Cvp: Klima Bakımı Hakkında Herşey
@sota ne zarar verecek bunlar plastiğe zaten gücü neki sulandırlmış ev tipi ürün .
sadede atabilrisn warrior hocam hiç bişe olmaz korkma sulandırıırsan vakit alıyor.
nerden bulacağız şimdi 9köyün mesajını. doğru o pompaların olduğu toplu bir mesajım vardı ama nerede olduğunu bulamadım şimdi.
gerçi neyi artırsanız gogleden çıkar ama galiba o resmler bizim möbörölün forumdaydı heralde silmiş çakal.
biraz çakayım reklam ve izn arası dinkk.
sil ulan it gene saldırıyorsun ama şuan senle uraşamıycam it herif havla dur. her dediğinin cevabı var bende. oğlum aramızdaki fark sen yalan söylüyorsun ben doğruyu.
neyse köpağa uymuyayım.
warrior hocam bende dolu var bu temziki pompalarından kafadan sıyrık olduğum için üstünüze afiyet arbayada aldım affedin tuvalet klozetini bile temzilemekte işe yarıyor. fırça kullanımı ortadan kalkıyor fırçanın çıkardıkları möbörölün yyecekleri ona helal olsun :yerlerde:
hocam italyan malları kaliteli oluyor bozulmuyor kolay kolay.
epoca tek sorunu üstteki topuz çıkıyor. suyu ne az ne çok atar.
marolex polonya malıdır suyu bol atar geçrekten çok güzel bir ürün.
ben bir adet daha epoca alıcaktım ürün piyasada yoktu satıcı marolex i ısrarla önermesi üzerine aldım 1,5 lt ama 3 lt tek elde taşınaılabilen modelleri bulunabilirseki sanırım şuan 15 lt olanlar bile yok bulunca bence en güzel ürün budur. özellikle durulama için.
yerli ürünlerin içinde en kalitelsi bozulmayanı bu.. tek kusur suyu az atıyor ama onunda avantajı var
ben arabanın üstündeki, mbirolun gıdası kuş pisliklerini bile temiziliyorum bu pompanın basıncıyla. diğerleri okadar basınç yapmıyor.
yanısra birde epoca star 7 lt olan var bende onunda resmini atmıyayaım yobazlık olacak biraz ayrıca nazar erdiren de olabilir =)
hocam birde eros var italyan oda iyidir kullnmasamda 15lt oluyor onalrda genelde. marketlerde ucuza satılanlar dayanıksızdır bilginize contaları çok çabuk ölüyor. aşağı yukarı 10 tlden aşağıda almazsını bu ürünlerin fiyatlarını şuan bilmiyorum baya oldu alalı çünkü en son marolexe 35 tl verdim yanlış hatırlamıyorsam gezi parkı eylemleri hemen sonrasıydı tam o zaman aldıydım. 7lt epoca ile birlkte onda kutusu bozuk oluğu için 60 tl verdiydim normal rakamı 90 tl idi.
ilposanıda 20 tl ye almıştım ufak epoca yıda çok daha önceden 25 e aldıydım yanılmıyorsam.