Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
Piyasada satilan klimalarin cogunlugu çinde 60-70$ üretildiğini düşünürsek.

Nekadar kıl olursak olalım zarar etmeyiz. :kas

naviga Çevrimdışı

naviga

Yeni Üye
27 Tem 2017
29
Sota Sota başkan, yatırım için aldığım, teslimine 15 ay olan minicik 1+1 dairem var. Bitince eşyalı olarak kiraya vereceğim muhtemelen. Seneye bu fiyatlara klima bulamayacağımız kesin. O yüzden taksitli alayım, koyayım kenara diyorum. İki model var aklımda. Vestel flora 12 1889 lira, York monterosa 9 1899 lira. %5 indirim bekliyorum, geçen hafta yapmadılar. 75 lira da world puan ile combo yapmak istiyorum :)
9’luk York soğutmada 11,000 btu’ya kadar çıkıyor. Bu değer bazı 12’lik klimalarda da max değer. Flora’yı bilmiyorum, @Ado hocaya sordum onu da. Eski seri York, Gree üretimdi. Yeni seri dış ünitesi bana Midea gibi geldi. Bu yüzden aklımı çeldi. Bir bakar mısın lütfen sen de, Midea mı? Ve asıl soru; eğer midea ise sen olsan hangisini alırdın bu ikili arasında?
Sadece soğutmada kullanılacak ve yatak odasını da kırması amaç. İstanbul, güney cephe.

B469C944-5672-40B8-A82B-99BEAEF8186A.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
naviga naviga, 12lik klimalarin %90
Sogutma kapasitesi 11900btu civarindadir.
Isitmada cihazin tasarimina ve kalitesine gore
13k , 15k , 18k , 22k btu kadar cikarabilir.

Sadece sogutmada kullanacaksaniz
Vestel Flora Alin +4 Garantiyide Ustune Ekleyip
F/P Dibine Vurun :ok

D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
Sota Sota sot bugun aydinda bir klimaciya girdim fiyat almak için lg dual plus vardi kafamda beni caydırdı full bakir değilmiş bakir kaplama onlar diyo ben bu isin icindeyim diyo kore uretimi olanlari al yada samsung vereyim lg den iyidir diyo yada baymak al felan diyom bide lg ills almak istiyorsan git arcelik al hic olmazsa garantisi 5 yil diyo kafami cok karistirdi lg den vazgecirdi soguttu resmen beni :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
LG Alma bakır kaplama, Samsung al diyen adamın aklından,ticari ahlakından süphe ederim.
LG Canlı destek hattı yazabılırsınız
Yeni LG Dual serısının kondenser ve evabı alumınyum mu dıye sorun.
verılecek cevabı o satıcının yuzune yapıstırın.

Samsung son 4 yıldır durafin adını verılen yatay ve kanallı bır tıp boru kullanıyor.
samsunglarda kondenser,evap,montaj kıtının komple alumunyumdur.

Yenı Dual serısı turkıyede arcelık tesıslerınde uretılıyor.
arcelıkle kagıt ustunde dataları bırbırıne cok yakın
aynı urun,yada degıl dıyerek vebal almayalım :ok

D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
LG Alma bakır kaplama, Samsung al diyen adamın aklından,ticari ahlakından süphe ederim.
LG Canlı destek hattı yazabılırsınız
Yeni LG Dual serısının kondenser ve evabı alumınyum mu dıye sorun.
verılecek cevabı o satıcının yuzune yapıstırın.

Samsung son 4 yıldır durafin adını verılen yatay ve kanallı bır tıp boru kullanıyor.
samsunglarda kondenser,evap,montaj kıtının komple alumunyumdur.

Yenı Dual serısı turkıyede arcelık tesıslerınde uretılıyor.
arcelıkle kagıt ustunde dataları bırbırıne cok yakın
aynı urun,yada degıl dıyerek vebal almayalım :ok

Vallahi bi fiyat bi ilgisi almak icin girdim kafami bulandirdi lg alma benden tavsiye diyo bide lg alacaksan koreleri al onlarda bende var 4binden basliyo diyo adam baymak oneriyo samsung verelim size diyo bide bu adam makina muhendisi aydinda baya bi köklü firma yazik vallahi yazik kafasini bulandiriyor insanların dicek bisi yok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
hocam artık lg uretımını turkıyeye kaydırdı kore uretımı olan sadece tıtan serısı kaldı dıye bılıyorum

kalkıp tıtana o parayı verene kadar ustune bırazdaha ekler gıder panasonıc etherea alırım yada mıtsubıshı electrıc sf serısı alırım

gecen ay 2 arkadasıma lg dual taktırdım on ıncelemesı vıdeo kaydını yaptım

duzenleyıp foruma atmak bır turlu nasıp olmadı.

herkes elındeki malın ıskontosu yuksekse onu satmaya degıl cakmaya ugrasıyor. :hayir

Samsugun fanı oldugumu herkes bılır evımdekı tum esyalar samsung markalıdır

bugun Samsung UE40KU7000 tv aldım ama kımseye samsung klıma alın demedım dememde cunku mal bellı

yarın bırgun bakıra donus yaparsa dogrudan lıstemeye ekleyecegım fırmadır samsung

gerek yazılım gerekse tuketım anlatımda cok stabıl klımalar uretıyor.

O Çevrimdışı

oxygen5011

Yeni Üye
12 Eyl 2018
4
27
Öncelikle herkese merhaba;
İş yerim için klima almayı düşünüyorum 18 btu luk. Evimde baymak elegant plus bulunmakta, şu ana kadar bir sıkıntısını görmedik fakat alan başka bir arkadaşımız servisi su yolu yaptı, makina durmadan ağrıza verdi.İş yerimde yaklaşık günde 12 saat civarında kullanmayı düşünüyorum, bu sebeble az enerji tüketen modellere yöneldim.
Lg sirius 18 deluxe linki :
Lg Deluxe Smart linki:
scop değerleri ve özellikleri yüksek gözüküyor. Fakat performans ve uzun ömürlülük konusunda bir fikrim yok.Dıştan bakınca fiyatları da özelliklerine göre makul gözüküyor. Sirius harici diğer modelde gömülü wifi ve r32 gaz ile geliyor. Fakat sirius kore üretimi ve çift sıra kondanser olduğu için daha performanslı olduğu söyleniyor. Hangi modeli tercih etmeliyim?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
Sirius der tek gecerım :ok

en yakınlarımdan bahsedeyım

anneme 12, ablamlara 12 , ablamlara 18, karsı komsuma 18 Sirius taktırdım yaklasık 2 yıldır yaz,kıs 7/24 kullanıyorlar.

ilk baslarda ac/kapa kullandıklarını farkettım bastım fırcayı. sonra 7/24 kullanmaya basladılar (elektrık fazla gelecekmıs mıs) :hihi

D Çevrimdışı

dursunhkaya

Aktif Üye
2 Tem 2018
72
34
hocam artık lg uretımını turkıyeye kaydırdı kore uretımı olan sadece tıtan serısı kaldı dıye bılıyorum

kalkıp tıtana o parayı verene kadar ustune bırazdaha ekler gıder panasonıc etherea alırım yada mıtsubıshı electrıc sf serısı alırım

gecen ay 2 arkadasıma lg dual taktırdım on ıncelemesı vıdeo kaydını yaptım

duzenleyıp foruma atmak bır turlu nasıp olmadı.

herkes elındeki malın ıskontosu yuksekse onu satmaya degıl cakmaya ugrasıyor. :hayir

Samsugun fanı oldugumu herkes bılır evımdekı tum esyalar samsung markalıdır

bugun Samsung UE40KU7000 tv aldım ama kımseye samsung klıma alın demedım dememde cunku mal bellı

yarın bırgun bakıra donus yaparsa dogrudan lıstemeye ekleyecegım fırmadır samsung

gerek yazılım gerekse tuketım anlatımda cok stabıl klımalar uretıyor.
Valla videoyu atarsan sevinirim inceleme firsatimiz olur detayli. Birde Adem Helvacı Ado başkanın flora tuketim verilerini bekliyorum 4 gozle malum kllima alma arefesindeyim senin lg videosu ile Adem Helvacı Ado ado ustadimin flora tuketim verileri cok onemli bu acidan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt