Emin arkadaşım merhabalar hoş geldiniz.
bizleri eleştirene yorum yapmıyoruz. sonuna gülücük eklesenizde.
:
çünkü kuralımız bu maço forumuz biz hiçmi denk gelmediniz bu açıklmalara demek iyi okumadınız. bidaha olmasın :peace:
şaka bir yana haklsınızda burası isyanla kurulan bir forum arkadaşım bende sonradan geldim ama benim yolum izlenerek kuruldu burası. emin olun üyelere karşı baskı unsuru sanmayın ama belli başlı isyanlar kurallar vs olacak işte.
uzatmayayım klima işinize gelirsek arkadaşım harcı alem klima gene misson 9 da olur sizin oraya çatı katı açısından 12likte olur.
ben fiyatlardan çok anlamam yanlız arkadaşlar yazarsa görüyorum az çok aklımada kalıyorsa kalıyor yoksa ertesi gün sor bilmem.. @ghostla
@sota daha ilgili bu konularda.
çok yakma olayına gelirsek kardeşim bu durum tamamen izolasyona evin konumuna bağlı. ev vardır izolasyon yoktur ama rüzgar almaz. ev vardır gene izolasyon yoktur ama duvarları kalındır vs bu olayı kestirmek çok zor. fiyat aralığınızdada alabileceğiniz en iyi klima bu açıdan gene bu klimadır.
sade soğutma olsa hadi gdin gene mideanın en giril seviyesi modernstar olanını dahi alın desem olur ama ısıtmada yapacaksınız yazmasanızda anladığımca.
Filtre olayındada her klimanın filtresi kolay temizlenir onda sorun olmaz siz madem hayvan besleyeceksiniz. haftada bir değilde 2 kez yıkarsınız olur biter bakımla ilgili bölümlerimizde resimlerde mevcut.
: