Cvp: Cvp:
Tüm forum üyesi arkadaşlarıma sağlık ve esenlikler içinde iyi bir pazar akşamı geçirmeleri dileğimle selam ederim.
@Can Kaya bir meclise, topluma vs. girince bir selam verilir arkadaş. Ben şahsen giriş ve suçlayıcı tavrınızı hiç beğenmedim. Sıfatınız konumunuz, dil, din, cinsiyetiniz benim için ve forumdaki pırıl pırıl arkadaşlarımın umrunda değil. Biz siz ne kadar insancılsınız, ne kadar insanlıklısınız, ne kadar dürüstsünüz . Art niyet olmaksızın yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, yine art niyet olmaksızın fikir telakkisinde bulunuyormusunuz, bu ve diğer saydıklarıma bakarız arkadaş... Şimdi @hasancan arkadaşımıza imkanı doğrultusunda, Mission modelini ben ve arkadaşlarım önerdik. Şahsım 20 yıldır 3. Tane evimde ve iş yerimde on off klima kullanmış ve belli ölçekte tecrübe edinmiş bir insanım. İnverter klima olarak tecrübem yoktu ihtiyaca binayen aldık vs tecrübe edinmeye çalışıyorum. Mission modeli kullanmadım ancak kullanan forumlarda ve öğretmen arkadaşlarım dan kullananlar mevcut. Ben herkesin lafına bakarak pek hareket etmem araştırmalar yaparım . Geçen sene ihtiyaca binayen araştırmalarım doğrultusunda Eurowent sertifikasyon tarafından ölçümlendirilmiş mission modelini almaya karar verdim. Ancak kısmet ME- MSZ SF35' miş. Geçen yıl dan buyana inverter klimalar hakkında bulduğum bilgileri havuzda biriktirip, doğru, yalan ve yanlış süzgecinden geçirerek. Kendime , çevreme ve klima ihtiyacı hasıl olup forumlara yazan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, ve inverter klimalar hakkında benden daha fazla bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışıyorlar. Şimdi tavsiye edipte, kullanım tecrübem olmayan bir klima markası veya markaları olsa da mantıklı fikir telakkisinde bulunmak beni veya forum üyesi , yöneticisi hiç bir arkadaşımın kötü art niyetli ve en önemlisi satıcı olduğu anlamına gelmez. Sizden ricam insanları zan altında bırakacak şekilde suçlayıcı ve tanımadığınız insanlar hakkında ön yargılı yorumlar yapmayıp, kırıcı olmayınız. Biz burda aile gibiyiz. Ne siz bizleri kırıp üzün nede biz sizi kırıp üzelim...Can Kaya' Alıntı:Tesadüfen bu forumu buldum.Sizin mesajınızı gördüm. Ben de klimalara meraklı biri olarak şunu söylemek isterim. Bilmeden ahkam kesmek çok kolay,ağzı olan konuşmuş resmen.hasancan' Alıntı:Yok hocam dediğini yaptım olmadı pillerinide değiştirdim az önce yine olmadı oto çalışıyor düğmesine basınca sonra fan 1 yapıyorum çok kısık üflüyor 2 yapıyorum biraz daha artıyor 3 yapıyorum artıyor ama tabi yine kısık ahım şahım üflemesi yok dereceyi artırıyorum üflemeside güçleniyor
MHİ'lerde böyle çalışıyor. Klima set edilen oda sıcaklığına geldiği zaman fan hızı yüksekte de olsa kendini otomatik kısıyor. Tasarrufa geçiyor böylece soğuk üfleme derdi olmuyor.
Sayın Hasancan sizin ki de böyle durum. Midea da set ettiğiniz sıcaklığı buldu mu gene kısar kendini. Bu durum dezeavantaj değil tam tersine avantajdır. Sizi bakıyorum da yanlış bilgilendiriyorlar. Neredeyse klimanız arızalı diyecekler
Tüm forum üyesi arkadaşlarıma sağlık ve esenlikler içinde iyi bir pazar akşamı geçirmeleri dileğimle selam ederim.