A
ayhangunay
Aktif Üye
- 20 Ocak 2017
- 75
eyvallah sawash makina bugun olmazsa p.tesi gelir bi gelsin bakalım bende merak ediyorum sarfiyatı ;)
ayhangunay' Alıntı:Evet arkadaşlar midea mission siparişimi geçmiş bulunuyorum ege ticarete bugun kargolanıyor hadi hayırlısı artık uygun fiyata geldi gibi ;)
ozay07' Alıntı:ayhangunay' Alıntı:Evet arkadaşlar midea mission siparişimi geçmiş bulunuyorum ege ticarete bugun kargolanıyor hadi hayırlısı artık uygun fiyata geldi gibi ;)
ayhan hocam merhaba,
ege ticaret güvenli mi? bende ordan midea mission almayı düşünüyorum. 2 adet alıcam. pazarlık etme şansı var mı?
ayhangunay' Alıntı:ozay07' Alıntı:ayhan hocam merhaba,
ege ticaret güvenli mi? bende ordan midea mission almayı düşünüyorum. 2 adet alıcam. pazarlık etme şansı var mı?
valla piyasanın en düşük fiyatı onda ben çekimi yaptım cihaz kargoya verilecek dedi bu akşam bende ilk defa alıyorum ama sanal sitelerde sikayet yok gördügüm. pazarlık dersen şöyle sanal satış sitelerinde fiyatlar kk vade farkı fln vardı 2460 fiyat 2570 fln geliyordu ben direk tlf ettim bir bin tl havale edeyim dedim gerisini karttan ceksek olur dedi ozaman kart komisyonuda almam hatta ozaman düz yap sen dedim 2400 tl bitirdik. Direk görüş şansın olur bence..
cero' Alıntı:Merhaba
Klima almak istiyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.klimasını almaya karar vermiştim. İş arkadaşlarım Daikın al dediler. Ama fiyatları çok yüksek. Forumunuzu gördüm ve LG sirius 'la ilgilisi yazışmaları okudum. Kafam iyiden karıştı. Klima alacağım yerin özellikleri; 29 m2, arakat, 2-4 kişi yaşayacak ve genellikle soğutma amaçlı kullanılacak, yaşadığım yer İzmir, Cephe Kuzey, batı yani çift cepheli. Tavsiyeniz nedir? Fiyat olarak da 3500 TL'yi çok geçmese iyi olur. Çok sorun çıkarmayacak, verimli bir klima almak istiyorum. Teşekkür ederim.
shrapci' Alıntı:evde kullanacagım güneye bakıyor camlar çift cam antalyadayım yaz kış kullanacağım genellikle klima 8-9 saat çalışacakSota' Alıntı:kullanılcak alan ev mı dukkan mı, yalıtım durumu ,cephe durumu, hangı sehır
ısıtma , sogutma yogun kullanım hangısı ol
bir diğer sorum mıtsubıshı electiric ile havy arasında ne fark vardır
renac14' Alıntı:Merhaba yeni üye oldum. Size sormk istediğim var.
Evime duvar tipi klima almayı düşünüyorum.
Mekan: 30-32 m2 salonda(Güney Cephede) taktırmayı düşünüyorum.
Ankaradayım.
Hangi klima tavsiye edersiniz? Beyaz değil siyah renkli olacak.
Düşündüğüm modeli: Vestel Minimalisik İnterter 12A+
Tavsiye eder misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..
antikus' Alıntı:Merhaba,
İstanbul'da kullanmak üzere 12000 BTU bir klima almak istiyorum.
Dizayna da önem verdiğim için Samsung almaya yeltendim ancak önermediğinizi farkettim.
2000-2500TL arası bilemediniz 3000TL önerinizi rica ederim.
Teşekkürler.