Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Bölge neresi olursa olsun Klimacılar burnundan kıl aldırmaz bu sezonda maalesef.İzmir için satın alınabilecek bayi tavsiyeniz var mı ? Çoğu bayi fahiş fiyat çekiyor.
Bölge neresi olursa olsun Klimacılar burnundan kıl aldırmaz bu sezonda maalesef.İzmir için satın alınabilecek bayi tavsiyeniz var mı ? Çoğu bayi fahiş fiyat çekiyor.
Bölge neresi olursa olsun Klimacılar burnundan kıl aldırmaz bu sezonda maalesef.
Izmirde Egeticaret ve Galeribeyaz firmalarindan uygun fiyatla alisveris yapabilirsiniz.İzmir için satın alınabilecek bayi tavsiyeniz var mı ? Çoğu bayi fahiş fiyat çekiyor.
Kocaleli,Istanbul boglesi akdenize gore ciddi manada serin.İnternet te arastırma yaparken bu siteye ulasdım burdakı ustalardan cokta vakıf olamadığım konu hakkında yardım bekliyorum mumkunse klıma almaya karar verdik fakat cokta bilgımız olmadığı ıcın sızden tavsiye almak istiyorum klıma taktırmayı dusundugumuz oda gunduz saat 11 den aksam gunes batana kadar güneş görmektedir butcemız 3000/4000 TL arasında Airfel Demirdöküm A5 baymak elegant prıme sigma modelleri arasında kaldım bırde bu metrekare ye 12000 BTU yeterli gelecekmı yoksa 18000 BTU almamızmı gerekır k
Kullanılacak Yerin Alan (m2): 20
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 2.7
Bölge/Şehir/İlçe: Kocaeli izmit
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat: ara kat
Ev /İş yeri: ev
Kişi Sayısı: 4
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü: 5*4*2.7
Hocam ben de Kocaeli başiskelede oturuyorum. Anladığım kadarıyla ısıtma için kullanmayacaksın. O yüzden 12lik sana yeter. Arçelik ve beko da bakabilirsin. Ekolojik veya prosmart Modelleri işini görür. Hatta altus bile görür.Öncelikle ılgınız ıcın tesekkur ederim sunuda belırtmek ıstıyorum bulunduğum mevkı ıtırabı ıle oglen gunes evı kavurmaya basladıgı zaman camda bırtek store perde mevcut odada oturduğumuz yerde boncuk boncuk terlıyoruz saat 13:00 bugun hava parcalı bulutlu ev derecesi 35 Allah tan bugun pek gunes yok yoksa evde durulmazdı bugunde 12000 BTU yeter dıyorsanız mecburen onu alıcaz cunku bu işin erbabları sızlersınız tekrardan ilginiz icin tesekkur ederim
Ado hocam aynı kişimisiniz bılmıyorum fakat dun gece gece cok sıcak oldugu ıcın uyuyamadım DH forumda klima vakumu ve evinize yenı klıma alacaklar ile ılgılı acmıs oldugunuz konuya denk geldim emegınıze saglık burda emek veren butun arkadaslarada vermıs oldugunuz destek ve bılgılendırme ıcın tesekkur ederim
hocam aynı kişimisiniz bılmıyorum fakat dun gece gece cok sıcak oldugu ıcın uyuyamadım DH forumda klima vakumu ve evinize yenı klıma alacaklar ile ılgılı acmıs oldugunuz konuya denk geldim emegınıze saglık burda emek veren butun arkadaslarada vermıs oldugunuz destek ve bılgılendırme ıcın tesekkur ederim
Izmirde Egeticaret ve Galeribeyaz firmalarindan uygun fiyatla alisveris yapabilirsiniz.
Adanada evim 110m2 net yuvarlak hesapÖncelikle ılgınız ıcın tesekkur ederim sunuda belırtmek ıstıyorum bulunduğum mevkı ıtırabı ıle oglen gunes evı kavurmaya basladıgı zaman camda bırtek store perde mevcut odada oturduğumuz yerde boncuk boncuk terlıyoruz saat 13:00 bugun hava parcalı bulutlu ev derecesi 35 Allah tan bugun pek gunes yok yoksa evde durulmazdı bugunde 12000 BTU yeter dıyorsanız mecburen onu alıcaz cunku bu işin erbabları sızlersınız tekrardan ilginiz icin tesekkur ederim
Ado hocam aynı kişimisiniz bılmıyorum fakat dun gece gece cok sıcak oldugu ıcın uyuyamadım DH forumda klima vakumu ve evinize yenı klıma alacaklar ile ılgılı acmıs oldugunuz konuya denk geldim emegınıze saglık burda emek veren butun arkadaslarada vermıs oldugunuz destek ve bılgılendırme ıcın tesekkur ederim
izmir icin baska firma aklima gelmiyor.Galeri beyaza sordum sitelerinde diamod electric 9 luk klima var 2099 lira aradım sordum montaj hariç fiyatmış montaj 500 liraymış ekstra boru parası varmış varmış ta varmış.
izmir icin baska firma aklima gelmiyor.
n11 kupon+ para puanla ciddi indirim elde edebilirsiniz.
forumda n11 kuponu paylasan arkadaslar oluyor.
Hic mi kimse kullanmaz bu makinayiTeşekkürler peki copa klima nasıldır 5 yıl garanti diyor.
Hic mi kimse kullanmaz bu makinayi
Fiziki olarak gormek bile nasip olmadi.
forumdaki arkadaslara kullandigim tecrube ettigim makinalari tavsiye ediyorum.
simdi nedesem sizi yanlis yonlerdimis olurum.
Bılgılendırme ıcın ve zaman ayırıp cevap yazdığınız ıcın tesekkur ederim 12000 BTU tavsıye ettıgınız sekılde bı klıma alacaz artık teserkurler hersey ıcın eskılerın de dedıgı gıbı bılgı paylasıldıkca deger kazanır ?Adanada evim 110m2 net yuvarlak hesap
2 adet 12lik klima 7/24 calisiyor.
Kuzey,Guney,Batı cepheli 7.kat (arakat)
isterseniz oda oda dereceleri cekip atayim.
klimalarim gunduzleri 25
geceleri yatak odasini 24 kullaniyorum.
klimalarin oldugu odalar 24-25 arasi
klimanin olmadığı odalar 26-27 arasinda
siz kullanim alanıniz kullanim alaniniz 20m2
hic tereddüdünuz olmasin.
Tesekkur ederim ilginiz içinHocam ben de Kocaeli başiskelede oturuyorum. Anladığım kadarıyla ısıtma için kullanmayacaksın. O yüzden 12lik sana yeter. Arçelik ve beko da bakabilirsin. Ekolojik veya prosmart Modelleri işini görür. Hatta altus bile görür.