Kısa sürede bozulmayan çöp olmayan Tv önerisi.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Ekrem bey;Receiver la bugün neredeyse gün boyu uğraştım nalet cihaz hala malum sorunları taşıyor
hatta bana göre son 3.0 yazılımla da daha da kötü hale gelmiş yaw,bu sefer de açılma sorunu ve ardından da
kapanma sorunu yapıyor! tam illet cihaz,başkası olsa kaldırır atar pencereden o derece yani!
Bir önceki yazılıma geçeceğim,ayrıca Astra19,2 ve HotBird Uydularını herifler Diseq den 1 ve 2 numara olarak
sabitlemişler yaw,bir türlü benim kullandığım numaralara göre geçmiyor,çatıya çıktım yeniden 1/2/3/4 diye
Diseq den değiştirdim!
Ancak resim kalitesi çok ama çok iyi yaw! ülen ben bunu 3 sene getirdiğim den sonra unutmuştum,bugün yine takınca
gözlerim bayram etti,yemişim 4K yayınları yaw,Astra19,2 den gün boyu alamanları izledim,cihaz 4K gibi resim üretiyor
720p ayarlasam bile resim kalitesi müthiş! SD ler bile süper dersem abartı olabilir ama çok çok iyi!
Ustam bu bahsettiğiniz harika görüntü veren cihazın markası ve tam modeli nedir.odanın birinde technisat 4k diğerinde humax 4k var.diğer odayada 4k olmasada olur iyi görüntü veren bir cihaz almak istiyorum(ikinci el olsada olur) o yüzden cihaz arayşındayım.(yüksek grüntü kalitesi sunan).

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Sn.ata selamlar

bahsettiğim cihaz "Kathrein 916" dır;ama sakın alma haaaa!!!
cihaz 10 da değil tam 11 numara ama "Türksat" Uydusuyla uyumsuz vede sorunlu dur!
herifler biz den bıktılar artık cevap bile vermiyorlar! hele hele benim adımı görünce kesinlikle
cevap bile vermiyorlar!

ben şimdi dün taktım ve kullanmaya başladım yeniden;ancak ben bu mereti Astra 19,2/23,5/HotBird
için kullanacağım!! TS Uydusuyla bunu kullanmak adamı Kanser eder yaw!

aleti bilen bilir,yani "bilen" derken bu işleri adam gibi bilenler,bu bok yiyenin nasıl bir alet olduğunu
çok iyi bilirler ama tek sorunu TS Uydusuyla stabil hiç değildir(daha doğrusu sadece "HD" kanallar ile!!)

2014 yazın da çıktı bu maret bende 2015 Şubat da almıştım hatta TR de ilk alıp getiren kişiydim!
ama elimiz de patladı cihaz! ancak her ne hikmetse herkeste böyle değildir;bazıları sıfır sorun ama bizdekiler
ise sorunludur! benim tahminim en az %60/70 sorunluğu olduğudur,2014 den beri de herifler
bir daha yeni bir şey çıkarmadılar,bunlar 5/10 senede bir model çıkartıyorlar yaw!

bunun bir öncesi olan 913 de bende var ve de halen onu da kullanıyorum,ama o da sorunlu olmaya başladı!
neyse ki onu daha önceki bir yazılıma çevirerek işi hallediyorum,şimdilik sorun yoktur,ama bu Kathrein
bazı modelleri maasesef hep böyledir,ancak yanlış anlama,alet diğer hiç bir Uydu da böyle değildir
şakır şakır çalışıyor valla! Astra/Hotbird leri 2 gündür habire kanal değiştirerek izliyorum arka-arkaya
alet uçuyor yaw,TS ye geliyorum aynen falso çıkarıyor!

ben geçmişte 910/912 de kullanmıştım onlar biraz teknik olarak zayıftı aqma o günler de yined e rakiplerine göre
özellikle resim kalitesin de yine alayını solluyordu,913 de gerçekten sıkı çıktı ve TS Uydu sorunu da yoktu
resim kalitesi de daha iyi idi,belki ben deki 913 durum böyledir ama onu aştım ben şimdi 916 ise resim kalitesinde
çok ciddi olarak en iyisi ama o da tam faul yaw TS uydusuyla

Oscam yükleyip cihazı paylaşımla kullanacağım ama tüm bilgilerim uçmuş yaw! birisini bulursam anlayan cihazı ona
yaptırıp Oscam dosyaları v.s güncelleyip bir de Server alacağım her bir şeyi izlerim daha sonra,IPTV filan bana göre dğeil
internete bağlı işleri hiç sevmiyorum zaten Kota mota tantanası da var 1 haftada 75 Gb doluveriyor ve hızım düşüyor v.s
Uydu gibisi yok benim için!
Üstelik baktım,Server fiyatları da iyice düşmüş! yıllık 90/100 kağıda dolu yaw

++

Sana "Kathrein" al diyemem!!! hele de acemiysen,aynen kaldırır atarsın!
Bahsettiklerim en üst serisidir ama alt serileri de aman aman değildir! almaya değmez

++

Beni bilen bilir;20 senedir Humi/Kati/Techni dışında cihaz kullanmadım ben! elimden çok cihaz geçti
ama onlar hikaye! denedim sadece o kadar!

++

Bence Receiver işi artık ciddi hız kesti,çünkü Baba üreticiler(Almanlar)kolay kolay yeni model çıkartmıyorlar!
çünkü insanlar ya PC üzerinden ya da üç-kuruşlık cihazlarla veya Cep tlf. v.s yerlerden net üzerinden çoğu
şeyi izliyorlar ve Receiver larla da uğraşmak istemiyorlar!

Senin gördüğün "tüm piyasa işi Receiver" lar dan ya IPTV ya da EMU ile paylaşım ki bu da ciddi azalmıştır!
bunları izliyor,ister VU+ ister DreamBox olsun v.s v.s
Bahsettiğim cihazların zaten TR de bir pazarı da yoktur taliplisi de yoktur!
Avrupalı bunları alıyor sadece! ya da TR de bizim gibi bu işlerin hastaları alıyor!

Şu anda git şunu al "FHD" Receiver olarak diyeceğim bir marka hemen hiç yok!
Ayrıca 2.el de belki bulursun bunları ama millet 4K istiyor artık! FHD cihaz da bana göre yok sayılır!
Örnein 913 çok uzun zamandır hiç satan yok!!! adam neden satsınki?? 916 bile pek yok onca sorununa rağmen!

Se bence en iyisi ileriye de dönük olarak sıkı bir Receiver istiyorsan ya Techni ya da Humi alacaksın!
SD&HD&UHD de bunlar en iyisi dir!

Senin panelin nedir bu arada??? bu da önemli dir ve panelin 4K ise Receiver da 4K ise o zaman SD&HD
den alacağın resim kalitesi normal ve iyi bir FHD Receiver dan daha fazla olmayacaktır!!!

Örneğin benim gibi panelin "FHD" ise,o zaman 4K Receiver ile alacağın resim kalitesi hiç farketmeyecektir
+olarak da 4K içerikleri de 1080p olarak izlersin ki ben öyle yapmıştım ve de hiç şikayet bile etmemiştim!!

Ama tam tersi olursa yani panel 4K+Receiver da 4K olunca=SD&HD resim kalitesi düşecektir az/çok c.s!!!
Ama ben paso 4K izliyorum diyorsan o zaman eyvallah rahatlıkla git al!

4K panellerin hemen hepsi hatta bana göre tamamen hepsi SD&HD de iyi değiller!
Hadi SD yi eledim gereği yok diyelim ama HD leri gün boyu izliyoruz yaw,4K panellerin bunları işleme de ciddi sorunu vardır!

Ama sen yaw ben Alman/Fransız yok bilmem ne ülkesi HD lerini izliyorum dersen yine sorun yok tabiki!

Kısaca tek başına MARKA veya şöyle bir cihaz veya panel v.s işi bitirmeye yetmiyor!

++

TR de Techni 4K ve Humi 4K satanların çoğu beni tanıyor şahsen veya forumlar v.s üzerinden,bence takip et
özellikle sahibinden.com dan bunları ki genelde bu iki marka da sık sık düşüyor 2.el ama hala çözemedim
neden satıyorlar diye! veya neden aldılar!!
Ben de sattım ama elimde bir sürü cihaz olunca o ara bir de taksitlerim de şişince bunaldım ve borçları kapamak
adına hepsini yolcu ettim! benim ki bütçe meselesiydi yaw!

Yaza toparlıyorum yeniden Techni zaten sırada; sıfır veya 2.el ilk bunu alıyorum;ardından Humi gelecektir
2 panel var bende haliyle 2 cihaz gerekiyor 916 da kalacak bunu da sadece Astra/HotBird den paylaşım
izlemek için kullanacağım

Bu meretlerin öyle bir fiyatları var ki Almanya da ülen 4/5 sene geçiyor hiç inmiyor rakamı yaw!
Humi biraz daha insaflı ama Techni çok acımasız yaw!

Tek geçtiğim tek MARKA dır Techni! resim süper+ses süper! +MediaPlayer desteği de süper!
yazılım sıkıntısı zaten hiç olmaz bu mretler de 5/10 sene de geçse yazılım çıkarıyorlar!
zaten belli bir süre geçince de sorun morun filan çıkmıyor ki!

Bugün örneğin sabah 916 yı açtım(modeli 2014 dir); uyarı verdi "güncelleme" var diye,tıkladım OK
hemen yükledi ama tam neler oldu bilmiyorum,TS Uydusuna da açıkçası hiç bakmadım sinir olmamak için!

Adamlar bize uyuz oluyor,ne biçim Uydu frekans/symbol değerleriniz var diye!! devam ediyor;...bir tek sizin uydunuz
böyle sorunlarla doludur.... diye! haklı adamlar zira hiç bir uyduda böyle bir şey yok ki yaw

Benzer sorunlar Techni içinde söz konusudur!!! TS Uydusuyla bazı modelleri yine sorunludur ama ben 4K yı kullandım
sorun yoktur+D-Smart Modül sorunu da yoktur!!!(bunu da test etmiştim)zira bazı modelleri DS Modülleriyle
stabil çalışmıyor!

Ama Modülle v.s ile işi olmayan adamlar için en azından Techni-4K sorunsuz dur! Modül de sorunsuzdur

Not;ben bunların tüm kullanıcı bilgilerimi+genel bilgiler v.s v.s hepsini DH de ki ilgili bölümde geçen seneye kadar
paylaştım.

Bilinçli+Bilgili ve özellikle ""ne iş yapacağını"" v.s bilen adamlar içindir bu cihazlar! öyle ezbere alınmazlar zira bu meretler
Türksat uydu sistemiyle "sorunludur"!! yetmedi Techni bir de D-Smart Modülüyle de sorunludur gibi acaip işleri vardır!

Kafa dan gidip alıp kullanılmaz bu cihazlar!

Ben en son aldığım 916 yı sağolsın arkadaş beni de tanıdığı için 250 kağıda vermiştir! bu cihaz sorunsuz olsa
valla ben 2 kağıda bile satmam çok açık söyliyeyim veya alacak adam gitsin Almanya da alsın o zaman!
Bu haliyle bu cihaz çoğu insan için 50 kağıt bile etmez hatta hiç satılamaz bile!

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
ustam cevap için teşekkürler.zaten odanın birinde technisat 4k diğerinde humax 4k var.ilk çıktıklarında türkiyeden hepsi dijitladen almıştım.diğer odada ise next 18500 plus var o odaya gidince techni ve humadan sonra görüntüsü çok yavan geliyor nextin o yüzden o odayada güzel görüntü veren bir cihaz istiyorum.malum fiyatları bu cihazların çok yüksek ve şu an satan yer yok.bana 3 odaya görüntü kalites iyi cihaz bakıyorum samsung full hd tvde kullanılacak.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
yaw kardeşim kafamı buluyon benimle,sen zaten doğru adresi bulmuşsun o zaman bana niye soruyorsun onu anlamadım????

seni ben tanıyormuyum TF/DH den acaba??

o zaman şu anda sahibinden.com da her iki cihazı satan da vardır selamlarımı söyle onlara,ben de şu sıralar cep delik!
yoksa Techni yi çoktan kapmıştım!

Kati 916 için bugün F/W geldi ve şaka gibi tam 4 sene sonra TS Uydusu düzelmiş gibi görünüyor yaw!!
az önce bütün sorunlu HD kanalları zapladım şak diye açılıyor yaw!! korkudan fazla ellemeyip yeniden bizim
"alaman" kanallarına döndüm!

++

Bak şimdi iyi oku kardeşim;eğer 916 TS Uydusun da bu şekilde sorunsuz hale gelmişse direk 916 alıyorsun!
salla geç 4K Techni ve Humi yi aynen;916 yı kapıyorsun bana da DUA ediyorsun daha sonra!

Nasılsa paso herkes gibi SD&HD izleyeceksin al sana en iyisi!

Benden haber bekle bir kaç gün deneyeyim cihazı!!! kafama eserse sana bunu "1 kağıda" veririm!
2 ye de verebilirim ama insaflı olacağım! ya da şöyle yaparız sen Techni yi kap o satan kişi den bana gönder
parasını aranız da halledin bir şekilde,ben de sana 916 yı gönderirim!

yaw ben OSCAM v.s işlerini yıllardır uğraşmadığım için 2 gündür çözemedim zira 916 paylaşım da yapan cihazdır!!
"Original image+OScam" üzerinden! birini bulursam yeniden dosyaları yükleyip paylaşıma açacağım server satın alıp

Sen az bekle 916 için benim bu heriflere pek güvenim yok 3 gün çalışır sonra yine sorun çıkarsa benim için farketmez
ama sana uymaz bu durum! bir süre test edeyim sonra bakarım gerisine....

Durum böyle olursa ben zaten sıfır 916 da Almanya dan alabilirim!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
KATHREIN UFSConnect 916 (2014 Model)

2 renk vardır;Black,Silver
bende ki cihaz Silver dır.

61kryfcz6vl-_sl1500_-jpg.jpg

61p7scb5zol-_sl1500_-jpg.jpg

61wuyzj0nwl-_sl1500_-jpg.jpg

71w7keosqfl-_sl1500_-jpg.jpg

713j-yp8bdl-_sl1500_-jpg.jpg

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
yaw kardeşim kafamı buluyon benimle,sen zaten doğru adresi bulmuşsun o zaman bana niye soruyorsun onu anlamadım????

seni ben tanıyormuyum TF/DH den acaba??

o zaman şu anda sahibinden.com da her iki cihazı satan da vardır selamlarımı söyle onlara,ben de şu sıralar cep delik!
yoksa Techni yi çoktan kapmıştım!

Kati 916 için bugün F/W geldi ve şaka gibi tam 4 sene sonra TS Uydusu düzelmiş gibi görünüyor yaw!!
az önce bütün sorunlu HD kanalları zapladım şak diye açılıyor yaw!! korkudan fazla ellemeyip yeniden bizim
"alaman" kanallarına döndüm!

++

Bak şimdi iyi oku kardeşim;eğer 916 TS Uydusun da bu şekilde sorunsuz hale gelmişse direk 916 alıyorsun!
salla geç 4K Techni ve Humi yi aynen;916 yı kapıyorsun bana da DUA ediyorsun daha sonra!

Nasılsa paso herkes gibi SD&HD izleyeceksin al sana en iyisi!

Benden haber bekle bir kaç gün deneyeyim cihazı!!! kafama eserse sana bunu "1 kağıda" veririm!
2 ye de verebilirim ama insaflı olacağım! ya da şöyle yaparız sen Techni yi kap o satan kişi den bana gönder
parasını aranız da halledin bir şekilde,ben de sana 916 yı gönderirim!

yaw ben OSCAM v.s işlerini yıllardır uğraşmadığım için 2 gündür çözemedim zira 916 paylaşım da yapan cihazdır!!
"Original image+OScam" üzerinden! birini bulursam yeniden dosyaları yükleyip paylaşıma açacağım server satın alıp

Sen az bekle 916 için benim bu heriflere pek güvenim yok 3 gün çalışır sonra yine sorun çıkarsa benim için farketmez
ama sana uymaz bu durum! bir süre test edeyim sonra bakarım gerisine....

Durum böyle olursa ben zaten sıfır 916 da Almanya dan alabilirim!
kati 916 yı ben 250 tl bulmuştum fakat kamax usta var turkey forumda ona sormuştum.oda TÜRKSAT problemli demişti o yüzden almadım.1000 tl bu cihaz vereceğime techni veya humax alırım.ilgine çok teşekkürler.siz ilk mesajda görüntü kalitesi çok iyi dediğiniz fakat marka ve modelini yazmadığınız için sormuştum.yoksa kati 916 yı biliyorum sağolsun kamax usta cihaz hakkında bana çok bilgi vermişti..tekrar size teşekkürler.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Kamax Hoca doğru demiş,zaten benim cihaz da 1 yıl dan fazla onda durmuştu sonra sutlamıştık!
916;Techni&Humi den "SD&HD" olarak daha iyidir!Ben yaklaşık 2 yıl kadar cihaz dan uzaktım,resim
kalitesi bu son yazılımlarla biraz daha artmış gibi geldi bana+

1000 lira olayını aslında "muhabbet" olsun diye yazdım,yoksa bu şekilde satma niyetim yoktur kardeşim
Ayrıca şayet sorunsuz hale gelmişse 2 kağıda bile satmam ben bu cihazı,varsın kalsın,zaten zamanın da zarar ettim
hiç olmazsa kullanırım ve zaten kullanmak istiyordum bir de CS işini de yapıyor daha ne olsun

250 ye satma olayı doğrudur!! 500 kağıda da satanlar oldu v.s ancak cihaz TS Uydusuyla sorunlu olduğu için millet
satıyordu!! şimdi satsınlar bakalım! zaten yine de tek tük satanlar oluyordu ama bu sefer fiyatı yükseltip satarlar gari!
Millet "paylaşım" yapan cihaz alıyor TR de! FTA cihaza kimse para vermiyor ya da bizim gibi işi bilenler verir v.s
Kati ye istersen E2 at her bir atraksiyonu da yapar! kısaca piyasaya uyan cihazdır ve bizim gibi Org.Image+OScam ile de
kullanılıyor...

Dün denediğim de en son "Build-233"(Version 3.0)yüklendikten sonra;Türksat malum HD kanalları sorunsuz hale geldi!!
üstelik çok da hızlı kanal geçişi yapabiliyor! hiç takılma yaşamadım,kumanda da sürekli zap yaptım bu kanallar arasında
sorunsuz açılıyor artık!

ANCAK;bu heriflerin bazı BUG ları hala devam ediyor!

1-EPG;Kati ler de 10 senedir sıkıntılıdır! işim hiç olmadığı için beni ilgilendirmedi bugüne kadar,ama kayıt-kuyut işi
olanlar için bu durum sıkıntılı olabilir!

2-SAAT;10 sene dir bu da Kati ler de genel de sıkıntılı dır! işin garip tarafı düne kadar saat düzgün çalışırken
son yazılımla yine eskisi gibi saat ayarı kaydı yaw!

Örneğin TR şuanda GMT ye göre +3 dedir ama böyle yaparsam saat 3 saat ileriye düşüyor,bende mecburen saat
ayarını-1 yaptım ve TR ye uydu! şimdi benim saatle de işim hiç olmadığı için sorun değil bu durum

3-Cihaz da şu anda Astra19,2/Türksat/Astra23,5 kanalları yüklüdür(HotBird henüz yüklemedim) şöyle bir saçmalık yapıyor
alet;cihazı örneğin herhangi bir kanal üzerinden stand-by(veya tamamen OFF)yapıyorum ama açılırken TRT-HD WORLD
dan açılıyor!!! Astra19,2 veya 23,5 dan bir kanala gelip kapatıyorum,açılış TRT-World HD den oluyor! ayarı da yok diye biliyorum
varsa da ayar tutmuyor! gerçi bu da benim için sorun değil,nereden açılırsa açılsın ben istediğim kanala tekrar geçiyorum

Kati de bunlar genel de çoğu serilerin de var/vardır! 916 da bu sorunlar "yok iken dün var oldu"!!

Daha sonra TS uydusunu komple sildim! 19,2 ve 23,5 Uyduları kaldı;ana burada da bir BUG başladı gibi geliyor bana!
cihazı herhangi bir kanaldan kapatıyorum açılış farklı bir kanaldan olmaya başladı!

Az evvel kontrol ettim örneğin SAT1 üzerinden stand-by yaptım(OFF da yapsam değişmiyor)tekrar açınca DasErste kanalından
açılıyor!

Liste de 1.sırada DasErste var 3.sırada ise SAT.1 var normal de Kati ler hangi kanal dan kapatırsan aynen o kanaldan yeniden
açılır ama şimdi açılmıyor! bu da sorun değil benim açımdan deyip yola devam ediyorum

Sonuç;Belliki "Klasik Kati sorunları"nın bazıları hala devam ediyor! herifler bir şeyi düzeltiyor başka şeyleri bozuyorlar yaw!

Bana gelirsem yukarı da sorun diye sıraladağım 3 madde de hiç önemli değildir!

916 yı bilenler&kullananların ortak sıkıntısı yine malumdu Türksat uydusun daki özellikle TRT-HD ler ile bazı HD kanallar da
ciddi sıkıntı vardı!! bugün için şu son yazılımla(tam 4 sene sonra!!)bu sorun giderilmiş ama cihaza başka sorunlar geldi
ama bunlar benim gibi çoğu kullanıcılar için de sorun değildir!

Başka sorunları da mutlaka vardır(Kamax Hoca ya benim yeniden göndermem gerekiyor aleti!!)

Tam herkesin silip attığı bir günde cihaz şayet bu hale gelmişse,bence bu süper demektir;diğer bir sürü artılarını geçiyorum
ama Türksat ile sorunsuz hale gelmişse bu bile yeter de artar!

NOT;dün gece bir defa TS de yine takıldı!!! ne oldu anlamadım ve cihazı kapatıp açınca düzeldi!
Hala "korkum" var bu yüzden! "düzeldi" lafını kesin olarak söyleyemiyorum bir kaç gün daha geçsin bakalım
neler olacak!
+++

Bunları buradan bir kişiye hitaben de yazmadım! son günler de bana çok 916 soranlar oluyordu,ne olcak v.s v.s diye
bence elinde 916 olanlar denesinler-paylaşsınlar bunları,zira bu meret herkeste böyle değildir kimisi sıfır sorunken
kimisin de daha az sorunlu veya benim gibiler de çok daha fazla sorunludur!

>>>Mühim olan Türksat Uydusuyla olan uyumuydu ve bu da giderilmişse olay bitmiştir en azından benim açımdan
Çoğu insan bu cihazı zaten sadece Türksat dan FTA için kullanıyor! veya D-Smart Modül+FilBox Modül le de kullanıyor
ama elimde bunlar olmadığı için deneyemiyorum,Kamax Hoca da sanırım DS Modül olması lazım

Almanya ya artık yazmak istemiyorum bıktım yaw; saçma sapan cevaplar veriyorlar veya sorun yok diyorlar v.s v.s

TS uydusu çalışsın yeter,zaten OSCam filan OK,diğer Uydular da OK dir varsın EPG sorunlu olsun veya saat ayarı kaysın!

Saygılar
CAN

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
sayın albanez ustam katherinin 4k cihazınıda gördüm satışta(amazon da) bu cihaz hakkında düşünceleriniz ne 450-500 ero arasında satıyorlar değermi bu paraya bu cihaz sizin değerli düşünceleriniz ne acaba.teşekkürler.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
kardeşim aynen uzak dur!!! sakın

bahsettiğin Kati 4K cihazı;926 dır ve TR de bir kişi kullanıyor ve de sorunludur! resim kalitesini de beğenmemiş!
o para zaten verilmez! dahili HDD lidir bu seri 925/926 herifler 925 kasasına 4K yapmışlar!

4K da Techni&Humi,gerisini geçiyorsun! ya da bugün için geçiyorsun

En iyi SD&HD de 916 kesin bir numara! laf aramız da Techni de bir numara dır SD&HD de ama bazı serileri
yine sorunludur! ama ne hikmetse önemli sorunlar da hep türkSat uydusuyla ilgilidir veya D-Smart Modülle
alakalıdır!

Techni süper cihaz dır görüntü kalitesin de ama TS de sorunludur!

Bu cihazlar benim gibi bir kaç şeye odaklı ve sorun diye olan yerlerine takılmayanlar içindir!!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Kati 916 test etmeye devam;

Gün boyu denedim yeni F/W ile Türksat problemi bitmiştir!

"kesinlikle bitmiştir" demek istemiyorum! ileri de belli olmaz çünkü!

Bugün için kanal geçişleri TS uydusun da sorunsuz+çok hızlı
Genel kanal geçiş hızı da artmıştır!

Ancak Türksat uydusu hastalıklı! bunu geçmişte "alamanlar" demişti!
örneğin Astra19,2 de 1040 TV kanalı var 15/20dak.ancak sürüyor!
HotBird de ise 1852 TV kanalı var yine 15/20dak. da bitiyor!

TS de ise 395 TV kanalı var 1 saat de bile bitmiyor taraması!

Bu durum Techni ve Humi de böyledir çok geç taranıyor TS uydusu abidik-gubidik
symbol değerleri sebebiyle! ayrıca tarama Auto yapılırsa bazı frekansları atlıyor TS uydusunda ve bunları de
Manual yapmanız gerekiyor!

Bu arada akşam cihaz da yüklü olan OSCAM ı sildim!!! cihaz biraz daha hızlandı,açılma-kapanma da saçma işler
yapıyordu bu da kayboldu! daha önce yazdığım ve kapattığım kanaldan açılmayıp direk TRT-World dan açılıyordu olayı da
bitti! hangi kanal dan kapattıysam aynen oradan açılıyor!

Kamax Hocam sanırım bir ara belirtmişti 916 da Oscam bazı sıkıntılara sebeb oluyor diye;kesinlikle bu doğrudur
ama bana ileri de bir engel de değildir ben yine yükleyip Oscamı paylaşımla izleyeceğim mühim olan
Türksat uydusunun stabil çalışmasıydı ki Oscam ile olsa bile cihaz bu sorun şimdilik yoktur!

++

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Yine sorun var!

yukarıda yazmıştım,"bunlara güvenmiyorum" diye;tam herşey düzelmiş derken FOX TV-HD kanalı(12329)
su koyvermeye başladı yaw! gördüğüm kadarıyla bir tek bu frekans da sorun var!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
İnceleme devam ediyor!

Bugün itibarıyla hemen herşey halledilmiş gibi ama bir tek FoxTV-HD de sorun var yaw,ülen 4/5bin kanal var yaklaşık
3/4 tane uydyda bir tek bu kanal da sorun kaldı! o da son yazılımdan sonra hortladı! sanırım herifler 1 tane nazarlık
kanal bırakmışlar!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
İnceleme devam!

Saat 16:30 FoxTV-HD bir türlü çıkmıyor!
Bende şu anda 3064 TV kanalı var cihaz da toplam 4 Uydu olarak bir tek FoxTV-HD açılmıyor!
Ben bunu da izlemem ama şimdi Hanım gelir FoxHD neden çıkmıyor yaw der!! git Salon daki TV den izle diyeceğim artık!

A Çevrimdışı

arikanf9

Yeni Üye
22 Şub 2018
42
Regal 40r6020f nasil bir tv dir?normal izlemek icin.klasikk dizi film agirlikli

Geri
Üst Alt