G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
Cvp: Klima Tavsiyesi 2017
Dersenüzki ben hamamda oturmak istiyorum iklimlenme hızlı olsun tüketimi gözardı ederim soğuk üfleme dert değil çok sık dur kalk olsun sorun olmaz derseniz bunlarıda bilerek alırsanız 18 lik alın
Fiyatlar güzelmiş gerçekten.18 liğe çıkmayın sorun yaşarsınız.normal havalarda soğuk üfleme sıkıntısı başta gelir kışın mutfak avantajlı olur yazın dezavantaj.ama ne olursa olsun soğutma daha kolay ve ara btu fazlasıyla yeter.önceki yazımdada dedim ara btu bile fazla ama sıcağı sevmenizden dolayı ara btu dedim.gakgom23' Alıntı:Bugün adananın diğer me bayisinden de fiyat aldım..
İlk fiyat aldığım bayide tekrar fiyat verdi.
İlk bayi sf42 ve ye peşin 4.370 kartla 4.600 lira fiyat verdi
İkinci bayi ise sf42 ve ye peşin 4.000 kartla 4.300 lira fiyat verdi tabiki ikinci bayiden alacam ama daha düşük fiyat bulma imkanım varmı sizce ve son karar olarak hj50 va dan vazgrçip sf42 ve de mi karar kılayım aslında sf 42 kafi gelecek gibi çünkü 22 m2 ama 3 pencere amerakan mutfak birde çatısız falan olunca tereddütlerim oluyor
Dersenüzki ben hamamda oturmak istiyorum iklimlenme hızlı olsun tüketimi gözardı ederim soğuk üfleme dert değil çok sık dur kalk olsun sorun olmaz derseniz bunlarıda bilerek alırsanız 18 lik alın