Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,296
Peki bana mideayı alamıyorsan şunu al diyebileceğiniz 9 luk bir klima var mı? Midea yı da alabilirim aslında ama ek bir indirim yaparlar mı bilemem. Peşin nakit olarak alacağım.
Aslında 9 luk ve 12 lik klimalar arasında fazla fiyat farkı yok, almışken 12 lik alınsa daha iyi olur aslında.

Başka marka önermelerim Lg dual eco, Arçelik ekolojik serisi, Airfel.

Çok para ödemek istemiyorumda derseniz 2 hafta önce taktırdığım klimaya bakabilirsiniz. Başlığı aşağıda

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Sarfiyat konusunda bana bilgi verebilirmisiniz? Mesela kaç senedir kullanıyorsunuz? Ortalama faturanız ne kadar geliyor?
O kadar uzun deneyimim olmadı ama klimasız faturam zamdan önce 180₺ iken zamdan sonra 24 derece ortalama kullanımla bütün ev için 450₺ fatura geldi

Zammı hesaba katınca 240kw civarı tükettiğini söyleyebilirim. Ama bütün ev için tek başına çalıştığı ayrıntısı önemli. Hava da ortalama 35dereceydi Antalya Muratpaşa

Bütün eve yetti mi yetmedi tabiki. Ama salon hep ayarlanan sıcaklıktaydı, en uzak oda da 3 derece kadar üstündeydi. Nemi de %65 seviyelerinde %25 civarına indirdi, haftalardır %25

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Zaten o d1 kasaya klima yaptirsaniz arac yerinden kalkamaz hocam. Bizimde 2004 doblomuz vardi klimayi acinca yokusta kalkamiyordu :)
D1 değil hocam. 2007 model benzinli 1.4 motor. türünün nadir örneklerinden . km de düşük yazıp nazar etmeyelim. ondan dolayı ayrılamıyorum zaten. sıfır halinden beri ailede

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,296
O kadar uzun deneyimim olmadı ama klimasız faturam zamdan önce 180₺ iken zamdan sonra 24 derece ortalama kullanımla bütün ev için 450₺ fatura geldi

Zammı hesaba katınca 240kw civarı tükettiğini söyleyebilirim. Ama bütün ev için tek başına çalıştığı ayrıntısı önemli. Hava da ortalama 35dereceydi Antalya Muratpaşa

Bütün eve yetti mi yetmedi tabiki. Ama salon hep ayarlanan sıcaklıktaydı, en uzak oda da 3 derece kadar üstündeydi. Nemi de %65 seviyelerinde %25 civarına indirdi, haftalardır %25
Buda benim son elektrik faturam, evde tek klima varken ki fatura bu ama. Evin tüm kapıları açık şekilde kullanıyorum, ürün Uğur Usmart klima Midea yapımıdır, evin klimasız elektrik faturası 110 - 120 tl arası, klima günde 16 - 17 saat açık kalıyor ve genellikle 24 - 25 dereceye ayarlı otomatik fanda.

S10731-170106.png

Bakalım şimdi ikinci klimayıda taktırdık ( Keysmart 1200 ) ne gelecek faturamız, açıkcası merakla bekliyorum ?

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Buda benim son elektrik faturam, evde tek klima varken ki fatura bu ama. Evin tüm kapıları açık şekilde kullanıyorum, ürün Uğur Usmart klima Midea yapımıdır, evin klimasız elektrik faturası 110 - 120 tl arası, klimayı günde 16 - 17 saat açık kalıyor ve genellikle 24 - 25 dereceye ayarlı otomatik fanda.

S10731-170106.png

Bakalım şimdi ikinci klimayıda taktırdık ( Keysmart 1200 ) ne gelecek faturamız, açıkcası merakla bekliyorum ?
Faturam böyle gelse 3 tane taksam da dert etmezdim ?

B Çevrimdışı

Bykzlu

Yeni Üye
20 Tem 2021
39
Hava sıcaklıkları arttıkça klima fiyatları da uçtu son günlerde en iyisi bu yazı pas geçip kasım aralık gibi klimayı almak hem o zamanlar n11 hepsiburada vs. siteler efsane cuma falan filan adı altında baya indirim yapıyor en az 1000 lira cepte kalır ?

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Bence az.

Bana göre montaj ücreti 2000tl olmalı. Hatta buna 1000tl yol, 500 de öğlen yemeği parası eklenmeli bu ne canım bu kadar düşük paralara montaj mı yapılır?

Biz 500 e itiraz ediyorduk sonra 770 oldu şimdi de 1000tl duyduk.

Şu montaj ve boruyu ayrı tutan zihniyete ifrit oluyorum samimiyetle.

AİRFEL ve LG DUAL ECO araştırdınız mı?
Abi şimdi B B.Tas ve merkezlede durumu konuştum. öyle fiyat yok, lafı yuvarlayıp yanlış bir bilğilendirme yapmış bir de, bayiye ilkkez forumdan müşteri gitmiş ve forum indirimi mevzusunu atlamış bayi. Ancak yinede forum indirimine yakın oranda bir fiyat vermiş. Birazdan bayi birkez daha arıyacak. Barış bey isterse birkez daha değerlendirebilir.

A Çevrimdışı

afresiab

Yeni Üye
30 Tem 2021
13
36
Dikkate alınması gereken eleştiriler bunlar.
Saygıdeğer Adem Helvacı Adem Helvacı hocam ve syn Erinç Erinç bey içimde ki şüphelere rağmen, garanti sürem bitesiye kadar ilçemde de midea servisi açılır beklentisi ile bugün Denizli Durmaz soğutma bayisinden Midea Prime 12.000 + WiFi kitini satın aldım. Pazartesi günü kurulumu gerçekleştirilecek. Kurulum aşamasını fotoğraf video çekecek ve düşüncelerimi burada sizlerle paylaşacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt