D
dursunhkaya
Aktif Üye
- 2 Tem 2018
- 72
- 34

Ayni teknoloji farkli isimlendirme.Sota merhaba bu siriusun kompresörü kafama takıldı benim bi kac gündür arastırıyorum fazla döküman bulamadım. twin rotary olmadığını düşünüyorum ben ama katalogda twin rotary diyor. bazı forumlarda normal rotary olduğu yazıyor. madem bu sirius twin rotary kompresör ise dual kompresör ne o zaman dual kompresör reklam amaçlı mı oda twin rotary deniyor pek bi döküman bulamadım. fotosunu attığım katalogda en altta twin rotary yazıyor ama.
![]()
Teşekkür ederim. İnternette bahsi geçen üründe sıfır ve garantili olduğu yazıyor. Satılan platformun Gittigidiyor, n11 gibi spotçuların da satış yapabileceği bir yer olması sebebiyle kuşkuyla yaklaşıyorum. Eğer bu sitelerde yer alan satıcılardan satın alırsam sıkıntı yaşar mıyım ? Daha önce bu durumla karşılaşıp alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.T teknikekip, 50-100tl icin internetten almaya degmez.
Bayiden alip bayiyle muhatap olun.
2600 alinabilir durumdaysa tabiki internet![]()
Vestel Flora klimaların kutusundan dış ünite için 2 tane dübel ve vida mı çıkmaktadır? Ayrıca dış ünite için plastik ayaklar kutusundan çıkıyor mu? Yoksa servisin mi plastik ayakları yanında getirmesi gerekiyor? Bazı klimalarda boru seti ve dış ünite ayağı gibi parçalar kutudan çıkmıyor, Vestel'de kutusundan çıkıyor mu?
![]()