Kullanacaksan FH35 Orayi
Deli Eder

Adanada 12lik 30m2 Surekli Calismada Rahat Rahat Yetiyor

Ac Kapa Kullanirim Dersen
1 Saatte degilde 2 Saat Sonra Serinlersin
Tek dezavantaji Bu Olur Sana

Maddi Olanaklarinizi Bilmiyorum
ama
FH35 Sadece Sogutmada Biraz Luks Olur
Bende Demesi

Anladım hocam kusura bakmayın, aslın ilk başta ef düşünüyordum bana 42 olanını önerdiler bende listeye baktım ef42 ile fh35 için zaten aynı fiyatı koymuşlar, aklım oraya kaydı o yüzden  birde listeye göre bu 42 modellerde verim düşük gözüküyor ve kapasiteden ötürü sarfiyat artıyor, 1-2 saat gibi örnekler vermişsiniz 42ef ile 35fh arasında soğutma farkı o kadar çok olur mu?

Birde bunlardan hangisi tasarruf açısından daha avantajlıdır, bir güçlü klimanın(42) ortamı hemen istenilen sıcaklığa getirip kendini kapatması mı daha iyi olur yani birden çok güç çekecek ama kısa sürede ortamı halledecek, yoksa az çekecek ama ortamı istenilen sıcaklığa getirmek için epey uğraşacak bu iki senaryoda hangisi cebimiz için daha iyi olur, size ef42 ve fh35 hediye etseler hangisini alırsınız :evillol:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Hedıye Gelse Ururu Sarara Isterdım :kop:

Konumuza Donelım

Daha Buyuk Mekana Gecme gıbı Bır Dusuncen Yoksa FH35  30m2 Öttürür

Cok Fazla Matematık ve Hesapla Islerıyle Kafanı Bulandırmak Istemıyorum

Fatura Anlamında Hıc Korkma Pıyasadakı En Verımlı Klımalarda Bırıdır.

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Sota' Alıntı:
Hedıye Gelse Ururu Sarara Isterdım :kop:

Konumuza Donelım

Daha Buyuk Mekana Gecme gıbı Bır Dusuncen Yoksa FH35  30m2 Öttürür

Cok Fazla Matematık ve Hesapla Islerıyle Kafanı Bulandırmak Istemıyorum

Fatura Anlamında Hıc Korkma Pıyasadakı En Verımlı Klımalarda Bırıdır.

Hocam ururu sarara hediye edecek kişiyi bulsak zaten öyle biri purosunu 100 dolarla falan yakıyordur :evillol:  saçma bir örnek oldu farkındayım bütçeye sınır koymamak için dedim, bu performans konusunda son sorum lütfen isabetli atış yapın sizi daha fazla yormayayım, siz fh35 kompresörü ef35'den daha güçlü dediniz o zaman bu ef42'le yarışır anlamına mı gelir yoksa fh35 bariz daha güçsüz bir cihazmıdır, mesela bütün gün çalıştırsam içerilerin sıcağını da bir derece kırmak istesem hangisini tercih etmeliyim ef42 mi fh35.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Anlayacagınız Sekılde Anlatayım

SF EF Serısı  12lık Klımada

9luk Kompresor Kullanılmıs

ama

FH 12lıkte  14luk Kompresor Var

Butun Gun Kesıntısız Kullanırsanız

SF EF FH Hangısını Alırsanız Al Yarı Yolda Koymaz Sızı

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Sota' Alıntı:
Anlayacagınız Sekılde Anlatayım

SF EF Serısı  12lık Klımada

9luk Kompresor Kullanılmıs

ama

FH 12lıkte  14luk Kompresor Var

Butun Gun Kesıntısız Kullanırsanız

SF EF FH Hangısını Alırsanız Al Yarı Yolda Koymaz Sızı

Adamı delirtirim ben, :yerlerde: sağolun hocam iyi sabrettiniz. fh35 anlık kullanımlarda o ortama iyi gider mi peki, Bu kompresör bilgilerine tek tek nereden ulaşabilirim mesela bu 14lük ef'de ne kullanılmış merak ediyorum.

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Sota' Alıntı:
@Sedat. Hizli Gidiyoruz Masallah Pdesing Felan

Kafan Iyice Bulanacak Ondan Korkuyorum :kıskıs:

Kampanya bitmeden alayım diyorum hocam ay sonuna bitiyor, ben esas ef42 ile fh35 gerçek kapasite farkını merak ediyorum, saatlerce çalıştıktan sonra hepsi soğutur demişsiniz de, sabırsız olduğumuz zamanlarda olabilir eve yeni gelmişsin vs.

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Kendimce araştırma yaptım ve ef42 ve ef50'de 12,386 btu kompresör fh35'de ise 13,239 btu kompresör kullanılmış ama benim anlamadığım nokta bu ürünler listelenirken ef42 ve 50 modeli daha güçlü gözükmesine rağmen fh35'den hatta fh25'den daha düşük güçte kompresör kullanılmış nedir bu kandırmaca mı yoksa işin içinde başka faktörler mi var, hocam kendim yazıyorum kendim cevaplıyorum kafayı yiyeceğim ne olur yardım etseniz, başka bir ürüne mi baksam ne yapsam.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Sedat.' Alıntı:
Kendimce araştırma yaptım ve ef42 ve ef50'de 12,386 btu kompresör fh35'de ise 13,239 btu kompresör kullanılmış ama benim anlamadığım nokta bu ürünler listelenirken ef42 ve 50 modeli daha güçlü gözükmesine rağmen fh35'den hatta fh25'den daha düşük güçte kompresör kullanılmış nedir bu kandırmaca mı yoksa işin içinde başka faktörler mi var, hocam kendim yazıyorum kendim cevaplıyorum kafayı yiyeceğim ne olur yardım etseniz, başka bir ürüne mi baksam ne yapsam.

Is Kompresorde Bıtmıyor Iste Bızımde Tıkandıgımız Nokta Burası

Kondenser Yuzuy Alan Buyuklugu , Boruların Arasında Mesafe , Yazılım Kompresor Kac Hz Calıstırıldıgı

Cıhazın Kapasıtesını Belırler

9Luk Kompresor Kullanıp, Kondenser Yuzey Alanı Boru Sıklıgını Arttırıp ,Kompresor RPM Bıraz Yukseltırsenız

Klımanız 12lıkte Olur 15Lıkte :kop:

Sureklı Kullancaksan FH35
Ac Kapa Kullanırım Dersen EF42 :ok:

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Sota' Alıntı:
Sedat.' Alıntı:

Is Kompresorde Bıtmıyor Iste Bızımde Tıkandıgımız Nokta Burası

Kondenser Yuzuy Alan Buyuklugu , Boruların Arasında Mesafe , Yazılım Kompresor Kac Hz Calıstırıldıgı

Cıhazın Kapasıtesını Belırler

9Luk Kompresor Kullanıp, Kondenser Yuzey Alanı Boru Sıklıgını Arttırıp ,Kompresor RPM Bıraz Yukseltırsenız

Klımanız 12lıkte Olur 15Lıkte :kop:

Sureklı Kullancaksan FH35
Ac Kapa Kullanırım Dersen EF42 :ok:

Peki shira plus klimalar nasıl sizce kağıt üzerinde fh ile ef arasında duruyor gibi ama kalitesi bakımından nasıldır, 42'lik olanının fiyatı yine bu ikisiyle aynı.

https://www.daikin.com.tr/Urunler/Bireysel-Klimalar/Shira-Plus-Klimalar

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
Sota' Alıntı:
Uzerinde GREE Kompresorle Geliyor

Okadar Parayi  Gree Vermezdim :kıskıs:

1 Bu 4-5 bin tl bandında alabileceğim en iyi klimalardan biri bu me klimalardır diyebilirmiyiz.

2 dh'deki konuları karıştırırken mitsubishi klimaların kompresörleri düşük kullanılıyor cihazın esas gücünü görmek istiyorsanız -10 derece verdiği btu bakın demişler, püfür püfür havada verdiği değerler pek anlamlı değil diye belirtmişler mesela bu konuda general fujitsu önermişler mitsubishi bu markadan iyimidir?

3 Bunların üzerine benim de aklıma takılan ef sersinde küçük kompresör kullanıp frekans yükseltmeye gitmekte hiçbir problem yoksa daha kaliteli fh serisinde neden kapasite başına özel ve tam karşılığı kompresör kullanıyor ikisinin arasında elbet fark olması lazım öyle değil mi, mesela ömür?

tekrardan teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt