yzzze
Aktif Üye
- 30 Eki 2019
- 131
- 74
İnşallah gümrük vergisi çıkmadan teslim alırsınız.Paket kısa sürede Türkiye'ye ulaştı bugün şimdi gümrük süreci başlayacak bakalım
İnşallah gümrük vergisi çıkmadan teslim alırsınız.Paket kısa sürede Türkiye'ye ulaştı bugün şimdi gümrük süreci başlayacak bakalım
Evet, bazı yorumlarda 2 kere alındığını okumuştum,oğlum uydu bulucu alacaktı amazondan ,yorumlarıda okuyunca aldırmadım,gerçi ihtiyacım yok fakat telefonda arkadaşlara "uydu bulucum yok ,yapamam" dediğimi duymuş, hediye olarak almak istemiş(ti) (hanımdan duydum ve aldırmadım)İnşallah gümrük vergisi çıkmadan teslim alırsınız.
Çıkmayacağını düşünüyorum, çünkü gönderilen takip numarasından artık neyin ne olduğunu anlıyorum yinede emin olmak lazım tabiİnşallah gümrük vergisi çıkmadan teslim alırsınız.
Bu cihazın üreticisi SDMC dir, şuanda markanın amiral gemisi diyebiliriz bu cihaza. Firma cihazın güncelleme alacağını söylüyor, çünkü Google onaylı tam lisanslı bir cihaz, ancak bu işler öyle çabuk olmuyor malesef. Mesela Homatics Plus için hala Android 12 yazılımı test aşamasında. Aslında güncellemeden çok önemli olan şey stabil bir yazılımdır. Şahsen cihazın devamlı sürüm yükseltmesinden çok mevcut hataları gideren bir güncelleme vermesinden yanayım. Çünkü sürüm yükseltmek başlı başına daha zahmetli bir iş. Piyasada satılan lisanssız Android 13 - 14 cihazlarla karıştırmayalım, bazı arkadaşlarımız şu cihazda bile 13 var bunda 14 var diyebiliyor. O cihazlar lisanssız olduğundan yazılımı çakıp geçiyorlar, orda hata varmış, burda hata varmış pek umurlarında olmuyor. Ancak lisanslı bir cihaz için tamamen hatasız, stabil bir yükseltme yapılması şart.Bu cihazın üreticisinin yazılım desteği nasıl? Homatics gibi olmasını beklemiyorum ama, Km plus vs gibi firmalara göre nasıldır?
Nova almıştım 1650'ye. Onu birisine verip bu cihazı alsam, yazılım cihetiyle pişman olur muyum, bilemiyorum.
Yazılım konusunda dediklerinize katılıyorum. Benim için, sürekli güncelleme alması değil, stabil çalışan bir yazılıma sahip olması veya sorunlu olan kısımlar için düzeltme desteği sunması önemli. Büyük hacimli içerik izlemediğim için usb 3.0 lazım olmuyor bana. Tabi, ilerisi için bir şey diyemiyorum. Şu an, kullanım amacı olarak internet üzerinden film izlemek öncelikli olacak bizim için.Bu cihazın üreticisi SDMC dir, şuanda markanın amiral gemisi diyebiliriz bu cihaza. Firma cihazın güncelleme alacağını söylüyor, çünkü Google onaylı tam lisanslı bir cihaz, ancak bu işler öyle çabuk olmuyor malesef. Mesela Homatics Plus için hala Android 12 yazılımı test aşamasında. Aslında güncellemeden çok önemli olan şey stabil bir yazılımdır. Şahsen cihazın devamlı sürüm yükseltmesinden çok mevcut hataları gideren bir güncelleme vermesinden yanayım. Çünkü sürüm yükseltmek başlı başına daha zahmetli bir iş. Piyasada satılan lisanssız Android 13 - 14 cihazlarla karıştırmayalım, bazı arkadaşlarımız şu cihazda bile 13 var bunda 14 var diyebiliyor. O cihazlar lisanssız olduğundan yazılımı çakıp geçiyorlar, orda hata varmış, burda hata varmış pek umurlarında olmuyor. Ancak lisanslı bir cihaz için tamamen hatasız, stabil bir yükseltme yapılması şart.
Cihaz henüz bana gelmedi, ancak kağıt üzerinde Homatics Plus la eş değer bir cihaz olduğunu görüyoruz. Şunuda belirteyim bu cihazda 2 adet usb 2.0 girişi var, Homatics Plus ta 1 adet 2.0 1 adette 3.0 usb girişi vardır. Yani sizin için illa usb 3.0 çok önemli bir detaysa bu cihazda şuan kağıt üzerinde olmadığını görüyorum. Ancak bu cihazda extra olarak SD Kart girişide var, mesela Homatics Plus cihazındada SD Kart girişi yoktur.
Kısacası uygun fiyatıyla çok iyi bir alternatif oluyor KINHANK G1 cihazı
Öncelikle cihaz şuan için çok yeni, daha her hangi bir incelemeside yok, sanırım ilk olacağız bu yüzden içerisinde emulator yüklü gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. KINHANK bilindiği üzere daha çok konsol satan bir firma, belki cihazda hazır yüklüdür. Ancak yüklü olmasada yüklenebilir, her lisanslı cihaza olduğu gibi.Yazılım konusunda dediklerinize katılıyorum. Benim için, sürekli güncelleme alması değil, stabil çalışan bir yazılıma sahip olması veya sorunlu olan kısımlar için düzeltme desteği sunması önemli. Büyük hacimli içerik izlemediğim için usb 3.0 lazım olmuyor bana. Tabi, ilerisi için bir şey diyemiyorum. Şu an, kullanım amacı olarak internet üzerinden film izlemek öncelikli olacak bizim için.
Peki, şunu sorayım. Normal bir kullanıcı açısından, Nova ile bu cihaz arasında ciddi bir deneyim farkı olur mu? Yukarıda bir arkadaş belirtmiş. Bu cihazda emulator oyunlar yüklü olarak mı geliyor? Ben Nova'ya arcade oyunları yükleyip ara sıra oynamayı düşünüyordum çocuklarla. Bu açıdan, Kinhank'ın bu modelinin ekstra bir avantajı söz konusu mu? Yoksa, aynı oyunları Nova'ya da rahatlıkla yükleyebilir miyiz?
Nova ile arasında 700-800₺ fark olan Homatics r 4k (düz olan) modeli yurt dışından 2400₺ civarına alabilirdim ama aradaki farka değmeyeceğini düşündüm.
Kinhank'a bu farki vermeye değer mi, bu biraz da sizin cihazı inceleme yaptıktan sonra belli olacak sanırım.
Bu arada, Hayırlı olsun cihazınız.
93.5 dolar başka bir ödeme yok, dolar kuruna göre değişkenlik gösterebilir.komisyon ne kadar çıkıyor
Homatics tuner dan bahsediyorsan bu cihaza uymaz, farklı üreticilerin cihazları.