The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,451
Abi sen beni aradığına emin misinTelefonlarımı açmıyorsun ama orada tel veriyorsun ,görürsün sen![]()

Abi sen beni aradığına emin misinTelefonlarımı açmıyorsun ama orada tel veriyorsun ,görürsün sen![]()
Şaka şakaAbi sen beni aradığına emin misinaradında ben mi kaçırdım inan hatırlamıyorum, kesin iş yerinde yoğun bir saatte aramışındır kaçırdıysam
Bu arada orada numaramı paylaşmıyorum, sadece mesaj gönderme açık, yoksa baş edemiyosun aramalarla
![]()
Evet şimdi gördüm vergi kısmı eklemişler, daha önce yoktu, kaç kişi aldı vergisiz gelmişti yine. Yarın bi görüşeyim bu durumu firma ileÜrünü dün sepete eklemiştim. Bugün maile 20 dolarlık indirim kodu gönderdiler. 79,99 dolara düştü.
Vergi dahil mi, diye mail attım; hariç dediler.
Şimdi baktım, sepet bölümünde ayrıca vergi bölümü eklenmiş ve 8 dolar vergi ekleniyor. Toplamda 87,99 dolar oluyor.
TAVSIYEFORUMU kodu ile vergi dahil 93,49 dolar oluyor.
Hocam, TAVSIYEFORUMU kodunu kullananlara vergi dahil göndersinler, sipariş vereceğim ama vergiden korkuyorum.Evet şimdi gördüm vergi kısmı eklemişler, daha önce yoktu, kaç kişi aldı vergisiz gelmişti yine. Yarın bi görüşeyim bu durumu firma ile![]()
USB 3.0 destekleyen CPU da USB 3.0 yok Netflix te Atmos yok yazılım tarafı zayıf anakart işçiliği dizgisi desen HakoPro görmüş gibi oldum SDMC yine sertleştirilmiş alçı koymuş malzeme kalitesi Yazılım vs düşünüldüğünde 1000 TL fark verip Homatics alırım ben şahsen. Ama Mecool KM2 Plus Deluxe göre fiyat olarak tutarlı olmuş diyebilirim.Hocam şimdi iki cihazda hemen hemen aynı, X4 4/32 tam lisanslı. Homatics te usb 3.0 var Kınhank ta usb 2.0 var, Homatics te sd kart girişi yok, Kinhank ta sd kart girişi var. Homatics Plus dan fiyat bakımından 1000 TL daha ucuz şuan, 1000 tl de az bi para değil.
Parası olan Homatics Plus alsın, uygun fiyatlı üst segment cihaz isteyen Kinhank alsın diyeyim. İki cihaz aynı fiyatta olsaydı Homatics alın derdim, ancak Kinhank fiyatı şuan çok çok iyi.
Aynen oradaki ilan benimdir![]()
Öyleydi zaten hocam alan arkadaşlar oldu vergisiz geldi, sonradan %10 vergi ücreti eklemişler sipariş adımına, bakalım ne geri dönüş yapacaklar.Hocam, TAVSIYEFORUMU kodunu kullananlara vergi dahil göndersinler, sipariş vereceğim ama vergiden korkuyorum.
Gümrük vergisi dahil satış yapıyorlar.Merhaba yurt dışı almak istesek gümrük dahil ne kadar öderim