A
ayhangunay
Aktif Üye
- 20 Ocak 2017
- 75
resim ekledim tlf goruyorum ama pc bakınca resim gözükmüyor sayın adminler nedir durum böyle?
ayhangunay' Alıntı:resim ekledim tlf goruyorum ama pc bakınca resim gözükmüyor sayın adminler nedir durum böyle?
ghostkiller1' Alıntı:shrapci' Alıntı:evde kullanacagım güneye bakıyor camlar çift cam antalyadayım yaz kış kullanacağım genellikle klima 8-9 saat çalışacak
bir diğer sorum mıtsubıshı electiric ile havy arasında ne fark vardır
merhaba kardşeim.seçiminiz me olsun.ücretsiz keşif ekibinide çağırabilirsiniz.mr slim on numara klima.
shrapci' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:merhaba kardşeim.seçiminiz me olsun.ücretsiz keşif ekibinide çağırabilirsiniz.mr slim on numara klima.
keşif yaptırdım 42 btü yeterli dediler mıtsubıshı electric iç ünitesi psa rp100ka dış ünite puhz-zrp100vka ben bu klimayı ikinci elden alacagım ilk kullanıcı 1 yıl kullanmış sizce almalı mıyım? birde bu klima ısıtmada saata kaç kw yakar ortalama olarak ( birçok etken var ama :S)
ayhangunay' Alıntı:kurulumda vakum konusunda dikkat edecegim ama başka neyi kontrol etmem yada dıkkat etmem gerek varmı başka bişi?
ozay07' Alıntı:Bende bugün ege ticaretten, 9 ve 12 lik mission siparişi verdim. 2 güne kadar gelir herhalde. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
bbabacan' Alıntı:Herkese merhabalar,
Ben de klima tavsiyesi için araştırırken kendimi burada buldum. Değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Izmir'de yaşıyoruz, arakat, yalıtımı problemsiz bir dairede oturuyoruz. Sadece soğutma amaçlı bir klima arayışındayım.
Soğutacağım alan salon ve bu salona açılan açık mutfak. salon+mutfak m2 si toplamda 70 m2 ye ulaşıyor. Bahsettiğim bu alanda sadece salonda 2 cam var, yani çok fazla güneş almıyor. Evi yeni aldığımız için bütçe de kısıtlı maalesef. Günlerdir 24 btu luk samsung ve lg lere bakıyordum ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim. Bütçem 3500 civarı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Sota' Alıntı:bbabacan' Alıntı:Herkese merhabalar,
Ben de klima tavsiyesi için araştırırken kendimi burada buldum. Değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Izmir'de yaşıyoruz, arakat, yalıtımı problemsiz bir dairede oturuyoruz. Sadece soğutma amaçlı bir klima arayışındayım.
Soğutacağım alan salon ve bu salona açılan açık mutfak. salon+mutfak m2 si toplamda 70 m2 ye ulaşıyor. Bahsettiğim bu alanda sadece salonda 2 cam var, yani çok fazla güneş almıyor. Evi yeni aldığımız için bütçe de kısıtlı maalesef. Günlerdir 24 btu luk samsung ve lg lere bakıyordum ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim. Bütçem 3500 civarı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Foruma hoş geldiniz.
Sizin eviniz için mutfak sorun olur.
Çizim yaparsanız daha iyi yardımcı oluruz.
24000 Tek klimaya gerek yok.
2 klima alıp aynı rakamlarla başarı sağlayabilirsiniz.
bbabacan' Alıntı:Sota' Alıntı:Foruma hoş geldiniz.
Sizin eviniz için mutfak sorun olur.
Çizim yaparsanız daha iyi yardımcı oluruz.
24000 Tek klimaya gerek yok.
2 klima alıp aynı rakamlarla başarı sağlayabilirsiniz.
Merhaba, elimden geldiğince düzgün çizmeye çalıştım.
Tekrar teşekkür ederim.
Merhabalar,Sota' Alıntı:bbabacan' Alıntı:Merhaba, elimden geldiğince düzgün çizmeye çalıştım.
Tekrar teşekkür ederim.
Cam kapı yazan yerin 500 cm yazan yere kadar ölçümü nedir?
Bu çizimde size önerebileceğim mutfağa ayrı 9000 klima olacak. Salona 18000 olacak.