Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka önereceğiniz cihaz yoksa daha fazla kafa karıştırmadan LG ye yönelmek en mantıklısı olacak galiba zaten katalok verisi olarak bir rık önde sanki LG bilgilendirme için teşekkürler
Baymak tavsiye edebilirim. 25 metre salonumda 24 binlik elegant plus modelini kullanıyorum gayet memnunum. Yaz kış süper. Katalogda yazdığı veriler doğrudur baymak dibine kadar inverter. 24 binlik klima 400 waata kadar düşüyor soğutmada. Daha önceki evimi komple seoğutup ısıtmak için almıştım bütün odalar salona açılıyordu. Şimdiki evde sadece salonda kullanıyorum. Klima salonuma çok büyük olmasına rağmen inverter özelliğini düzgünce yerine getirdiği için sorun olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Baymakta garanti 5 yıl bununda göz ardı etmemek lazım. Türkiye'de yaşıyoruz her şimşekte yürekler hopluyor kart yandımı diye. Bir kaç yıl önce wiessman vitoclima 200s klimam vardı 2 kere dış kart yandı üçüncüsünde hem dış hem iç kart bildiğin patlamıştı. ( Klimanın günahı yok eve gelen elektrik direk elektrik direğinden geliyordu. Trafodan gelse farklı olurdu belki)
Baymak tavsiye edebilirim. 25 metre salonumda 24 binlik elegant plus modelini kullanıyorum gayet memnunum. Yaz kış süper. Katalogda yazdığı veriler doğrudur baymak dibine kadar inverter. 24 binlik klima 400 waata kadar düşüyor soğutmada. Daha önceki evimi komple seoğutup ısıtmak için almıştım bütün odalar salona açılıyordu. Şimdiki evde sadece salonda kullanıyorum. Klima salonuma çok büyük olmasına rağmen inverter özelliğini düzgünce yerine getirdiği için sorun olmuyor.
Baymakta garanti 5 yıl bununda göz ardı etmemek lazım. Türkiye'de yaşıyoruz her şimşekte yürekler hopluyor kart yandımı diye. Bir kaç yıl önce wiessman vitoclima 200s klimam vardı 2 kere dış kart yandı üçüncüsünde hem dış hem iç kart bildiğin patlamıştı. ( Klimanın günahı yok eve gelen elektrik direk elektrik direğinden geliyordu. Trafodan gelse farklı olurdu belki)
Tekrar değerlendirip nihai kararı vereceğim teşekkürker.
Sota ,
Malesef klimalar uçtu LG klimanın 18000 olan modelini kasımda arkadaşıma 3500 tl ye aldık şimdi 3500 e 12000 lik anca alıyoruz keşke o zaman alsaymışım ama kısmet
25m2 alana 24bin biraz asırı fazla. evin durumuna bağlı olarak 12lik bile yeterli gelirdi.
400watt kısmana gelırsek cıhaz zaten odaya göre çok büyük hızlı sürkülasyon nedeniye kendini olabildiğince kısması normal.
garanti olayı çok su götürür isterse 100 yıl garantisi oldu üretim safhasında (yazılım yada donanım) kronik sorunu varsa garanti hicbir işe yaramaz.
Direk elektriğiyle , trafo elektriği arasında ki fark nedir ?
25m2 alana 24bin biraz asırı fazla. evin durumuna bağlı olarak 12lik bile yeterli gelirdi.
400watt kısmana gelırsek cıhaz zaten odaya göre çok büyük hızlı sürkülasyon nedeniye kendini olabildiğince kısması normal.
garanti olayı çok su götürür isterse 100 yıl garantisi oldu üretim safhasında (yazılım yada donanım) kronik sorunu varsa garanti hicbir işe yaramaz.
Direk elektriğiyle , trafo elektriği arasında ki fark nedir ?
Evet 25 metreye 24 lük klima çok fazla ama al, sat, klima değiştir falan bu işlerle uğraşmak istemediğim için kullanıyorum memnunum. Bu arada bu klimayı daha önceki evime uygun olarak almıştım bu eve 5 ay önce taşındım.
Şükür ki cihaz düşürüyor kendini 12 binlik seviyede rölentide kullanıyorum. Bazı kullanıcılar marka model farketmeksizin ağlıyorlar yazın klimam dur kalk yapıyor diye.
Trafo işine gelirsek şöyle ki şehir içinde hemen hemen her eve gelen elektrik trafodan geliyor bu trafolar ya direklerin tepesinde sandık ebatında yada küçük demir kulübe gibi yada kocaman biliyorsunuzdur zaten. Benim daha önceki evim şehirin dışında Allah'ın unuttuğu bir devlet lojmanı zamanla lojmana gelen kablolar eskimiş devlet te değiştirmek yerine evin etrafındaki elektrik direğinden direkt kablo çekip elektrik saatine bağlamış. Her yağmurda her şimşek çakışında yada elektrik gidip gelmelerinde 1 yılda 3 modem bildiğin patladı klima 3 kere kart yaktı ampuller patladı. Komşumunda aynı şekilde dolapları vs vs gitti. Direkten gelen elektrik bütün dalgalanmaları kullanıcıya aktarıyor. Trafo bu dalgalanmaları süzüyor bir nevi yumuşatıyor çok yansıtmıyor haneye. Benim kanaatimce durum böyle.
Selamlar, A101de satılmakta olan SEG 12K klima aldım. Az önce klimayı monte edip gittiler, soğutmasında bir sıkıntı yok ama dış ünite çok sesli çalışıyor gibi geldi. Video linki aşağıda. İlk klima kullanımım olduğu için kıyas da yapamıyorum. Sizce normal mi? Akşam daha fazla duyulur gibime geliyor, neden kaynaklı olabilir? Tekrar çağırsam mı acaba servisi?
Sevgili Sota bayinin birinden 18000 BTU Beko 31845 için 5100 TL fiyat aldım. Bu sanırım eski sezon prosmartlardan. Şuankilerden bi farkı var mıdır arada yaklaşık 700 TL fiyat farkı oluyor.
Sevgili Sota bayinin birinden 18000 BTU Beko 31845 için 5100 TL fiyat aldım. Bu sanırım eski sezon prosmartlardan. Şuankilerden bi farkı var mıdır arada yaklaşık 700 TL fiyat farkı oluyor.
Selamlar, A101de satılmakta olan SEG 12K klima aldım. Az önce klimayı monte edip gittiler, soğutmasında bir sıkıntı yok ama dış ünite çok sesli çalışıyor gibi geldi. Video linki aşağıda. İlk klima kullanımım olduğu için kıyas da yapamıyorum. Sizce normal mi? Akşam daha fazla duyulur gibime geliyor, neden kaynaklı olabilir? Tekrar çağırsam mı acaba servisi?
Merhaba ilk çalışmada belirli süre klimalar yüksek devirli çalışır ortamı soguttukca devirleri kademeli şekilde düşer.
Birkac sonra tekrar kontrol edin ses biyuk oranda azalmış olacaktır.
berbat bir cihaz ilk taktıklarında ısıtmadı gazı komple değiştirilidi tabi adamlar gelene kadar binkere aradım.bir müddet çalıştı daha sonra hiç çalışmıyordu meğer gazı kaçmış rekoru şerefsiz tam sıkmamış tekrar gaz basıldı.ben hiç memnun değilim keşki şota ustayı dinleyip lg alsaydım kafayı taşlara vuruyorum