Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Allah hiç kimseyi utandırmasın, ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Saygıdeğer Adem Helvacı hocam ve syn Erinç bey içimde ki şüphelere rağmen, garanti sürem bitesiye kadar ilçemde de midea servisi açılır beklentisi ile bugün Denizli Durmaz soğutma bayisinden Midea Prime 12.000 + WiFi kitini satın aldım. Pazartesi günü kurulumu gerçekleştirilecek. Kurulum aşamasını fotoğraf video çekecek ve düşüncelerimi burada sizlerle paylaşacağım.
Ben vatandaş adına elimden geleni yapıyorum, memnuniyeti sağlanamayanlar mutlaka olacaktır zira her iki taraf da insan. Lakin biz İYİ KALİTE ile vatandaşımızın uygun ekonomik koşullar altında tanışması için mücadeleye devam edeceğiz
Yalnız, GREE üretimi Black Pearl klimanın 24 saatlik veri sonuçlarına baktım ve samimiyetle yazıyorum ki şu forumdaki MİDEA klima satın alanların duası dahi benim cennete girmeme yeterli olacaktır kanaatindeyim.
Yani 24 saatte böyle ise 30 günün sonucunu şimdiden 300kw görebiliyorum samimiyetle.
Hatta ''Bu ne kardeşim yahu bunun verisini çekmeye dahi gerek yok'' diyebilirim bir haftanın sonunda.
Onun yerine MİDEA klimaya geri dönüp bu sefer NEM ALMA modunda testlerini yaparız.
Durun bakalım zaman ne gösterecek.