Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhabalar, ben de tavsiyeleriniz üzerine hiç aklımda olmayan bir marka olmasına rağmen Vestel Flora 18000Btu klima siparişimi Gittigidiyor üzerinden %5 indirim kampanyasından faydalanarak 2.583 TL + (100 TL Axess Puan) verdim. Klima geldikten sonra da tecrübelerimi paylaşıyor olacağım.

Hayırlısı olsun kardeşim, gelişmeleri bekliyoruz :ok

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
583
41
Merhabalar, ben de tavsiyeleriniz üzerine hiç aklımda olmayan bir marka olmasına rağmen Vestel Flora 18000Btu klima siparişimi Gittigidiyor üzerinden %5 indirim kampanyasından faydalanarak 2.583 TL + (100 TL Axess Puan) verdim. Klima geldikten sonra da tecrübelerimi paylaşıyor olacağım.
Hocam bende gittigidiyordan baktım 2719 liraya geliyor nasıl 2583 liraya buldunuz

B Çevrimdışı

break

Yeni Üye
16 Nis 2018
16
36
Arkadaşlar ankastre boru 18 BTU'ya göre hazırlanmış. Klima 12 BTU ve kaynak yapılması gerekli. Vestel servisi kaynağı ücretli mi yapar ücretsiz mi?

Teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar ankastre boru 18 BTU'ya göre hazırlanmış. Klima 12 BTU ve kaynak yapılması gerekli. Vestel servisi kaynağı ücretli mi yapar ücretsiz mi?

Teşekkürler.
Aslında işlem prosedürel olarak ücretli, lakin biz konuyu biraz ikili ilişkilere göre ele alıyoruz, ben onlarca işlemi ücretsiz yaptım, size tavsiyem ekip eve gelmeden evvel servis sahibi ile görüşme sağlayıp durumu izah etmeniz yönde olacaktır :ok

Ö Çevrimdışı

özlem k.

Yeni Üye
25 Tem 2018
14
60
merhabalar. forumda yeniyim. evimizde mitsubishi sf 42 klima var ve salonumuzda. salon 25 mt2. kapıyı açıp bütün odaları serinletmeye çalışıyoruz. ama antalya sıcağında zor. şimdi yeni bir klima alacapız. dip odaya takıp kapıları açmak niyetimiz. ME sf 42 den çok memnunuz hem fatura hem konfor olarak. şimdi 12 mt2 lik dip odaya 4000 tl bütçeye kadar ne almalıyım?
cevap için şimdiden teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Merhaba Ö özlem k., Hosgeldınız ust sevıye klımalarda fıyatlar uctu gıttı.
yenı fıyat lıstesıne bakmaya korkuyorum.

Yıne ME Almak ıstersenız SF25 Bakabılırsınız
Kalıte anlamında ME aratmayacak fıyat olarak bıraz daha asagıda olan Panasonıc Etherea Lıstenıze ekleyın.

H Çevrimdışı

Hamitd

Yeni Üye
5 Tem 2018
13
41
Hayırlısı olsun kardeşim, gelişmeleri bekliyoruz :ok
Teşekkürler Adem Helvacı Ado Hocam, sizlerin sayesinde. Servis-montaj konusu kafamı kurcalıyor, tamamen bakır boru olmadığı için Sota Sota
Hoca da çok kötü montajların yapıldığını belirtmişti. İzmir Balçova'da yaşıyorum, montaj için sizin tavsiye edebileceğiniz bir servis var mıdır ? Bana yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler. iyi günler

Ö Çevrimdışı

özlem k.

Yeni Üye
25 Tem 2018
14
60
Merhaba Ö özlem k., Hosgeldınız ust sevıye klımalarda fıyatlar uctu gıttı.
yenı fıyat lıstesıne bakmaya korkuyorum.

Yıne ME Almak ıstersenız SF25 Bakabılırsınız
Kalıte anlamında ME aratmayacak fıyat olarak bıraz daha asagıda olan Panasonıc Etherea Lıstenıze ekleyın.

haklısınız acayip uçmuş. airfel markasını önerdiler.fiyatı da 2.199 tl. sf 25 i de 4200 e bıraktılar. bende bütçeyi küçültmeye karar verdim.
Airfel LTXN25U A++ 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima hakkında ne düşünüyorsunuz. bu fiyat aralığında ne almak lazım. klima sürekli çalışmayacak.

Ö Çevrimdışı

özlem k.

Yeni Üye
25 Tem 2018
14
60
haklısınız acayip uçmuş. airfel markasını önerdiler.fiyatı da 2.199 tl. sf 25 i de 4200 e bıraktılar. bende bütçeyi küçültmeye karar verdim.
Airfel LTXN25U A++ 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima hakkında ne düşünüyorsunuz. bu fiyat aralığında ne almak lazım. klima sürekli çalışmayacak.
Bir de migros da samsungg 12000 btu ar5400 gördüm. 2.900 tl fiyat var. Bir de dijital inverter nedir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Ö özlem k., Midea Isimli Çinli Firma
Airfel,Vessen,bosch,ugur,diamond gibi Onlarca Markayı Fason Klima Üretimi Yapıp Pazarlar
Klimalari Stabil ve Gene Itibariyle Sorunsuzdur.
Evap ve Konderseri Bakirdir. Kompresör olarak
GMCC kullanilir.
Teknolojik olarak Toshiba ve Alarko Carrier Ortakligi Vardir.

Son 2/3 yilin F/P urunleriyleriydi midea üretimi klimalar taki bu yıl kurun yukselmesine değin.

Bu sene giris seviyesi klima alacaklara
Vestel Flora Oneriyoruz.

Samsung Fanı olmama ragmen
Samsung klimalari kimseye onermiyoruz
Kondenser ve evap bakir yerine aluminyum kullanmasindan dolayi. :ok

Ö Çevrimdışı

özlem k.

Yeni Üye
25 Tem 2018
14
60
Ö özlem k., Midea Isimli Çinli Firma
Airfel,Vessen,bosch,ugur,diamond gibi Onlarca Markayı Fason Klima Üretimi Yapıp Pazarlar
Klimalari Stabil ve Gene Itibariyle Sorunsuzdur.
Evap ve Konderseri Bakirdir. Kompresör olarak
GMCC kullanilir.
Teknolojik olarak Toshiba ve Alarko Carrier Ortakligi Vardir.

Son 2/3 yilin F/P urunleriyleriydi midea üretimi klimalar taki bu yıl kurun yukselmesine değin.

Bu sene giris seviyesi klima alacaklara
Vestel Flora Oneriyoruz.

Samsung Fanı olmama ragmen
Samsung klimalari kimseye onermiyoruz
Kondenser ve evap bakir yerine aluminyum kullanmasindan dolayi. :ok
Ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim. Toshiba sirus nasıl bir klima? 3.750 fiyat verdiler 10bin btu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt