G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
merhaba ccrazyy kardeşim.seçeneklerinizden ben me yi tercih ederim.neden kalitesi performansı ortada olan bir klima.hj serisi giriş sınıfı me nin.teknik değerleri mission kadar iyi olmasada kalite bazında öne geçer.hava debisiyle döver diğerlerini.hj ucuz olması sebebiyle çok pislik atılıyor bu modele.ama kullanmasını bilene adam gibi klima.kullanmasını bilmeyene fh de verseniz gene aynı olur gerçi.ccrazyy' Alıntı:Ghostkiller1, daha once klima tavsiyesi ile ilgili birkac soru sormustum. Ancak almadan once tekrar son bisey sormak istiyorum. Oda 20 metrekareydi guney cepheli sadece sogutma amacli kullanacagim. Burda bir klimacidan fiyatlar aldim. Midea blanc 2300 tl, midea mission 2800 tl, midea oasis 2900 tl, mitsubishi electric hj35va 2800 tl. Bu klimalardan hangisini almaliyim? Sen bu secenekleri degerlendirdiginde hangisi daha mantikli olur?
aslında soru çok kolay gibi gözüksede zor bir soru .çünki bir tarafta mideanın gözbebeği mission diğer tarafta bu sektörün başını çeken marka me.gel çık işin içinden.hj yi tercih etme sebebim kalitesi olur.teknik olarak ve donanım olarak missiona göre zayıf kalıyor.benim markam me çokta etkilemek isteme sizi :yerlerde: