Erinç
Aktif Üye
- 25 Kas 2020
- 262
- 39
Sizin koşullarrınız için gerçekten en doğru yorumu Adem abi yapabilir, fiziki koşullar dışında , sosyal koşullarda ağırlaşacakmış, şuan çatı katı olmasada Antalya koşullarında midea üretim 24 lük bosch ve iki adet 9000 binlik midea var. Ve çoğunlukla 24 Lük Midea üretim Bosch tüm eve yetiyor. Ses sorunuda yok. Tabi sizin bebekten dolayı sessiz olduğu kadar en ekonomikte cihazı seçme zorunluluğunuz var, dilerim seçiminiz sizin için hayırlı olur.Merhaba Adem Bey,
Airfel, Arçelik ve lg dual eco markalarında kararsız kaldık aralarında toplam neredeyse bin tl fark var uygunluk olarak airfel<lg dual eco<arcelik (5.400 TL ile 6800 TL arasinda) sizin bir öneriniz var mi bunlarin arasında. Az elektrik harcaması, daha çok soğuk olmak üzere bazen sicak modunu da kullanacağımız(özellikle bebek geldikten sonra) sessiz olmasi önceliklerimiz arasında. Yeni bina cati kati icin (salon 45m) 18 BTU dusunuyordum fakat saticilar 24 olanin uygun olacagini soyleyip ona yonlendiriyorlar fakat yuksek BTU olmasindan dolayi hem ses hem de daha fazla elektrik harcama ihtimalinden dolayi cekincelerimiz var. Ev cok sicak oldugundan ve esim de hamile oldugundan dolayi dayanamiyoruz, kesif icin ise en az 15 gun sure veriyorlar bundan dolayi dogrudan montaji öneriyorlar ve ona yönlendiriyorlar . Sizin önerilerinize çok ihtiyacım var Allah kısmet ederse bugün karar verecegiz.